Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Call-Girls 40530
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τηλέφωνο στο γραφείο το μεσημέρι της Παρασκευής.Νωρίς είναι σκέφτομαι,θα κλείσω για το βράδυ..
"Η Cindy είναι full booked όλη μέρα απο χτες,χίλια συγγνώμη..αν θέλετε πάρτε με το απόγευμα μήπως υπάρχει κάποια ακύρωση",μου λέει ο φίλος στο τηλ!!
Την τύχη μου μέσα σκέφτομαι..Κεφάλι σε τοίχο!
Κτατα τις 6 κ ενώ έψαχνα άλλες επιλογές,λέω,δεν ξαναπαίρνω??
Πράγματι υπήρξε ακύρωση κ την έκλεισα για τις 11 σπίτι μου!
Εκείνη την ώρα ακριβώς χτύπησε κ το κουδούνι..
Η Cindy ειναι μία ψηλή κοπέλα,γύρω στο 1,70 περίπου,φορούσε σορτσάκι,γόβες,κόκκινο μπλουζάκι,μαλλιά πιασμένα αλογοουρά!Επικοινωνία μόνο Αγγλικά!!
Αδύνατο μοντελέ σώμα,όπως ακριβώς μου αρέσει!!Κωλαράκος μικρός,αλλα πεταχτός!!Πρόσωπο έκφυλο,αλλα όμορφο..μου θύμισε λίγο Εύη Βατίδου (δεν ξέρω αν συμφωνούν οι συναγωνιστές)..
Για μπάνιο δε μπήκε,αλλα ήταν πεντακάθαρη,χωρίς ίχνος μυρωδιάς,οπότε ξεκίνησε αμέσως κ χωρίς χρονοτριβές τον αγώνα.
Με πέταξε στο κρεβάτι κ άρχισε να με φιλά σε όλο το σώμα,χωρίς καμία δική μου καθοδήγηση.Στην αρχή γλωσσόφιλα κ μετά ρώγες,στήθος κ κατέβαινε προς τα κάτω..Turbo ο manaconda!!!
Εκείνη την ώρα τη σταμάτησα,για να γλύψω πρώτος,έτσι ωστε μετά να απολαύσω πίπα κ σεξάκι σερί!!
Αφού απόλαυσε τη γλώσσα μου με σταμάτησε για να απολαύσω κ εγώ τη δική της..Η πίπα της ξεκίνησε αργά,γλύφωντας πρώτα τη γύρω περιοχή κ μετά άρχισε να ανεβάζει στροφές(μου έχουν πάρει όμως κ καλύτερες)..Μετά απο λίγη ώρα κ ενώ κατάλαβα πως δε θα άντεχα για πολύ ακόμα,με σκούφωσε κ έκατσε πάνω μου.
Αφού ανεβοκατέβηκε για μερικά λεπτά,άλλαξα στάση σε ιεραποστολικό κ μετά απο λίγο-αφού αρνήθηκε CIM-τελείωστα στο σώμα..
Ντουζάκι κ λίγο social time για το ημίχρονο..είχα βρει κ στο ιντερνετ ενα Ρουμάνικο ραδιοφωνικό σταθμό με μπιτάκια κ χόρευε γυμνή στο δωμάτιο!!Γλώσσα
Στην αρχή της συνάντησης,της είχα ζητήσει ευγενικά αν ήθελε να φορέσει κάτι χειροπέδες που είχα κ κάπως έτσι ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος!
Μου λέει "δε θα με τιμωρίσεις??"
"of course" της λέω.."naughty girl" κ την έδεσα με τις χειροπέδες στα κάγκελα του κρεβατιού μου!!
Πλησιάζω τον πούτσο μου στο στόμα της κ της λέω "shut up and eat this"..Προσποιήθηκε οτι την εξανάγκαζα κ αυτή η αίσθηση του βιασμού με καύλωσε ακόμη περισσότερο!!
Την πήδηξα στην αρχή ιεραποστολικά κ μετά στα 4!!
Εκείνη την ώρα άρχισε να μου λέει πονάω κ κάτι τέτοια,θέλοντας προφανώς να ξεμπερδεύει,αλλα εγώ δεν έδωσα σημασία κ συνέχισα ακόμη πιο δυνατά..Μετά απο λίγη ώρα κ ενώ είνα κουραστεί κ εγώ,της έλυσα τις χειροπέδες κ της είπα να με πιπώσει!Την ώρα που τελείωνα της ζήτησα ξανά CIM,αρνήθηκε,αλλά μου πρότεινε αν ήθελα CIF..
Κάπως έτσι ήρθε κ το τέλος..αυτή γονατιστή κ εγώ να τη χύνω όρθιος στο πρόσωπο!!!
Πολύ ευχάριστη κοπέλα κ για μένα σίγουρα vfm!!
Αν έδινε κ κώλο.....ααααχχχ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 02, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
manaconda13
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, alpula

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 07 Αυγούστου, 2013) 05 Αυγούστου, 2013
Μετα απο ολά αυτα ΙΣΩΣ?Χμμμ;
06 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι φίλε,γιατί μιας κ δεν παίρνω πολλά cg,την επόμενη φορά θα ήθελα κάτι διαφορετικό!!
14 Αυγούστου, 2013
πολυ κατατοπιστική κριτικη. Για το cim το οποίο αρνήθηκε η κοπέλα, το ήξερες εξαρχής από το γραφείο ή ήταν εκπληξούλα;
17 Αυγούστου, 2013
Αν κ το site του γραφείου το ανέφερε στις υπηρεσίες,ήμουν ψιλιασμένος απο τις κριτικές των συναγωνιστών!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4