Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 105 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση με την Νάντια στις 02/02/2014 στο ξενοδοχείο THE CRYSTAL BLUE στην Γλυφάδα. Στο ραντεβού έφτασε ακριβώς στην ώρα της! Ανοίγοντας την πόρτα μου σκάει φιλί στο στόμα και μου έδωσε την εντύπωση ότι θα περάσουμε καλά όπως και έγινε! Ηλίκιακά φαίνεται 45 με 50 χρονών, αλλά κρατιέται μια χαρά! Εγώ ήδη την υποδέχθηκα μόνο με την πετσέτα του μπάνιου στο σώμα, την οποία μετά αφαίρεσα για τα δει το ήδη σηκωμένο πέος μου!!! Γδύνεται αυτή, χουφτώνω βυζάρες εγώ, κάνει μετά μπάνιο και μετά ξεκινάμε τον αγώνα με 1ο γύρο, ο οποίος περιλάμβανε φιλιά σε όλο το σώμα εκατέρωθεν, από τον λαιμό μέχρι τα πόδια! Ακολούθως μου παίρνει μια καταπληκτική πίπα, ενώ παράλληλα έγλειφε και τα αρχίδια και έφτυνε το πέος μου. Μετά πέρασμα προφυλακτικού και στάση ιεραποστολικού όπου μετά από λίγο τελειώνω μέσα της και μου λέει τι χύσια έβγαλες!!! Στην συνέχεια διάλλειμα με μπάνιο ο καθένας μας, συζήτηση περί ανέμων και υδάτων και έναρξη 2ου γύρου που κάναμε βασικά ό,τι και στον 1ο, καθώς επίσης και ισπανικό. Επειδή δεν μπορούσα να τελειώσω γρήγορα όπως στην 1η γύρα μου τον έπαιξε λίγο και μετά τελείωσα πάνω στις βυζάρες της! Συμπερασματικά να πω ότι αξίζει να πάει κανείς μαζί της, έχει μια πολύ καβλωτική συμπεριφορά που σε φτιάχνει και είναι και επικοινωνιακή και ακόμη όπως μου είπε, είναι πολύ σχολαστική με την καθαριότητα και το ίδιο απαιτεί και από τους πελάτες της και πολύ καλά κάνει!!! Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να πηγαίνει με γυναίκες μεγάλης ηλικίας, ας αναζητήσει αλλού την τύχη του! Επισημαίνεται ότι η τιμή των 50 € για μία περίπου ώρα με δύο (2) εκτονώσεις είναι πολύ καλή, ενώ κατέκρινε το γεγονός ότι άλλες γυναίκες παίρνουν 100 € ή 150 € ή ότι στα studios η τιμή ξεκινάει από 50 € με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πελάτες να πηγαίνουν να γαμ........ Αυτά από μένα, καλά να περνάτε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί