Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73694
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μαθημένος ση μεγάλη ζωή (τρομάρα μου) του πριν το 2009 προσπαθούσα, μαζέυοντας χρήματα για πιο premium περιπτώσεις, να παίξω μόνο με επώνυμες (πορνοσταρ, τραγουδιαρ, κτλ) ή ακριβοθώρητες σιτιτουριστριες με περγαμινές. Μετά απο καναδυο φόλες με επιφανεις, πολυπρομοταρισμένες εδω μεσα, σελεμπριτι του bourdela.com (του πούτσου δλδ), είπα να το ψάξω το θεματάκι αλλιως. Υπαρξιακά.

40 χρονών εισαι μεγάλε. Με τις εμμονές σου (βυζά, κώλους), τις φαντασιωσεις σου (παρτούζες με πολλές μουνάρες να σου τα κάνουν όλα), τα σέα και τα μέα σου μισής ζωής, τι κατάφερες; Κατι μάχες, την μια με κοιλιες-μπουτια-κωλάρες, την άλλη με τουμπανάκια που παίζουν ενα ρόλο όλη την ώρα της συνάντησης και εσύ ακολουθάς σ' αρέσει δεν σ' αρέσει. Στα 40 ομως μπόη, ενα πιπινάκι μικρο και τρυφερό με δερματάκι τσιτα και τα επιμέρους ανατομικά μέρη να αψηφούν την βαρύτητα λόγω νώτης, ειναι αυτο που πραγματικά σου λείπει. Αυτο το σεξάκι με το μωράκι το φρέσκο που απο μόνο του (το σεξάκι) χωρις αεροπλανικά και παπαριές ειναι ωραίο και γλυκό. Αναζωογονητικό.

Όπως είπανε και οι προηγούμενοι το συγκεκριμένο μωράκι ειναι πολύ καλύτερο απο κοντά σε σχέση με τις κακές φωτογραφίες που της έκανε δώρο κάποιος αχρηστος φωτογράφος με αντάλαγμα λιγο χρόνο μαζί της. Ρε μεγάλε, την καπελάδουρα και το δίχτι βρήκες για προπς? Σοβαρά τωρα? Δες βρε στραβε λίγο met-art, λιγο hegre archive να ανοιξουν τα μάτιας. Ειχες αυτο το μωράκι και δεν το πήγες σε ενα δάσος? Δεν βρήκες μια καλύβα με αχυρα να το πετάξεις μέσα και να το φωτογραφίσεις? Δεν ειχες στο κωλοστούντιο καμια λάμπα να το φωτήσεις να αναδείξεις την κορμάρα του?

Αυτο το ωράιο το κορμάκι το σφιχτό; Το κωλαράκι το ζουμπουρλούδικο που θες να το δαγκώνεις όλη την ώρα;. Εγω μεσιε φωτοτρατζίκ το δάγκωσα. Πολύ. Δεν το άφησα σε ησυχία. Και η μικρη με αφηνε. Και το κορμάκι το έγλυφα. Και τις ρόγες, που γίνονταν κάγκελο αμέσως.

Ξεπερνώ κάτι ψευτοβογγητά στην αρχή. Κάτι ¨μάη ντάρλινγκ". (Κάτσε ρε μωρο. Τι "μαη ντάρινγκ"; Πότε πρόλαβες να με αγαπήσεις;). Ετσι τα μαθαίνουν τα μικρα στην αρχή. Μέχρι να βρούν τον εαυτό τους μεσα σε αυτο το προφέσιον, τέτοια λεν. Το καλό με την συγκεκριμένη μικρή ειναι ότι γρήγορα κατάλαβε και τα έκοψε.

Πίπα με παραλήψεις, καουμπόικο -κανονκό και ανάποδο- τρε καυλωτίκ και φιλάκια στις ψέυτικες χειλάρες και τα βυζάκια ήταν το μενού της πρώτης πράξης. Αδειασα. Εσωτερικά εννοώ. Λέω κατσε να κανουμε μπανάκι να πιούμε την ουισκάδα που μας περιμένει και να καυλαντίστούμε στο κρεβάτι ώσπου να περάσει το τεταρτάκι που απέμενε μεχρι το κουδούνι.

Το μωρό όμως είχε αλλη γνώμη. Αρχίζει πάλι την πίπα (με τις παραλήψεις), με φτιάχνει όμως γλυφορουφώντας τα πέριξ και μου πετάει και το κωλαράκι 10 ποντους μακριά απο το πρόσωπό μου. Σηκώνω κεφάλι να δαγκώσω, τραβιέται. Χμμ, παίζει. Περιμένω. Σιγα, σιγά το φέρνει πιο κοντά και πιο κοντά, ενώ δεν σταματα να ασχολείται και να με γλύφει παντού. Ξαφνικα μου το καρφώνει στο στομα. Το γλύφω, το δαγκώνω, το πιπιλάω. Τι ωράιο μουνάκι; Τι φρέσκο. Τι μικρο!!! Αρχίζω κάτι δάγκες στο κωλί και καπου εκεί αφηνιάζω. Σηκώνομαι και την βαζω μπρούμητα για να μπορώ να την ακουμπώ σε ολοκληρο το σώμα μπαίνοντας μέσα της. Η αίσθηση ήταν φανταστική. Η μικρή είχε σταματήσει το θέατρο και πήγαινε μαζί μου πια. Εμπαίνα μέσα στο μουνάκι της, που είχε πλέον υγραθεί πλήρως, με αργες και δυνατές κινήσεις. Και η αισθηση, παρ όλο που φορούσα την κωλοκαπότα ήταν ζεστή. Ετσι τέλειωσα 2η φορα, ενώ δεν περίμενα να μου συμβεί καν.

Η συμφωνημένη ώρα είχε περάσει προ πολλού, αλλά η μικρή δεν ασχολήθηκε καθόλου. Πηρε στο τηλέφωνο το ταξι της να την μαζέψει και τα ειπαμε κανα 10λεπτο ώσπου να ερθει. Ήπια την ποτέλα που ειχε μείνει, ντύθηκα και γύρισα σπίτι. Ανοιξα το λατοπ και μπήκα στο σάιτ. Πηγα στις κριτικές της και έγραψα αυτό εδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2013
Welcome to the real world, Άψογος!
09 Αυγούστου, 2013
Μπράβο ρε παίχτη ,ωραία μεστή κριτική ουσίας.!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2