Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65590
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα αδερφια. Βαριομουν να γραψω κριτικες και πρεπει να επανορθωσω.

Αρχικα η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη οπως και οι συναντησεις μου με την δεσποινιδα πανω απο μια οποτε θα σας κανω μια σουμα των συναντησεων.

Αρχικα η βαθμολογια δεν μου επιτρεπει αλλα αν μπορουσα θα εβαζα παραπανω σε μερικα σημεια. Εχει πολυ ωραιο προσωπο με μπλε ματια και φοραει γυαλια τα οποια δυστυχως βγαζει κατα την πραξη (αλλιως φερνει αρκετα στην Kinky Κατερινα). Ειναι πιπινι γυρω στα 23-24 και το σωμα της ειναι αρκετα καλο καπως μινιον με μονο μειονεκτημα το βυζι που εκτος απο μικρο (πραγμα που δεν με απασχολει καθολου) εχει παρει πορεια προς το εδαφος. Ολες οι συναντησεις μας εχουν γινει στο χοτελι στο Παγκρατι και επειδη την κλεινω τελευταια στιγμη, σκαει με τζινακι αλλα παντα με τακουνι και πολυ προσεγμενη και μπαινει καπακι για μπανιο.

Η φαση της ειναι περισσοτερο GFE χωρις απειρες πρωτοβουλιες αλλα παντα με τρελο κεφι να σε ευχαριστησει. Κανει συμπαθητικη πιπα και στηνεται πολυ ωραια στην διαρκεια της πραξης. Ξερει πολυ καλα αγγλικα και η επικοινωνια μαζι της ειναι πανευκολη. Αν την περιποιηθεις θα στο ανταποδωσει και στο τελος θα τα παρει ολα στο στομα. Την εχω παρει και σε μονοωρα αλλα και παραπανω και ειναι μια χαρα.

Αν θα την ξαναεπαιρνα; Αρκετα πιθανο αλλα λογω ποικιλιας αυτην την στιγμη θα προτιμησω κατι αλλο. Στα 100 εγω κρινω πως ειναι VFM αν και δεν εχω δοκιμασει και απειρες για να ειμαι αντικειμενικος. Την συστηνω σε οσους θελουν μια GFE χαλαρη φαση αλλα δεν ξερω πως παει πιο σκληρα μιας και δεν την τεσταρα ( Ε δεν μου βγηκε με την συγκεκριμενη, τι να κανω;). Οι φωτος εδω δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικες, οι αλλες που εχει ειναι 100% αυτη.

Θα επανελθω συντομως, καλα μπανια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς