Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Διαβάζοντας τις τόσο καλές κριτικές από τους άλλους συναγωνιστές για την Veronica είχα την επιθυμία να την γνωρίσω και εγώ. Θα ήταν αδικία να μην επισημάνω την εξαιρετική συμπεριφορά του γραφείου και ειδικότερα του κυρίου που απαντά στο τηλέφωνο. Φιλικότατος, εξυπηρετικότατος και ευγενικός μου έκλεισε το ραντεβού εύκολα. Από τα καλύτερα γραφεία που έχω συνεργαστεί.
Σχετικά με την Veronica έχουν γραφτεί πολλά από τους συναδέλφους θα παραθέσω και εγώ σχεδόν τις ίδιες απόψεις. Η πόρτα χτύπησε ακριβώς στην προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού. Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζω αυτή την Μελαχρινή ομορφιά , με τα σχιστά μάτια, το φρέσκο εκφραστικό μουτράκι γεμάτο χαμόγελο. Παρόλο που ήμουν προετοιμασμένος για αυτό που θα αντικρίσω μπορώ να πω ότι έμεινα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Με συνέφερε το ρουφιχτό φιλί στο στόμα. Κορμί απίστευτο καυλωτικό και πεταχτό κωλαράκι . Το κορίτσι από την πρώτη στιγμή ήταν ευδιάθετο, ομιλητικό ευχάριστο. Κουβεντιάσαμε για λίγο και δεν κρατιόταν πήγε για ντουζάκι. Επέστρεψε ντυμένη με σέξυ εσώρουχα και κάλτσες. Αρχίσαμε με βαθιά παθιασμένα αληθινά γλωσσόφιλα , φιλάει υπέροχα. Μόλις άρχισα να της γλύφω τα όμορφα μικρά και στητά βυζάκια της αμέσως κατάλαβα αυτό που γράφουν κα οι άλλοι ότι το κορίτσι την καταβρίσκει, και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Σαφέστατα ήταν πρόκληση το πεντακάθαρο ευωδιαστό και καλοσχηματισμένο μουνάκι της, και άρχισα να της το γλύφω με την Veronica να κάνει σαν να διαπερνά ρεύμα σε ολόκληρο το κορμί της. Την ώρα δε που έχυνε χτυπιόταν ολόκληρη, την κρατούσα να μην μου απομακρυνθεί και συνέχιζα να την γλύφω και αυτή να χτυπιέται κυριολεκτικά και να προσπαθεί να φύγει. Έκανε μερικά λεπτά να συνέλθει το σώμα της, την ακουμπούσα και έκανε σπασμούς.
Στην συνέχεια σαφέστατα με ικανοποίηση στο όμορφο προσωπάκι της άρχισε να ανταποδίδει με μια ωραία πίπα, βαθιά, υγρή, απολαυστική με περιποίηση όλης της περιοχής, από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, όταν δε σε κοιτάζει με αυτά τα υπέροχα σχιστά μάτια είναι όλα τα λεφτά. Δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος και συνέχεια σε 69 όπου αμέσως άρχισε ξανά να καυλώνει σε βαθμό που κάποιες φορές σταματούσε και την πίπα από την καύλα, μάλιστα της βρήκα ένα σημείο που την τρέλαινε τόσο πολύ που έλεγε «τι μου βρήκες εκεί και με τρελαίνεις». Έγινε μούσκεμα ξανά.
Προφυλακτικό και αρχίζει μια μάχη που κράτησε περίπου 40 λεπτά συνεχούς σεξ με μικρές διακοπές για πίπα και αλλαγή προφυλακτικού. Δοκιμάσαμε πολλές στάσεις, σε όλες το μωράκι είναι άπαιχτο, με τέλεια συμμετοχή, διάθεση, εκτέλεση και όρεξη, το δε σωματάκι της είναι τόσο καυλωτικό που δεν χορταίνεις να το γαμάς. Η όλη διαδικασία συνοδευόταν από παθιάρικα γλωσσόφιλα όπου το επέτρεπε η στάση, ωραίες καυλωτικές φωνούλες και φυσικά έζησα για δεύτερη φορά το τελείωμά της αυτή την φορά κάνοντας σεξ. Και πάλι σπαρταρούμε και έτρεμε ολόκληρη, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έντονα το βιώνει.
Το τελείωμα δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς από μια όμορφη απολαυστική πίπα. Μου έκανε εντύπωση που τέλειωσα και δεν σηκώθηκε να φύγει στο μπάνιο αλλά κάθισε δίπλα μου και απαλά και αισθησιακά με χάιδευε και με φιλούσε στο σώμα για αρκετά λεπτά.
Συνοψίζοντας πιστεύω ότι ήταν από τις καλύτερες συνευρέσεις με call girl που μου έχει τύχει και είναι πλέον στις top επιλογές μου. Η Κοπέλα έχει όλα τα προσόντα και ξέρει να φροντίζει και να φτιάχνει και να απογειώνει τον άντρα.
Αν θα ξαναβρισκόμουν μαζί της για μια ώρα όχι, αυτό το παιδί δεν χορταίνεται σε μια ώρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα την ξανασυναντήσω για περισσότερο και είμαι σίγουρος ότι θα περάσω ακόμη καλύτερα μαζί της, είμαι σίγουρος ότι έχει να μου δώσει και να της δώσω πολύ ηδονή και ευχαρίστηση ακόμη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 23, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 26 Δεκεμβρίου, 2013) 26 Δεκεμβρίου, 2013
Kαλα το τι δεκαρι εχει να πεσει απο τον Κυκλωπα τωρα που περασε τις πέντε κριτικες και μπορει θα ειναι αλλο πραγμα. Γλώσσα
Η Κλελια όμως θα στεναχωρηθει που εμεινε στο 7,3 Μεγάλο χαμόγελο
E
efes
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1