Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 1 10
Call-Girls
6132
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την περίμενα πιο ψηλή ενώ είναι στο 1,67 περίπου και petite με fit σιλουέτα ωραία πόδια και άκρα και 2,5 άρι βυζάκι φυσικο....το ίσιο μαλλί την κάνει να φαίνεται λίγο διαφορετική από τις φωτό αλλά είναι η ίδια...παλιότερα βέβαια έχει περάσει από διάφορα ιδρύματα και την έχουμε πετύχει από 20 - 80 ευρώ και με πολύ ικανοποιημένους πελάτες δεδομένης της τιμής...
Στα 120 η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι περισσότερο από ένα τρυφερό γούτσου γούτσου μερικά σκαστά ρομαντικά φιλιά και ένα ατέλειωτο gfe που όταν έκανα να ανεβάσω ρυθμό η Ιζαμπέλα έβγαζε κάτι μεταξύ τσιρίδας και μυξοκλάματος....
πάντως όχι δεν είπε σε τίποτα...δακτυλοσκόποιση δυνατή μπρός πίσω ανέβασμα από πάνω με παράλληλη κολωνοσκόπηση ,αντοχή στο ρυθμό αλλά ,με πρωτβουλία του πελάτη ...
αυτοί που περιμένουν να τους πιάσει να τους βάλει κάτω να τους αλλάξει τα φώτα το πολύ να την βγάλουν με καμιά πίπα αν ξεκολλήσει από τις αγκαλιές που της αρέσουν πολύ....
πίπα καλή και χωρίς χέρια όταν ζητηθεί και γενικά ότι ζητήσεις το παίρνεις ειδικά αν της έχεις πριν περιποιηθεί το αιδοίο και μουσκέψει...ωραία θέα στα τέσσερα αλλά και στο πλάι το κωλαράκι τα σπάει...
καλή περίπτωση για main stream τύπους που για αυτούς μετράνε πιο πολύ το σόσιαλ και οι αγκαλιές μιας και η κοπέλα είναι πολύ ζεστή....αν την πλακώσετε στα PSE θα καταλήξει να μοιάζει βιασμός...
Στα 120 η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι περισσότερο από ένα τρυφερό γούτσου γούτσου μερικά σκαστά ρομαντικά φιλιά και ένα ατέλειωτο gfe που όταν έκανα να ανεβάσω ρυθμό η Ιζαμπέλα έβγαζε κάτι μεταξύ τσιρίδας και μυξοκλάματος....
πάντως όχι δεν είπε σε τίποτα...δακτυλοσκόποιση δυνατή μπρός πίσω ανέβασμα από πάνω με παράλληλη κολωνοσκόπηση ,αντοχή στο ρυθμό αλλά ,με πρωτβουλία του πελάτη ...
αυτοί που περιμένουν να τους πιάσει να τους βάλει κάτω να τους αλλάξει τα φώτα το πολύ να την βγάλουν με καμιά πίπα αν ξεκολλήσει από τις αγκαλιές που της αρέσουν πολύ....
πίπα καλή και χωρίς χέρια όταν ζητηθεί και γενικά ότι ζητήσεις το παίρνεις ειδικά αν της έχεις πριν περιποιηθεί το αιδοίο και μουσκέψει...ωραία θέα στα τέσσερα αλλά και στο πλάι το κωλαράκι τα σπάει...
καλή περίπτωση για main stream τύπους που για αυτούς μετράνε πιο πολύ το σόσιαλ και οι αγκαλιές μιας και η κοπέλα είναι πολύ ζεστή....αν την πλακώσετε στα PSE θα καταλήξει να μοιάζει βιασμός...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2013
είσαι καλό παιδί όμως ρε συ ΝΙΤΡΟ, σχέση αποδ/ τιμής 7 , όταν παλιά είχε 20 άντε μέχρι 80 γρόσια ταβανι
rebetis
20 Ιουλίου, 2013
έτσι έτσι τιμώρησε τις!btw ρε αυτη δε βλέπεται ,δε θα μου σηκωνοτανε να τη γαμησω!
MORBID MARIO7
20 Ιουλίου, 2013
θα συμφωνησω με τον φιλο morbid mario7 πως απο ολες τις κριτικες σου που παρακολουθω πρεπει να ειναι απο τις λιγοτερο εμφανισιμες...για να μην πω η λιγοτερο απο ολες...
geogoku
20 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
μετά τα έμαθα τα καθέκαστα ..όταν ήρθε είπα οκ μέσα σε όλα άλλο ένα και τι έγινε...έπειτα μου βγαίνει ο κοκοβιός που τα ξέρει όλα μου λέει στο τάδε δέλο με 20 την κράταγα 40 λεπτά και μου βαράγανε τις πόρτες....και εγώ το κεφάλι μου
NITRO
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4