Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Call-Girls 15618
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ραντεβού κλείστηκε εύκολα και βουρ στο χώρο της Νατάσσας
Με το που άνοιξε η πόρτα αυτό που αντίκρισα ήταν μια ψηλή κοπέλα με ωραίες καμπύλες το ροζ φόρεμα που φορούσε την κολάκευε και στην κωλαρά της αλλά και στα βυζιά της το πρώτο γλωσοφιλο το έδωσε στην πόρτα το δωμάτιο της ευρύχωρο εξοπλισμένο με γραφείο στο όποιο έβγαλα γούστα αφού γύρισα από το μπάνιο……
Το μωρό μπήκε στο μπάνια μαζί μου μετά από ένα πολύ αισθησιακό χαμουρεμα στο μπάνιο μου έκανε ένα τσιμπούκι έτσι ακριβώς όπως γούσταρα με τρέλανε και την έχυσα στο στόμα στο μπάνιο ήμασταν που ήμασταν εκεί πάλι μπανακι και έξω για τσιγάρο σοσιαλ χαβαλέ…. Πολύ καλό παιδί είναι.
της ζήτησα να βάλει πάλι τα τακουνιά της και αρχίσαμε ένα ωραίο roll play που ήταν δική της πρωτοβουλία ήθελε να κάνει την γραμματέα μου δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ η καλύτερη φάση ήταν όταν μου έκανε ένα στησιμο πάνω στο γραφείο στα τέσσερα και έτσι την σφυροκόπησα αλύπητα τα μπατσακια στον κωλο της αρέσουν πολύ το μουνακι της ήταν πολύ υγρό
την έχυσα στο στομα το μωρό έχει πολύ διάθεση και συμμετοχή σαν εμφάνιση είναι μετρία αλλά καυλιάρα
Μου πρότεινε την επόμενη φορά να κάνουμε τρίο με την φίλη της την σιντυ κάτι που σίγουρα θα επιχειρήσω Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα