Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.8 4 10
Call-Girls
23810
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Νταξει αυτο δεν ειναι κριτικη, πιο πολυ μια ενημερωση για να μην την πατησει κανεις αλλος.
Παιρνω λοιπον τηλεφωνο την κυρια απο δω κανονιζουμε για 6 η ωρα το ραντεβου εξω απο το σπιτι της και να της τηλεφωνησω να μου ανοιξει. Παω και γω χωρις αμαξι μες το κρυο να βρω το κολοσπιτο της..τελοςπαντων το βρηκα την πηρα 20 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και το αφηνε να χτυπαει η ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Αν ηξερα σε ποιο διαμερισμα ηταν θα γινοταν το ελα να δεις.... Εχασα λοιπον 3 ωρες απο την ζωη μου για τα ψεματα τις καργιολας απο δω... ελεγα πολλα τωρα αλλα ειμαστε και σε φορουμ...Τελοςπαντων εγω ενημερωσα....
Παιρνω λοιπον τηλεφωνο την κυρια απο δω κανονιζουμε για 6 η ωρα το ραντεβου εξω απο το σπιτι της και να της τηλεφωνησω να μου ανοιξει. Παω και γω χωρις αμαξι μες το κρυο να βρω το κολοσπιτο της..τελοςπαντων το βρηκα την πηρα 20 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και το αφηνε να χτυπαει η ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Αν ηξερα σε ποιο διαμερισμα ηταν θα γινοταν το ελα να δεις.... Εχασα λοιπον 3 ωρες απο την ζωη μου για τα ψεματα τις καργιολας απο δω... ελεγα πολλα τωρα αλλα ειμαστε και σε φορουμ...Τελοςπαντων εγω ενημερωσα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
γράψε τουλάχιστον τηλέφωνο, διεύθυνση, κουδούνι