Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159330
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αν και αρκετά χρόνια αναγνώστης και μέλος του site, πρώτη φορά γράφω κριτική οπότε ζητάω από πριν κατανόηση για λάθη ή παραλείψεις. Εκεί πάει και ο τίτλος της κριτικής. Φυσικά καλοδεχούμενες οι όποιες υποδείξεις από πιο έμπειρα μέλη.

Η συνάντηση έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε (ημερομηνία ενδεικτική). Αν και είχα αρκετό καιρό στο μυαλό μου την Iσαβέλλα δεν έτυχε να τη συναντήσω στη σύντομη σταδιοδρομία μου στο χώρο του αγοραίου έρωτα. Ακόμα και τη μέρα της συνάντησης δεν ήταν πρώτη μου επιλογή. Αφού έφαγα άκυρο από αρκετές ανεξάρτητες κοπέλες πήρα τηλέφωνο το πρακτορείο να κανονίσω. Συνέννοηση πανεύκολη και φεύγω σφεντόνα για το γνωστό Lacoba Hotel. Πήρα τηλέφωνο για να πω τον αριθμό του δωματίου και η τηλεφωνήτρια με ενημερώνει ότι η Ισαβέλλα σε μισή ώρα θα είναι στο δωμάτιό μου κάτι που τηρήθηκε. (Σημείωση: Προς το τέλος της συνάντησης ρώτησα την ίδια αν το σωστό είναι Ιζαμπέλλα ή Iσαβέλλα και μου είπε το δεύτερο γι' αυτό και το χρησιμοποιώ. Ψιλά γράμματα φυσικά...)

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια γυναίκα πολύ ωραία για τα δικά μου γούστα. Νομίζω ότι είναι πάνω από τα 40 με λίγο σπασμένο πρόσωπο αλλά με πολύ ωραίο χαμόγελο και άψογο στιλ. Ήρθε ντυμένη με ένα κοντό μαύρο φόρεμα που την κολάκευε πολύ. Γενικότερα οι περιγραφές των προηγούμενων συναδέλφων ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Συστηθήκαμε και αρχίσαμε κάποιες αγκαλιές και φιλιά στα όρθια. Αφού τη βοήθησα να ξεκουμπώσει το φόρεμά της έμεινε με ένα μαύρο εσώρουχο που μου άρεσε πολύ. Το κατάλαβε παρ' ότι δεν είπα κάτι (πρέπει να μου είχε πέσει το σαγόνι) και γέλασε. Αμέσως μετά πήγε για λίγο στο μπάνιο.

Όταν βγήκε άρχισαν οι περιπτύξεις και τα σχετικά που λαμβάνουν χώρα συνήθως σε τέτοιες συναντήσεις. Δε θεωρώ σκόπιμο να δώσω περιγραφές του στυλ "διαστημική πίπα" ή "της έσκισα τη μουνάρα" γιατί μου φαίνεται ότι δε βοηθάνε σε κάτι ιδίως για μια κοπέλα που ήδη έχει αρκετές κριτικές και είναι γνωστή σε αρκετούς. Θα πω μόνο ότι πέρασα αρκετά καλά κι εκεί πάει και η απάντηση "Σίγουρα" στο αν θα ξανασυναντούσα την κοπέλα. Θέλω μόνο να σταθώ σε ένα σημείο που μου χάλασε λιγάκι την (πολύ καλή κατά τα άλλα) εικόνα. Η κοπέλα έμεινε μαζί μου συνολικά σκάρτα 40 λεπτά. Δεν ξέρω αν αιτία γι' αυτό είναι ότι ήμουν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας ή ότι πήρα μόνο το "απλό" πρόγραμμα των 130 ευρώ αλλά μου κακοφάνηκε κάπως. Εύλογα βέβαια θα με ρωτήσει κάποιος "και γιατί δεν είπες τίποτα ρε μεγάλε;" Η αλήθεια είναι ότι είχα περάσει αρκετά καλά και πιάσαμε και ευχάριστη κουβεντούλα για λίγο οπότε δεν ήθελα να χαλάσω το κλίμα οικειότητας που δημιουργήθηκε μεταξύ μας (έτσι το κατάλαβε η αφεντιά μου τουλάχιστον). Μάλλον ντράπηκα και λίγο να της πω "επ πού πας έχω άλλα 20 λεπτά μαζί σου"...

Εν ολίγοις ωραία συνάντηση με μια πολύ ωραία και ευχάριστη γυναίκα (αρκεί βεβαίως να αρέσουν σε κάποιον μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες). Στο κόστος έβαλα 152 euro γιατί πρόσθεσα στα 130 και τα 22 του ξενοδοχείου ακολουθώντας την πρακτική κάποιου άλλου συναδέλφου.

Αυτά τα λίγα από μένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
152€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς