Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 42 10
Call-Girls
113258
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ο τιτλος βασικα ειναι γιουχου αλλα δεν μου ερχοταν κατι αλλο στο μυαλο για να συγκεντρωσω σε μια προταση την κριτικη μου.
για να μην μακρυγορουμε η συναντηση εγινε στο γνωστο και μη εξαιρεταιο χοτελι πισω απο το ωνασειο, οπου βαρδεια ειχε η ξανθια μπαμπατσικη βυζαρου ρεσεψιονιστ την οποια θελω διακαος να σκισω αλλα αυτο σε αλλο θεμα. το ραντεβου κλειστικε πολυ ευκολα με δυο μνμ.
η παολα στην ωρα της εμφανιζεται.
η πρωτη εντυπωση θα ελεγα καλη , ειχα μπροστα μου μια νταρντανομουνα milf με εντονο μακιγιαζ .
τυπικες χαιρετουρες και καλη διαθεση απο μερια της σε πρωτη φαση.
μπαινει να κανει το ντουζακι της και ερχεται οποτε ξεκιναμε.
αρχισζει με μια πιπα με στολη και προχωραμε στις στασεις οπου σε κανα πενταλεπτο τελειωνω .
ντουζακι απο εμενα , τσιγαρακι και αρχιζει η παπαρολογια της που μου εκει αρχιζε να με κουραζει εμαθα για τις φιλες και τους φιλους της για το σπιτι της για το οτι εχασε δεκα κιλα περσυ χωρις να το καταλαβει κλπ κλπ κλπ κλπ......
σε καποια στιγμη μου λεει για μασαζακι και πολυ ευχαριστως γυρισα για να δω τι σκαμπαζει.....
μασατζιδικ στυλ και απο πανω η παπαρολογια να συνεχιζεται.
μετα απο κανα 10λεπτο μασαζ γυριζω και ξανα πιπα με σκουφι...
κανα δυο στασεις αλλα αρχισε να μου πεφτει καθως δεν την πολυεβρισκα ....
προσπαθεια απο μερια της να με ξανακαυλωσει αλλα ματαια....
με αρχιζει σε μια πιπα κανα τεταρτο μπας και χυσω αλλα εγω δεν...........
συνοψιζοντας ολα τα παραπανω θα πω οτι η κοπελα τελικα δεν ηταν του γουστου μου και γι αυτο αλλα που βασικο η κουραση της ημερας δεν καταφερα να κανω το 2ο γυρο.
θα ελεγα ομως οτι εκανε φιλοτιμη προσπαθεια για να με αφησει ικανοποιημενο.
παντως δεν ειναι αυτο που θα ηθελα οποτε δεν θα παρω ξανα...
φευγοντας παω στη ρεσεψιον και κανεις δεν ειναι εκει, περιμενω 1 λεπτο και εμφανιζεται η προαναφερθησα μπαμπατσικη βυαρου ρεσεψιονιστ .......
αν μου καθοταν θα γινοταν παρτυ.....
για να μην μακρυγορουμε η συναντηση εγινε στο γνωστο και μη εξαιρεταιο χοτελι πισω απο το ωνασειο, οπου βαρδεια ειχε η ξανθια μπαμπατσικη βυζαρου ρεσεψιονιστ την οποια θελω διακαος να σκισω αλλα αυτο σε αλλο θεμα. το ραντεβου κλειστικε πολυ ευκολα με δυο μνμ.
η παολα στην ωρα της εμφανιζεται.
η πρωτη εντυπωση θα ελεγα καλη , ειχα μπροστα μου μια νταρντανομουνα milf με εντονο μακιγιαζ .
τυπικες χαιρετουρες και καλη διαθεση απο μερια της σε πρωτη φαση.
μπαινει να κανει το ντουζακι της και ερχεται οποτε ξεκιναμε.
αρχισζει με μια πιπα με στολη και προχωραμε στις στασεις οπου σε κανα πενταλεπτο τελειωνω .
ντουζακι απο εμενα , τσιγαρακι και αρχιζει η παπαρολογια της που μου εκει αρχιζε να με κουραζει εμαθα για τις φιλες και τους φιλους της για το σπιτι της για το οτι εχασε δεκα κιλα περσυ χωρις να το καταλαβει κλπ κλπ κλπ κλπ......
σε καποια στιγμη μου λεει για μασαζακι και πολυ ευχαριστως γυρισα για να δω τι σκαμπαζει.....
μασατζιδικ στυλ και απο πανω η παπαρολογια να συνεχιζεται.
μετα απο κανα 10λεπτο μασαζ γυριζω και ξανα πιπα με σκουφι...
κανα δυο στασεις αλλα αρχισε να μου πεφτει καθως δεν την πολυεβρισκα ....
προσπαθεια απο μερια της να με ξανακαυλωσει αλλα ματαια....
με αρχιζει σε μια πιπα κανα τεταρτο μπας και χυσω αλλα εγω δεν...........
συνοψιζοντας ολα τα παραπανω θα πω οτι η κοπελα τελικα δεν ηταν του γουστου μου και γι αυτο αλλα που βασικο η κουραση της ημερας δεν καταφερα να κανω το 2ο γυρο.
θα ελεγα ομως οτι εκανε φιλοτιμη προσπαθεια για να με αφησει ικανοποιημενο.
παντως δεν ειναι αυτο που θα ηθελα οποτε δεν θα παρω ξανα...
φευγοντας παω στη ρεσεψιον και κανεις δεν ειναι εκει, περιμενω 1 λεπτο και εμφανιζεται η προαναφερθησα μπαμπατσικη βυαρου ρεσεψιονιστ .......
αν μου καθοταν θα γινοταν παρτυ.....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς