Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230765
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μπήκα μετά από καιρό και είδα μέσα κριτικές από angela
είχα πάρει τηλ από τον σεξοδάσκαλο και η κοπέλα μου έστειλε μην στο κινητό για την δω εμφανισιακά, οπότε και βρεθήκαμε.
διαβάζοντας συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες
οπότε θα συνοψίσω αρνητικά και θετικά.
εμφάνιση μέτρια, όπως τις φωτογραφίες. Καθαρή, στην ώρα της, παρόλο τα καλά ελληνικά, κακό socializing και οπωσδήποτε
έπρεπε να καπνίσει παρόλο που την παρακάλεσα να μην το κάνει.
Στα του αγώνα πραγματικό δαμάλι αντοχής, δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις, δε θα πει όχι.
πίπα άψογη με σάλιο και βαθιά. ευλύγιστη, ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και βρεθήκαμε με τα πόδια της σχεδόν πίσω από το κεφάλι
και πρωκτικό. Άνετη... Εκσπερμάτωση 50-50 στόμα-πρόσωπο.
δεύτερος γύρος ένα από τα ίδια και θα μείνω σε δύο σημεία πρωκτικού.
είπα εφόσον έδειξε ότι το αντέχει να την πάρω στα 4 από πίσω, μου ξεκίνησε καλά, άλλά συνεχώς αντί να στήνει το σώμα της
προς τα επάνω πήγαινε προς τα κάτω με αποτέλεσμα να ακουμπάει όλο της το σώμα στο κρεβάτι και εγώ να σκύβω(τα πόδια μου ακουμπούσαν στο πάτωμα)όλο και πιο πολύ και να παλεύω να μπω μέσα της. Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό στις υπηρεσίες της.
Αφού κουράστηκα ξαπλώνω και τις λέω μπορείς να με καβαλήσεις, και μου λέει φυσικά, και πάει σε πρωκτικό reverse cowgirl όπου ανεβοκατέβαινε με φοβερό ρυθμό, βαθιά και δυνατά. ΑΠΙΘΑΝΟ! τελείωσα σε δυο λεπτά όπως ήμουν...πολύ δυνατό χαρτί,για αυτό και ο τίτλος, να το προτείνετε.
υπηρεσίες θα έβαζα πολύ παραπάνω εάν με άφηνε το σύστημα.
είχα πάρει τηλ από τον σεξοδάσκαλο και η κοπέλα μου έστειλε μην στο κινητό για την δω εμφανισιακά, οπότε και βρεθήκαμε.
διαβάζοντας συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες
οπότε θα συνοψίσω αρνητικά και θετικά.
εμφάνιση μέτρια, όπως τις φωτογραφίες. Καθαρή, στην ώρα της, παρόλο τα καλά ελληνικά, κακό socializing και οπωσδήποτε
έπρεπε να καπνίσει παρόλο που την παρακάλεσα να μην το κάνει.
Στα του αγώνα πραγματικό δαμάλι αντοχής, δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις, δε θα πει όχι.
πίπα άψογη με σάλιο και βαθιά. ευλύγιστη, ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και βρεθήκαμε με τα πόδια της σχεδόν πίσω από το κεφάλι
και πρωκτικό. Άνετη... Εκσπερμάτωση 50-50 στόμα-πρόσωπο.
δεύτερος γύρος ένα από τα ίδια και θα μείνω σε δύο σημεία πρωκτικού.
είπα εφόσον έδειξε ότι το αντέχει να την πάρω στα 4 από πίσω, μου ξεκίνησε καλά, άλλά συνεχώς αντί να στήνει το σώμα της
προς τα επάνω πήγαινε προς τα κάτω με αποτέλεσμα να ακουμπάει όλο της το σώμα στο κρεβάτι και εγώ να σκύβω(τα πόδια μου ακουμπούσαν στο πάτωμα)όλο και πιο πολύ και να παλεύω να μπω μέσα της. Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό στις υπηρεσίες της.
Αφού κουράστηκα ξαπλώνω και τις λέω μπορείς να με καβαλήσεις, και μου λέει φυσικά, και πάει σε πρωκτικό reverse cowgirl όπου ανεβοκατέβαινε με φοβερό ρυθμό, βαθιά και δυνατά. ΑΠΙΘΑΝΟ! τελείωσα σε δυο λεπτά όπως ήμουν...πολύ δυνατό χαρτί,για αυτό και ο τίτλος, να το προτείνετε.
υπηρεσίες θα έβαζα πολύ παραπάνω εάν με άφηνε το σύστημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2008
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί