Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μου ήταν αδιανόητο να φύγει το ’13 με τόσο κακή διάθεση από τα στραβά κι ανάποδα που έφερε.
Όλως τυχαίως, βρήκα το τηλέφωνο του Παναγιώτη και τον πήρα να μάθω τα περί Βερόνικας. Ο άνθρωπος είναι ευγενέστατος, κατατοπιστικότατος και «πιάνει» το σφυγμό του πελάτη. Του ανέφερα τι ζητάω σε μια τέτοιου είδους συνάντηση και η πρότασή του ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Αυτό που ζητούσα ήταν η Βερόνικα.
Ο πήχης εκτοξεύτηκε κατακόρυφα, αλλά η πρόσφατη τραυματική μου εμπειρία με το «λεσβιακό» με κρατούσε λίαν επιφυλακτικό.
Ακριβής στην ώρα της χτύπησε την πόρτα και ανοίγοντας είδα τη νεράιδα που με το μαγικό της ραβδάκι διέλυσε όλες τις αρνητικές σκέψεις και ζωγράφισε στο πρόσωπό μου ένα πλατύ χαμόγελο θαυμασμού και απροσδόκητης χαράς. Ελάχιστα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να πεισθώ ότι είχα το «αντίδοτο» για την κακή χρονιά που έφευγε. Μου το πιστοποίηση μ’ένα γλυκό φιλί στα χείλη.
(Είναι, ίσως, η μοναδική κριτική που δε θα με πειράξει να την μαυρίσετε με αρνητικές, γιατί πολύ απλά μου είναι αδύνατο να μην είμαι υποκειμενικός περιγράφοντας την εμπειρία μου με αυτό το πλάσμα).
Η Βερόνικα είναι η πρώτη κοπέλα που, εάν είχα τη δυνατότητα, θα την έκλεινα για μέρες…Όχι μόνο για να κάνουμε έρωτα (!!!!!!ΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!) αλλά για να απολαμβάνω τη θετική της ενέργεια και τον ποιοτικό της χαρακτήρα. Νομίζω πως αν δεν την είχα συναντήσει θα υπήρχε ένα μεγάλο κενό. Δεν είναι ένα τυχαίο κορίτσι. Ένα cg της σειράς ή απλά κλασάτο.
Είναι η κοπέλα που βλέπεις στη στάση του μετρό, στην απέναντι αποβάθρα και σκέφτεσαι στιγμιαία να πηδήξεις στις ράγες για να βρεθείς απέναντι.
Ήρθε με ένα μαύρο, άκρως κολακευτικό, φόρεμα που αναδείκνυε το λεπτό και καλοσχηματισμένο της σώμα, με την υπέροχη πλάτη ανοιχτή και το σετ ολοκλήρωνε αυτό το γλυκό πρόσωπο με τη γαλλική μυτούλα, τα πονηρά ματάκια, τα ζουμερά της χείλη και γενικά το πεντακάθαρο πρόσωπο με το σπινθηροβόλο της βλέμμα.
Όταν χαμογελάει χαίρεσαι να τη βλέπεις…ακόμη και όταν είναι σκεφτική έχει μια εκπληκτική έκφραση.
Προς τιμήν της πρότεινε να πάει γρήγορα για ντους, χωρίς διάθεση να ροκανίσει χρόνο. Βγαίνοντας έμεινα εκστασιασμένος με την εικόνα. Ένα υπέροχο κορμί, για τα γούστα μου πάντα, με ένα σετ εσώρουχα που πιστεύω αυτά θα επέλεγα να φορέσει. Όχι υπερβολικά όπως αυτά που φορούν για να εντυπωσιάσουν. Λιτά κι απέριττα όπως ταιριάζουν σε γυναίκα που είναι αυθεντικό θυληκό!
Σα γατούλα ήρθε και χώθηκε στην αγκαλιά μου και κάπου εκεί χάθηκε ο χρόνος και ο τόπος. Ανέβηκα στο συννεφάκι και φύγαμε. Δεν μιλάμε για προκαταρκτικά. «Διάβαζε» το κορμί μου και εντόπιζε τις ζώνες που ήθελε να διεγείρει! Η χημεία μας μοναδική.
Θέλοντας να μη γίνω βαρετός, μιας και επιβάλλεται σε μια κριτική να δίνεις κάποιες λεπτομέρειες, αν και τα πολύ ιδιαίτερα τα κρατάω για μένα, να αναφέρω ότι είναι πεντακάθαρη, δεν ξέρω αν είναι καπνίστρια…Εννοείται δε μύριζε καν όταν ήρθε, αλλά ακόμη και αν είναι, δε ζήτησε να καπνίσει αντιλαμβανόμενη πως δεν είμαι καπνιστής. Το στήθος της μικρό, στητό με ευερέθιστες ρώγες, υπέροχος κώλος και η ανατομία του αιδοίου της ιδανική. Χωρίς υπερβολές την έγλειφα για πολλή ώρα και θα μπορούσα να το κάνω για ώρες! Το στοματικό της με ταμπεραμέντο και πολλές εναλλαγές με φροντίδα όλης της περιοχής. Φυσικά όταν είσαι καθαρός και ξυρισμένος απολαμβάνεις την έντονη διάθεσή της, όπου η γλώσσα της παίρνει φωτιά!
Μπαίνοντας μέσα της η αίσθηση είναι εκπληκτική. Στενή όσο πρέπει και οι συσπάσεις του προσώπου της σε συνδυασμό με τις κραυγούλες και τα δαγκώματα σε στέλνουν σε άλλα επίπεδα ηδονής. Επικεντρώθηκα να την φτάσω στο τελείωμα και το κατάφερα δυο φορές ενώ τα φιλιά, τα χάδια και το δέσιμο των κορμιών μας ήταν το αποκορύφωμα της ιεροτελεστίας. Τελειώνοντας μέσα της δεν με άφηνε να βγω και απόλαυσα ένα ολιγόλεπτο social time, όπου το επίπεδο επικοινωνίας αλλά και η βαθιά της σκέψη ανέβασαν ακόμη τα στάνταρς της γνωριμίας μας. Δεν ήθελε να φύγει, δίνοντάς μου όσα περισσότερα δευτερόλεπτα ευτυχίας μπορούσε.
Αποχώρησε σχεδόν μαζί με το 2013. Εκείνο να μην ξανάρθει….η Βερόνικα ήδη μου λείπει…
Διαβάζοντας κάποιες κριτικές, κατάλαβα ότι αυτή είναι η γενική της συμπεριφορά αν και πιστεύω ότι πήρα το κάτι παραπάνω λόγω καλής χημείας, σε καμιά όμως περίπτωση δεν πρόκειται για υπερεκτίμηση μετά το φιάσκο που πέρασα με τις άλλες.
Για να είμαι ακριβοδίκαιος, κρατήστε το 90% όσων γράφω για να καταλάβετε τι εστί Βερόνικα και συγχωρήστε μου το +10% που αναφέρω.
Παναγιώτη σ’ευχαριστώ για την επικοινωνία και σου εύχομαι καλή χρονιά.
Και στους συναγωνιστές που διαβάζουν καλή χρονιά με υγεία και να συνταντούν μόνο Βερόνικες στο πορνοδιάβα τους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.210
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, borbi2525, NICK TRIVE και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2014
Εγω παντως δεν σε "μαυρισα", οχι επειδη εισαι φιλος και εχουμε πολλα κοινα στοιχεια στον πορνοχαρακτηρα μας, αλλα γιατι η κριτικη σου ηταν κατατοπιστικοτατη.
Καλη χρονια και σε εσενα

Φυσιακ +1 απο εμενα (3 στα 3)
04 Ιανουαρίου, 2014
ποσα εδωσες μυστηριε;Χμμμ;
04 Ιανουαρίου, 2014
Πολύ ωραία η κριτική σου φίλε κ χαίρομαι όταν βρίσκονται κορίτσια που τιμούν τα λεφτά τους,με αποτέλεσμα να περνάμε κ εμείς καλά..
Δε μας είπες τιμούλα όμως..
04 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε CHE καλή χρονιά με υγεία και όμορφες εμπειρίες. Τιμή μου να έχουμε κοινά στοιχεία.
Αναμένω συνάντηση για γυροβόλι. Σε πεθύμησα!Μεγάλο χαμόγελο

Το τυράκι ήταν 130€ τα οποία τα άξιζε μέχρι τελευταίας δεκάρας! Όποιος της φερθεί με σεβασμό θα περάσει ζάχαρη...
06 Ιανουαρίου, 2014
Ποτε την ειδες ρε μορτη, γιατι εγω που την ζητησα προχθες ελειπε στην Πατριδα της.
07 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επιστρέφει μετά τ'Αγιαννιού. Κάνε λίγο κράτει... Βαλεντίνα και καπάκι Βερόνικα θέλει γερά κότσια!
08 Ιανουαρίου, 2014
Πάντα τέτοια +1
25 Ιανουαρίου, 2014
Πω πω φίλος... Την ψιλοκαψουρευτηκες...καλή φάση!!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8