Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 53 10
Call-Girls 154497
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...συναδελφοι καλησπερα....

...καταρχην να ξεκινησω με την παρατηρηση του οτι οντας απο τα παλαιοτερα μελη του φορουμ αλλα εχοντας καιρο να γραψω δεν βλεπω αρκετες απο τις κριτικες μου με αποτελεσμα να εχω περιορισμο στην βαθμολογια...

κατα τυχη μια απο τις ελαχιστες δικες μου κριτικες που φαινονται να υπαρχουν ειναι παλι της vanessa απο το 2010..αποφασισα να γραψω παλι εξαιτιας της μεγαλης απουσιας της απο την Ελλαδα ,και της προσφατης εμφανισης της...

ο τιτλος σταθερη αξια τα λεει ολα...η κοπελα διατηρησε τα στοιχεια που την εκαναν να ξεχωριζει στην ΄΄κοινωνια΄΄ των call girls προσθεσε μερικά ακομη....

αναλυτικοτερα....
στο σωμα αν και σαφως πιο αδυνατη σε σχεση με παλιοτερα διατηρει τις καμπυλες της και προσ θεου δεν εχει πεσει το στηθος οπως διαβασα καπου στο φορουμ...
..στο προσωπο ο χρονος οντως εχει περασει αλλα για το δικο μου υποκειμενικο γουστο την βρισκω πιο σεξυ..
...σταθερα χαρακτηριστικα....παραμμενει ευγενης,κοινωνικη,καθαροτατη και εξαιρετικα καλοντυμενη.....
....τι εχει προσθεσει....το πρωκτικο που το δινει με 50ε(εγω δεν δοκιμασα) και μια αισθηση περισοτερης προσωπικης ευχαριστησης....
...στα του αγωνα αψογη οπως παλιοτερα.πορνοσταρ η γατουλα αναλογα με αυτον που εχει απεναντιτης με αρκετη εμπειρεια πλεον και τεχνικη..δεν δυσανασχετει,και ειναι πραγματικα επαγγελματιας οχι με την κακη εννοια του ορου αλλα με την εννοια του πανω απο ολα ο πελατης.......
αν μπορουσε να εντοπισει καποιοσ κατι στα μειον ειναι οτι ακομα δεν προσφερει cif και η μη επικοινωνια στα ελληνικα....στο συνολο του πακετου ομως θεωρω οτι ειναι λεπτομερειεσ ανευ ουσιασ και αν μπορουσα θα βαθμολογουσα απο 8 και πανω....
..να διευκρινισω οτι γενικα καλυπτει περιοχες νοτιων προαστιων....αυτα ελπιζω να βοηθησα
υγ...προw την διαχειρηση σχετικα με την εισαγωγη...φαινονται να λειπουν κριτικες μου για elisa,nicky,sally,lolita,vanessa44 ανεξαρτητες ct και cg ,ana απο swedish harmony και 2-3 κοπελεσ απο παλιο zuzana,καιισως μερικες ακομη

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Ανώτερος
43
Πόντοι:
8.220
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2014
120 ευρω και δεν εχει cif kai cim......??? Χμμμ; Παμε καλα;Κεφάλι σε τοίχο! Δεν παω καλυτερα σε ενα στουντιο με 50 ευρω οπου θα βρω και ποιο ωραιες μουναρες εκει????!!!! Δινετε τοσα λεφτα σε αυτες και χαλατε την πιατσα Μαλακία
14 Ιανουαρίου, 2014
Φιλε cim περιλαμβανεται στις υπηρεσιες....τωρα για την τιμη τα παντα ειναι σχετικα
14 Ιανουαρίου, 2014
Μια παρατήρηση πρώτα: ενώ γράφεις ότι δεν πήρες πρωκτικό στις Πληροφορίες Συνάντησης έχεις βάλει : Ναι.
Επίσης νομίζω ότι παραπληροφορείς τον κόσμο.Πουθενά - ούτε στην σελίδα της - δεν λέει ότι κάνει πρωκτικό και σε μένα ήταν κατηγορηματικά αρνητική και στις 3 συναντήσεις (την τελευταία πρόσφατα). Τώρα τα +50 που λες εσύ… Ο θεός και η ψυχή σου! Money Mouth
Τώρα για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την διαφορά στούντιο με call girl, μετά από 848 χυσίματα Μαλακία κάτι μπορεί να γίνει!
N
nickos99
14 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε μου με συγχωρεις αλλα ειναι προκαταληψη να θεωρεις οτι η πληροφορια του πρωκτικου των 50ε ειναι προιον της φαντασιας μου...η πληροφορηση προερχεται απο την ιδια και θα συμβουλευα να επικοινωνησεις μαζι της πρωτα προκειμενου να διασταυρωσεις τα γραφομενα μου πριν τα διαψευσεις προκαταβολικα...σε περιπτωση που εχω αδικο εδω ειμαι για να διορθωσω και να ζητησω συγνωμη...φιλικα
14 Ιανουαρίου, 2014
Πως τον δίνει τον κώλο της με +50 ισχύει!
Τώρα προφανώς σε όποιον θέλει η καθεμία τον δίνει. Αν κάποιος είναι τεράστιος, ή (ακόμα περισσότερο!) άγαρμπος δεν θα του τον δώσει.
Όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά η οποιαδήποτε.
15 Ιανουαρίου, 2014
Κυρία η Βανέσα και για των πελάτη πάντα.Εχω να την συναντήσω καιρό,εχω αναμνήσεις με πολύ καλές συνεδρίες μαζι της.
15 Ιανουαρίου, 2014
Να στο πω αλλιώς γιατρέ μια και δεν έγινα κατανοητός. Πες ότι γράφει κάποιος σε ένα forum ότι ο Ιωάννης .... κάνει λεύκανση δοντιών με λέιζερ. Το διαβάζω εγώ και έρχομαι. Εσύ είτε επειδή γουστάρεις να το κάνεις μόνο σε γυναίκες, είτε επειδή δεν θέλεις να δουλέψεις εκείνη την στιγμή το μηχάνημα μου προτείνεις λεύκανση με σόδα! Θυμός Στο site σου δεν γράφεις ότι προσφέρεις τέτοια υπηρεσία οπότε δεν έχεις και καμιά ευθύνη για να γίνεις δέκτης παραπόνων. Οπότε άσε να σε διαφημίζουν τα forum και από τους 10 που θα
N
nickos99
16 Ιανουαρίου, 2014

...οκ ρε συναδελφε εχεις δικιο,δεν το γραφει στι site της....εγω που πηρα την πληροφορια επρεπε να την μεταφερω στο φορουμ η οχι....;....ας μου εξηγησει καποιος για να μην παρεξηγουμαστε
16 Ιανουαρίου, 2014

Σιγα μην τρεχουμε στην Κορινθο να μας κανει λευκανση δοντιων. Βρε ουτε για καθαρισμο δεν παμε. Μαλακιες θα κανουμε τωρα ?
16 Ιουνίου, 2014

Μια χαρά τα λες STARFIGHTER. Όποιος έχει αμφιβολίες να πάρει τηλέφωνο.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10