Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73694
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά την προηγούμενη συνάντηση που δεν πραγματοποιήθηκε (για ανθρώπινους λόγους όπως αποδείχθηκε) και την απρόσμενα καλή αντίδραση της Jolie, έπρεπε να γίνει η προχθεσινή συνάντηση, για να αποκατασταθούν ... τιμές και συναισθήματα Χαμόγελο

Η κριτική μου στα του αγώνα δε θα διαφέρει σημαντικά από την πλειοψηφία των προηγούμενων, να προσθέσω μια μικρή απειρία που δείχνει να έχει – δε φαίνεται να είναι καιρό στο επάγγελμα, αλλά την αναπληρώνει με το παραπάνω με τα ιδιαίτερα χορευτικά της κόλπα, και τη διάθεση να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σου. Να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματικότητα της κοπέλλας, όπως αυτή φάνηκε από την ακριβή της προσέλευση και τη διαρκή της προσπάθεια να με ικανοποιήσει. Επίσης, είναι ένα καλό παιδί και καλλιεργημένο, που δημιουργεί καλή, φιλική ατμόσφαιρα, και σου «δίνει» αυτά τα καλά στοιχεία του εαυτού της.

Ολα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να χαλαρώσω και να περάσω πολύ καλά μαζί της (3 φορές σε μια συνάντηση δε μου συμβαίνει συχνά, άσχετα αν η 3η εκτόνωση δεν ήρθε, λόγω δικής μου απόφασης – η σπατάλη σπέρματος δεν είναι καλή στην ηλικία μας)Γερο-μύστης

Νάσαι καλά Jolie, καλές δουλειές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Νέο Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2013
καλές δουλειές? Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

πως δεν τις έβαλες και τίποτα χρωματιστά μπαλόνια στο μουνάκι για τα εγκαίνια...
18 Ιουλίου, 2013
Μετά το "θάψιμο" της προηγούμενης κριτικής μου, όπου το λάθος όπως αποδείχτηκε ήταν εκτός ελέγχου της, είχα το άγχος μήπως την "έκαψα" άδικα, και γι αυτό της εύχομαι καλές δουλειέςΜεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2