Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν ξερω ποσοι εξ' υμων παρακολουθειτε τα κριτικα μου πονηματα και την εν γενει παρουσια μου στο σαιτ. Τελοσπαντων, σε περιπτωση που αποζητατε "ορθοδοξες", "στεγνες", "αντικειμενικες" κριτικες, πατηστε προκαταβολικα κοκκιναδι και πουλο.

Για τους υπολοιπους:

Η Ντανιελα ειναι το λεγομενο "τουμπανο". Αυτο που βλεπεις στο δρομο και τρακερνεις, σκουντουφλας, χυνεις καφε κλπ κλπ. Ψηλη, προκλητικη, με artificial βυζους, ποδαρες, κωλαρες κλπ κλπ κλπ
Στο προσωπο ΔΕΝ ειναι ωραια (ερωτευσιμη), αλλα εχει ο,τι ακριβως απαιτειται απο το πλαισιο εργασίας της. Δηλαδη, ελαχιστους θα "χαλασει" και θα "ξενερωσει"/ Ισως και κανεναν!
Τα ελληνικα της ειναι καλα και η πιπα της για σεμιναριο στο Νακα (σολο κλαρινο).
Ειναι πεντακαθαρη.
Με προετρεψε να της ριξω μπατσακια στον κωλο.

Εδω τελειωνουν τα καλα.

1) Με εστησε κανα 40λεπτο και εφυγε λιγο πριν την ωρα της/ ενω ειχε ομολογησει πως δεν εχει επομενο ραντεβου. Επισης, σαν να τραβηξε λιγο παραπανω το ενδιαμεσο social time...
2) Δεν αφηνε δαχτυλο (τουλαχιστον στην αρχη - μετα δεν ξαναδοκιμασα)
3) Δεν αφηνε γλειφοκωλιαδα (οσες φορες επιχειρησα να τη γλειψω στημενη στα 4, ή και στο 69, "ξεγλυστραγε"/ λετε να ηξερε κατι που δεν ηξερα? Εμμμμ)/ Δυσκολευοταν να αποσυρει το χερι της, κατα την πιπα.
4) Ηταν σουπερ-προθυμη ρουφηκτικως, αλλα με την ιδια ευκολια τερματισε το γαμησακι. Τελικος απολογισμος: 2 τελειωματα στο στομα - περιπου 30 λεπτα πιπα και γλειφομουνι, κατω απο 10 λεπτα πηδημα/ ολα στο β' γυρο, γτ ο α' γυρος περατωθηκε ακαποτα εξ΄ολοκλητου.
5) Η συμπεριφορα και το υφος της θα ενθουσιασουν/ σαγηνευσουν τους κλαρινογαμπρους, τους μαλακογαρμπρους, τους καγκουρες, τους παλιατσους των Δυτικων Προαστιων και τους παντος ειδους αγαπητικουληδες για ντιβες. Εμενα οχι (σσ δεν εντασσομαι στις ανωτερω κατηγοριες).
5α) Ψυχρος, κυνικος επαγγελματισμος. Ουδεμια ψευδαισθηση εγγυτητας.
5β) Γλωσσοφιλα μεν, βαθεια μεν, ποτε με δικη της πρωτοβουλια δε (ισως μονο στην αρχη-αρχη).
5γ) Ελλειψη ερωτισμου, χοντροκομμενες πουτανο-ατακες ("οι γυναικες καβατζωνομαστε επειδη εχουμε ΜΟΥΝΙ" - με εμφαση στην τελευταια λεξη/ "στ' αρχιδια μου κι εμενα"- δις), μαγκιορικο υφος (ποτε δεν το συμπαθησα στις γκομενες)
5δ) Καπατσοσυνη περαν του δεοντος. ΠΟΛΥ περαν του δεοντος για τα (ιδιορρυθμα) γουστα μου.
5ε) Απροκαλυπτη, διαχυτη, παρατεταμενη αυταρεκεια. Οι αυταρεσκες γυναικες που το εκπεμπουν κιολας, μου ειναι αντιπαθεις.
5στ)Συζητησεις περι (αλλεπαλληλων) μπουζουκιων, περι μουναρων φιλων της (σσ "τοσο μουναρες σαν εμενα, γτ οι νορμαλ γκομενες με ζηλευουν μεχρι θανατου") που πανε μαζι, και περι λιμαρηδων (σσ "τους λυπαμαι") απο τα γειτονικα τραπεζια, που ρενουν το λελουδο κατα ριπας.

Λοιπον, οσοι ανηκετε στην κατηγορια fast food ("φερ' την κριτικη μου γρηγορα, με ολιγη απο κετσαπ και αλατι"), θα επρεπε ηδη να 'χετε αλαργεψει. Σας προειδοποιησα. Οσοι κανατε το λαθος να μεινετε, ενδεχομενως δεν παιρνετε πρεφα για τι πραγμα μιλαω...
Συνοπτικα: Η τυπισσα ειναι μουναρος/ δεν εχει πολυ μυαλο/ ειναι αμετροεπης χωρις αισθητικη/ ειναι καπατσα, σαν πουτανα 10ετιας (ενω το κανει 2,5 χρονια, απ' ο,τι ειπε)/ λατρευει να τη λατρευουν/ μιλα και πραττει βρωμικα/ κανει τσιμπουκι που θα 'πρεπε να διδασκεται σε ολες τις ελληνιδες, αντι για το μαθημα "Οικιακη Οικονομια" (ειτε ως ειδικο κεφάλαιο της "Οικιακης Οικονομιας"...)

Αν επιθυμειτε κατι σε "comme-il-faut", "classy", "φινετσατο" ή "λεπτεπιλεπτο" (τετραγλωσσος, ο πουστης!), ψωνιστε απ' τα ακριβοτερα ραφια. Ή ψωνιστε κανα Jolie και μετα ριχτε και καμια κριτικουλα, γτ αποτελει τον επομενο, ή μεθεπομενο στοχο μου.

Φωτογραφιες: "Ακριβεστατες", αλλα... οχι ακριβως. Live ειναι καλυτερη. Η φωτο με τη μπανανα, ενδεικτικοτερη ολων.

Κοστος συναντησης: 100 + 28 στο Λακομπα (δωματιο + coca cola + καφες, τον οποιο παρηγγειλε χωρις φυσικα να με ρωτησει/ στα πλαισια της περιρρεουσας "πουτανοκαπατσοσυνης" κι αυτο/ οχι πως δεν θα της προτεινα κι απο μονος μου να την κερασω κατι, αλλα σπαστηκα).

Overall: Δεν φταιει αυτη. ΕΣΕΙΣ φταιτε (ΕΣΕΙΣ! - γτ εγω ποτε δεν εδωσα αερα σε καμιά τους - πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που... χαλαλι)
Οι πυρφροι, λοιπον, στην πυρα;
Ισως και οχι.

Ισως να ειστε κι εσεις μια καποια λυσις...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
128€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
25
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kavouras13

Σχόλια

47 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1) Τη Ντανιέλα δεν την ξέρω, δεν την έχω συναντήσει. Άλλωστε, απέχω από το άθλημα αυτό τον καιρό και ελπίζω να συνεχίσω να απέχω!

2) Οι εντυπώσεις από τις συναντήσεις με τις κοπέλες είναι υποκειμενικές. Δεν περνάμε όλοι το ίδιο καλά με όλες - ούτε κι αυτές μαζί μας.

3) Ψήφισα θετικά την κριτική του kosmamf, επειδή μου άρεσε ο τρόπος που έγραφε και επειδή έθιξε σωστά ορισμένα θέματα. Ωστόσο, από την κριτική δεν μου έμεινε καθόλου η εντύπωση ότι δεν αξίζει κανείς να συναντήσει τη Ντανιέλα, αν διέκοπτα την αποχή μου, θα επιδίωκα να κλείσω ραντεβού μαζί της. Αυτό ακριβώς δείχνει και την αντικειμενικότητα της κριτικής, ενώ δηλαδή ο ίδιος έγραψε τις υποκειμενικές του εντυπώσεις, δεν έθαψε την κοπέλα, αντίθετα ανέφερε και τα θετικά της. Νομίζω ότι πάνω σε αυτά τα θετικά πρέπει να "χτίσει" κανείς, ώστε να περάσει καλά μαζί της. Ίσως ο kosmamf δεν το κατάφερε ή δεν ταίριαξε η χημεία τους, εγώ αυτό κατάλαβα!

4) Τίποτα δεν είναι πιο ξενερωτικό από το να απαντάνε οι κοπέλες στις κριτικές που τους κάνουμε, εκτός βέβαια αν κάποιος έχει γράψει κάτι καραμπινάτα συκοφαντικό! Ντανιέλα, κάνε λοιπόν εσύ καλά τη δουλειά σου και καμιά αρνητική κριτική δεν μπορεί να σε θίξει...
27 Νοεμβρίου, 2013
ντανιελιτσα μου τι κανεις? τι κανεις παλιε μου ερωτα? Έρωτας τι κανεις ?μου ελειψες, θυμασαι τα ονειρα που καναμε μαζι οτι θα πανε στην ρουμανια να παντρευτουμε? Έρωτας τα ξεχασες αυτα ντανιελιτσα Έρωτας δεν πειραζει,εγω παντα θα ειμαι ερωτευμενος μαζι σου... Έρωτας
S
stam_90
27 Νοεμβρίου, 2013
Poulao to m@@@ meposa lefta thelo opote kanis den mou kani ti xari ....Berdeftikes !!!
27 Νοεμβρίου, 2013
That's what i 'm talkin' about...
27 Νοεμβρίου, 2013
επαγγελματίας είναι η κοπέλα σε μια ελεύθερη αγορά...πιθανόν η παρουσία της κάποιους να τους φοβίσει ή να τους ξενίσει ή και να τους ξενερώσει, αλλά κάποιους επίσης να τους φτιάξει πολύ ή λιγότερο...

Την εμπάθεια του Andreoug δεν την καταλαβαίνω όμως ...τσόλια τα @@ μας ακόμα δεν βάλαμε ...εκτός και αν το να είσαι στρουμφάκι στο bou σε καθιστά του "έντεχνου" ρεπερτορίου ενώ εμάς τους Γλυφαδιώτες του λαϊκού
27 Νοεμβρίου, 2013

Ναι, μόνο που τα λεφτά αυτά για τα οποία πουλάς το μουνί σου και όχι μόνο, είναι μαύρα, αφορολόγητα και σαφώς παράνομα!Όπως και το επάγγελμα που εξασκείς.Γι' αυτό και πρέπει να σέβεσαι λίγο περισσότερο αυτούς που σου τα προσφέρουν!
Και στο Φυλής 86Β αλλά και στο 92, που σε είχα κωλογαμήσει με ένα εικοσάρικο, πάλι μετριάντζα του κερατά ήσουν ...
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
27 Νοεμβρίου, 2013

και εγω θα ημουν κουμπαρος αχ ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
28 Νοεμβρίου, 2013
Αναλήψη ευθυνων greek style . Εγω πληρωσα 100€ την ωρα , εγω κερασα καφε , εγω την εγλυψα , εγω της επιασα την πάρλα αντι να πηδήξω , εγω ...... , εγω ......, εγω ...... . Συμερασμα ΕΣΕΙΣ τις χαλάτε τις γκόμενες Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.

Τεσπα εμενα μου αρεσουν οι γουσου γουτσου γκόμενες (οι οποιες μπορει να αποδειχθουν πιο πουτάνες, αυτες που λένε πολλα μπορει να ειναι πιο καλα κορίτσια )
06 Δεκεμβρίου, 2013
+ Bonus track:
Βλεννορροια

Προσοχη, λοιπον...
07 Δεκεμβρίου, 2013

Agapi prosexe ti les den ine gia pexnidea afta an thes na mou kanis kako epidi exo thakothi mazisou ok alla ama thes exo olla tis eksetases kai boro na tis anevaso foto opote thes mi les paparies vris allo tropo na me gamas xaxaxa akou ime arosti pou cuvalao mazimou tha panda afou itane eti eprepe na kolise kai prin apo esena kai meta 500 atoma mono se esena vrike..... prosexe pou pas kai ti kanis opous souipa exo eksetasesis opote thes boro na sto dikso gia
47 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5