Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88902
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Να διευκρινίσω ξεκινώντας πως η τιμή αναφέρεται σε duo για μια ώρα (χωρίς ρολόι)

Η Αντζελίνα είναι όπως είπε και ο αδερφός zero 1,80 στο ύψος, ετών 25 παλαιά αθλήτρια (με ότι αυτό συνεπάγεται) δυναμική εμφάνιση ,γυναικείο ταμπεραμέντο και ευγένεια.

Σε κερδίζει με τη ματιά της από την πρώτη στιγμή με τον αέρα που κινείται στο χώρο και την αμεσότητά της χωρίς υπερβολές.

Μαλλί μαύρο κάτω από τους ώμους, στήθος μικρό εφηβικό, κορμός και ράχη σμιλεμένα ,κωλάρα τουρλωτη σφιχτή με γούβες και δύο ποδάρες να σε βάλουν κάτω να σε πατήσουν σα σταφύλι....πραγματικά με το κίτρινο (έλα μωρή Αεκάρα Μελισσάν Οεο) φόρεμα της όπως το ανασήκωνε μου την έφερνε στο μυαλό σε Σισιλιάνικο πατητήρι με κόκκινα δάχτυλα από τις ρόγες που μου τα έδινε να τα γλύφω....

Η τρίτη της παρέας επίσης στο 1,80 ξανθιά ,γαλάζια μάτια,πιο θηλυκό στυλ μπάρμπι λευκό δέρμα με κάποιες ζωγραφιές από παλιές αμαρτίες (παλιά γνώριμη απο 5ετίας σε πρακτορείο) ,στήθος νούμερο δυο με ροζ θηλές λεπτή μέση ,κώλο αχλάδι και δύο πόδια ατελείωτα (με ελαφρές εκδορές)... μου θύμισε μοντέλο σε πίνακα του μονέ όπως περπατούσε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο δωμάτιο με μισοριγμένη στη μέση της την πετσέτα....

Τα χασα....ψηλό κορμί και εγώ πέσαμε στο κρεβάτι το γεμίσαμε και άρχισε η μάχη....

Της Αντζελίνας τα γλωσσόφιλα απλά δεν υπάρχουν ...μου πίπωνε τη γλώσσα της πίπωνα την δική της και της έγλυφα τα ούλα ενώ η Σόνια με έκανε γλυφιτζούρι....
Κατέβαινε η Αντζελίνα ανέβαινε η Σόνια και εναλλάξ ...τα φιλιά της Αντζελίνας χωρίς ιδιαίτερο πάθος με έκαναν ενώ στην αρχή ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με αυτήν να ξαναγυρίσω τη σκέψη μου στη Σισιλιάνα....

Δεν πρόλαβα να το σκεφτώ και βλέπω την Αντζελίνα να της έχει γυρίσει το μάτι και να αρπάζει τη Σόνια στα γλωσσόφιλα ....την άρπαζε από την ξανθιά μακριά αλογοουρά και την έβαζε να της γλύφει την ρόγα....εγώ ανασηκώθηκα και πήρα στο στόμα μου την άλλη.... δουλεύαμε και οι δύο για την καύλα της Αντζελίνας....

Σε μια φάση και ενώ η Αντζελίνα έσκυψε να μου τον πάρει στο στόμα την γύρισα την έφερα να κάτσει στο πρόσωπό μου και άρχισα να την πηδάω με την γλώσσα...εκείνη ανασηκώθηκε και κάθησε πιο βαθιά αφήνοντας την Σόνια να με πάρει στο στόμα ....σε λίγο ένιωθα το piercing της γλώσσας της Σόνιας στο κεφαλάκι και εναλλάξ την Αντζελίνα να μου κάνει dt...

Τι έπαθα έλεγα από μέσα μου ο άνθρωπος ...πρώτη μέρα έβγαλα τον γύψο από το χέρι και από αύριο θα τον βάλω στον πούτσο...

Σε κάποια φάση η Αντελίνα ξεκαβάλησε γύρισε πάλι στο γλωσσόφιλλο μιλώντας μου με κλειστά μάτια you wanna fuck me baby? you wanna put your dick in pussy? ....what a fuck λέω και ένοιωσα την Σόνια να μου περνάει το προφυλακτικό.....απίστευτος συντονισμός οι γκόμενες....

Γυρίζει η Αντζελίνα ιεραποστολικό και της άλλη δίπλα να της παίζω το μουνί με το αριστερό ενώ με το δεξί έπαιζα την κλειτορίδα της Αντζελίνας .....εκείνη είχε σηκώσει τα πόδια στον αέρα και είχε τεντώσει τις πατούσες αναστενάζοντας βαριά και φωνάζοντας τα γνωστά...fuck me αλλά και.... γάμα με !!!! γ;aμα το μουνί μου baby !!!!

H Σόνια δίπλα ειχε μεινει να κοιτάζει συνεπαρμένη ενώ εγώ έπαιρνα την αριστερή πατούσα της Αντζελίνας στο στόμα μου λύφοντας τα δάχτυλά της .... that's it να μου λέει ooooooh i like it fuck me .....τότε τραβάω το αριστερό χέρι από την Σόνια και την αρχίζω στα χαστούκια στους προσαγωγούς .....ε αυτό ήταν σπαρταρούσε σαν το ψάρι με το πόδι στο στόμα μου και είχε αλλεπάλληλους σπασμούς ....εκεί ανέβασα ξιάλλο τον ρυθμό σπρώχνοντας ακόμα πιο δυνατά ....αυτή να φωνάζει η Σόνια να κοιτάζει και εγώ να λέω "στα μπούτια στα μπούτια μωρή εεεε??"

κάπου εκεί τελειώσαμε μαζί...σηκωθήκαμε με κομμένα γόνατα και μετά το ντους καθίσαμε και οι τρεις και τα λέγαμε πίνοντας κρασάκι....

τελικά καμιά φορά τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις ....

τι να προτείνω τώρα ...τα'γραψα με κάθε λεπτομέρεια ...όποιος βρει κάπου τον εαυτό του μέσα σε όλα αυτά ας σπεύσει γιατι σε λίγο αυτές οι δύο δεν θα προλαβαίνουν...

με τις υγείες μας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antisthenis, ZeroTolerance

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2013
Aηδία+καρακιτσαριό
12 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έχεις δοκιμάσει γατούλη?

δεν κατάλαβα το σχόλιο ...
12 Ιουνίου, 2013
Τι έπαθα έλεγα από μέσα μου ο άνθρωπος ...πρώτη μέρα έβγαλα τον γύψο από το χέρι και από αύριο θα τον βάλω στον πούτσο...
Εχει μέινει ατάκα ...θα ακούγεται σε όλο το ΕΣΥ
12 Ιουνίου, 2013
που βρίσκουμε τηλέφωνο αυτού του παράδεισου ;;;
12 Ιουνίου, 2013
νιτρο αυτη την σονια που την βρισκουμε ρε φιλε,για στειλε ινφο
A
alpula
13 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αντζελίνα και Σόνια 6949719369
14 Ιουνίου, 2013
Eπιβεβαιωνω για τα χαστουκια,της αρεσει ομως και να δίνει!
Οσοι πιστοι........ξερετε εσεις!
14 Ιουνίου, 2013
κωλο δινουν?
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8