Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 8 10
Call-Girls 15020
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Dana βρίσκεται από καιρό στη shortlist μου αλλά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκα μαζί της. Αυτό που αποτέλεσε αιτία να την προσέξω είναι κυρίως τα εντυπωσιακά ‘τεχνικά’ της χαρακτηριστικά: πανύψηλη, σφικτό – γυμνασμένο σώμα, πλούσιο φυσικό στήθος, τούμπανο κωλαράκι και αξιόλογο πρόσωπο, γνήσια έκφραση της Ρωσικής φυλής.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν εκ του συστάδην. Η Ντάνα είναι σχεδόν απίθανο να αφήσει ανικανοποίητο κάποιον από την εμφάνισή της, ειδικά αν είναι λάτρης του νταρντανο-γύναιου. Η πρώτη επαφή μαζί της ήταν εξαιρετική: Ζεστή, με ένα φιλί στο στόμα που έσπασε αμέσως τον πάγο, κοπλιμέντα και … γρήγορο γδύσιμο. Άλλωστε η επικοινωνία ήταν περιορισμένη καθώς μιλάει φτωχά Αγγλικά, ενώ για Ελληνικά ούτε λόγος.

Στο ψητό λοιπόν: η Ντάνα περνάει με άνεση τη βάση αλλά για κάποιο αδιόρατο λόγο δεν με άφησε ενθουσιασμένο. Γι’ αυτό και ο τίτλος: θετική εμπειρία αλλά όχι και αξέχαστη. Η διάθεσή της να ικανοποιήσει τον πελάτη, καθώς και οι αντοχές της στο σφυροκόπημα είναι τα πιο σημαντικά συν. Συμμετέχει ενεργά, βγάζει αισθησιακές φωνές, ζητάει επιθετικές συμπεριφορές. Από την άλλη, η μέτρια τεχνική στην πίπα είναι το πιο βασικό μείον. Κάπως ρηχή, χωρίς φαντασία, δεν σε απογειώνει.

Συνολικά: Ένα εντυπωσιακό κορμί που προσφέρει σεξ περισσότερο σε στυλ GFE αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για VFM. Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει αρκετά για δηλώσω ότι θα την συναντούσα ξανά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
36
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2013
Εγω πραγματικα ειχα να περασω καιρο τοσο καλα ,οσο περασα με την DanaΧαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1