Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73694
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ερχομενος απο τις διακοπες ειπα να παρω μερος και εγω ενεργα στο site με τις δικες μου κριτικες και να μην εκμεταλευομε ετσι απλα την γνωση που μου προσφερουν οι Grand Masters του σαιτ.Οποτε Θα ακολουθησουν πολλεςςςςςςςςςςςςς ακομα κριτικες απο μενα.....
Η εν λογο συναντηση εγινε καπου εκει το χειμωνα δεν παιρνω και ορκο στο Prive Hotel μεταξουργιο.
Το κοριτσι αποτελεσε πολυ καλη περιπτωση στο να μου παρει την πιεση της δουλειας μετα απο μια μερα βασανο και να φυγω αρκετα ικοποιημενος μετα την συναντηση μου μαζι της...
Η βαθμολογια θα ηταν μεγαλυτερη αλλα δεν μπορω λογο συστηματος οποτε υπολογιστε μεγαλυτερη στην δικια μου περιπτωση.
Το ραντεβου κανονιστηκε μεσω τηλεφωνου μιλησαμε στα αγγλικα απλα και ωραια και ηταν πληρως κατατοπιστικη στο τι υπηρεσιες προσφερει και σε τι τιμη οποτε δεν υπηρξε προβλημα και απο κοντα.Αργησε κανα 10λεπτο να ερθει στο δωματιο αλλα κλαϊν μαϊν πολυ πιο ωραια φιγουρα και χαρακτηριστικα στο προσωπο αντικρυσα απο κοντα απ΄οτι στις φωτογραφιες τις,οποτε εφτιαξε και η διαθεση για περισσοτερο παιχνιδι. Φιλακια χαδακια στην αρχη και βουρρρ για μπανακι η κοπελια, αραχτος εγω περιμενα το μοσχομυριστο καυλακι να αραξει μαζι μου στο κρεβατι και ερχεται στα μπαμ με τα νερα και αρχιζει τα χαδια και τα φιλια.Μου φτιαχνει την διαθεση και δωσαμε πονο ιεραποστολικο με λιγο κοπο για αρχη γιατι δεν εμπενε στην κοπελια λογο στενοτητας(πραγμα που αναφεροταν και στις αρχικες κριτικες τις κοπελιας απο αλλους συναδελφους) δεν χαλαστικα και επαιξε σπατουλαρισμα και δαχτυλιασμα στο μουνακι απο μενα και με δικα τις δαχτυλα εβαζε και στο πεταχτο κωλαρακι της(υγ. anal δεν κανει) για να μπορει να το παρει ανετα και να μην σπασουμε κανα παργαλατσο στο σπρωξιμο.Γενικα μετα φανηκε πολυ σκλυλι του πολεμου γιατι δεν τον αφηνε καθολου τον λουτσο και μπηκε για τα καλα στο σφιχτο της μοσχομυριστο μουνακι της οταν βρισκοταν στα τεσσερα, πρεπει να ακουστηκε σε αρκετα δωματια τριγυρο απο το δικο μας απο τις κραυγες της και εδειξε να το απολαμβανει ιδιαιτερα. Το τελος ηρθε στο προσωπο της μετα απο δικη της παρεμβαση και μπορω να πω οτι ενιωσα rocco sifredi γιατι εριξα πολυ πραγμα και το γουσταρε, παρ΄ολα αυτα δεν τον αφησε καθολου και συνεχισε ενα τρομπονι μαζι με τα χαλικια που με εκαναν τουρμο και τις εριξα και την τελευταια σταγονα πανω στον κατακοκκινο μουνακι της.
Εν κατακλειδι πηγε για μπανακι ντυθηκε και στο τελος μου ζητησε το αντιτιμο της αμοιβης της δλδ 100ευρω παρολο που καθησε και μιση ωρα παραπανω.
Μπορω να πω value of money η περιπτωση της Petit Jolie.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί