Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294616
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το μωράκι απ' την Καβάλα είναι μεσ την καυλα συνεχεια είτε τη φτιάχνεις εσύ είτε χαιδευεται μόνη της. Γενικά τούμπανο βυζαρες φτιαγμένες κωλαρακι καλό (το δίνει αλλά 50+ είναι πολλά ίσως άλλη φορα)και μουνακι για τρελό γλυψιμο. Προσπαθεί να σε ικανοποιεί,άνετα θα μπορούσε να είναι γκόμενα σου. Εμένα εμφανισιακά και στο σεξ μου κάνει κλικ είναι πολύ καυλιαρα. Η συνάντηση στο Πρίαμος εύκολη συννενόηση και καλή χημεία.δεν ξέρεις τι είναι πιο καλό να τη χύνεις στο στομα, στα βυζια η στο μουνακι στα 4.Συνισταται για μένα όσο γαμιεται γιατί πιστεύω κάποιος θα τη τσιμπισει

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2013
Χμμμ;Χμμμ; μπα......
30 Νοεμβρίου, 2013
Εσένα να τσιμπίσει κάποιος,μπας κ ξυπνήσεις..
30 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Που εντοπίζεται η αντίρρηση δάσκαλε;Ντροπή
30 Νοεμβρίου, 2013

Συναδελφε. Και εσυ στα 21 ετσι σκεπτοσουν. Αγαπουλιαρικα.
30 Νοεμβρίου, 2013
ΈρωταςΈρωταςΈρωτας ουφ, μερικοί θα βγάλετε μπουρμπουλήθρες επειδή αρέσω. Γκόμενες είστε?
01 Δεκεμβρίου, 2013

απαντησε ο σεξοδασκαλος....
01 Δεκεμβρίου, 2013

και συν τοις αλλοις αυτο γιοκα μου δεν ειναι κριτικη. αν την γραψεις γραψτην σωστα και εμεις θα καταλαβουμε...αν ειναι πραγματικη...εγω την εχω παρει και δεν εχω θεμα αλλα το να βγει καποιος να γραψει δυο σειρες δεν ειναι κριτικη. ειναι διαφημιση και κανει μπαμ.
ναομακι σε φιλω στο αριστερο κωλομαγουλο που μου αρεσει πιο πολυ Γερο-μύστης
01 Δεκεμβρίου, 2013

με τιποτα συναδελφε....
01 Δεκεμβρίου, 2013

Δε το ήξερα ότι πρέπει να γράψω έκθεση δεν έχω κανένα λόγο να κάνω διαφήμιση ούτε να μη πω κάτι αν δε μου αρέσει. Η κοπέλα είναι μια χαρά και προσπαθεί. Άλλους τους ικανοποιεί άλλους όχι. Δε μας λες την αντίρρηση σου ένα γενικό μπα μόνο λες
02 Δεκεμβρίου, 2013

ακουσε συναδελφε δεν σου ζητησε κανεις να γραψεις εκθεση αλλα μια ολοκληρωμενη κριτικη.ετσι ειναι καλυτερα και για εμας και για την κοπελα. αλλοιως δειχνει σαν διαφημιση και δεν πιστευω να ειναι αυτος ο σκοπος.
οσο για τις υπηρεσιες της κοπελλας τις εχουμε γευτει-δοκιμασει-τεσταρει-επι/αποδοκιμασει εδω μεσα.απλα για να γινεται επικαιροποιηση τους πρεπει να γραφουμε σωστα και πιο αναλυτικα ετσι ωστε να βοηθαμε με τον τροπο μας.(και το μπα...καπου κολλαγε)
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2