Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Call-Girls 40530
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετα απο 2 αποτυχημενεs προσπάθειες να κλείσω ραντεβου με τη σιντυ απο την πρωτη μέρα η 3η τελικα ηταν και η φαρμακερη!οι πρώτες εντυπώσεις θετικές με το που την αντικρυσα!φορωντας ενα ωραίο πολύχρωμο εφαρμοστο φορεματακι που αναδυκνειε τα ωραία μπουτια της !περιποιημενη με τα διαφορα μπιζου να τη στολίζουν μου σκάει στην πόρτα ενα dfk !Λιγο σοσιαλ να συστηθουμε και τα πέταξε ολα σε φαση στριπτιζ να παει για ντουζ!Παρολο το αργοπορημενο της ώρας και τα συνεχή full booked είπα απο μεσα μου ,ευδιαθετη και ακούραστη ειναι!μου σκάει στο κρεβάτι που την περίμενα και μου λέει,εσένα σε κόβω για άγριες διαθέσεις.Της απάντησα οτι αυτο μ αρεσει και μου απαντα εγω γουσταρω έρωτα και οχι σεξ!ωχ λέω απο μεσα μου και πάμε για φόλα και δυο τινα θα συμβαίνουν :είτε η γκομενα ειναι φοφια και κουρασμένη και τα λέει αυτα είτε ειναι του gfe!Btw η γκομενα εχει ωραίο προσωπακι με φακιδουλεs,ωραία εκφραστικα πράσινα ματια!κορμι πετιτ με καλές αναλογίες ,πεταχτο μικρο κωλαρακι που θες να το φας και να ασελγησεις πανω του!στηθη σιλικον 3αρια λιγο σκληρά στην αφή ,φρέσκα ,ρωγες Τσίτα ,οχι για πολλα ζουληγματα γιατι πονάει!διεκρινα ολίγα αλλα ανεπαίσθητα σημάδια κυταριτιδας στο ψιλομαυρισμενο κορμι της καθως και παρότι διαθέτει ενα σφιχτουλι με απαλο στην αφη κορμακι με απογοήτευσε το ολίγον αξυριστο στην περιοχή των ποδιών και γυρω απο το μουνακι της!Στο ψητό τωρα έπειτα απο γελακια και αστειακια και ωραίο μπαλαμουτιασμα με ακρατη ανταλλαγή υγρών dfk μου τον αρπάζει και αρχιζει μια αισθησιακη πιπα με το χέρι στην αρχη κοιτώντας με τις πράσινες ματαρες και δεν άργησε να μου τον κανει τουρμπο!παω να της πιάσω το κεφάλι και διακριτικά μου το τραβα και εν συνεχεια ανεβάζει στροφές και τον έβαζε ολο και πιο μεσα !παιξιμο με γλώσσα και κοπανηματα ,deepthroat καθως και εκλάμψεις gagging!69 όντως δεν κανει αλλα δέχεται ανταποδωση στο oral και δε μπορω να καταλάβω τι κόλλημα εχει με το 69 ενω δέχεται oral !Πολυ καλη στα στησιματα ,δέχεται οτι στάση ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και οταν καυλωνει αυτα που μου ειπε στην αρχη περι έρωτα πανε περίπατο !Και spanking δέχτηκε,και τραβηγματα μαλλιών at doggie ,ass fingering που ενω στην αρχη ηταν αρνητική σιγα σιγα ενω την είχα στα 4 και έδινε η ιδια δύναμη και έμπαινε μεσα μου με το σφιχτο και γεμάτο ζουμια μουνακι της σε μια στιγμή της φτυνω την κωλοτρυπιδα της και της εχωσα βαθια τον αντιχειρα -δεικτη και μπαινοβγαινε ρυθμικά μεσα της!Dirty talk,αληθοφανη βογγητα,κραυγουλες ηδονης αλλα και πόνου σε φάσεις βιαιης εισόδου στο μουνι της συνέθεσαν ολη τη φαση και της τα Πέταξα πανω στα μουνοχειλα ενω ήμασταν σε spoon στάση!να σημειώσω στο θεμα χυσιματος οτι δεν κανει cim/cif και η ίδια μου ειπε οτι το γραφείο έγραψε το service χωρις την έγκριση της!Η σιντυ απ οτι κατάλαβα θέλει να πας με τα νερα της και αν πας θα πάρεις αρκετα απο αυτα που σ αρέσουν και ευτυχως για μένα παραδόξως για πρωτη φορα άφησα το θεμα να κυλήσει και όπου βγει αντι να νευριασω ,να γίνω αποτομως και να τη διωξω!Στο δεύτερο γύρο οπως προανέφερα τα παραπάνω φάνηκαν και βγήκαν ολα στη φορα (και gagging)ξεχαστηκαν με με αποτέλεσμα να κάτσει παραπάνω ενω ειχε λήξει το ματς !Πολυ μπαλαμουτιασμα με dfk μεχρι το λαρυγγι και μου έβγαλε τον αγαπουλα στη φορα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
MORBID MARIO7
Μέλος
35
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2013
είδες για να έχεις υπομονή? .....δράκοι φυλάνε τους θησαυρούς έλεγαν οι παλιοί, και έχεις δύο επιλογές ή που τον σκοτώνεις ή που τον κάνεις κατοικίδιο Έρωτας
30 Ιουνίου, 2013
ομολογώ ναι !Κουλ
12 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γαλαζιες ματαρες....οχι πρασινες και κανει 69
12 Ιουλίου, 2013

την πήρες ή είδες απλως τα αναγραφομενα του πρακτορείου;
12 Ιουλίου, 2013

Ναι την πηρα για 1.5 ωρα . Της εριξα 2 τεμαχια και της εκανα...εντατικο μαθημα Ελληνικης γλωσσας , διαφορες λεξεις και ολοκληρωμενες προτασεις Χαμόγελο
12 Ιουλίου, 2013

εγω πράσινα ματια είδα εκτος κ αν βάζει φακούς!για το 69 που λες οτι κανει νομίζω το μπερδευεις με το oral εκτος και αν εισαι η εξαίρεση και σ ερωτεύτηκε!κριτικη θα βάλεις;
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6