Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Έλενα την έχω πάρει 2 φορές. Η τιμή €80/ώρα, στο δύορο €150 και διαπραγματεύσημο όλα αυτά το 2012 βέβαια. Για αυτό το ακατέβατο που σχολιάστηκε στο thread των ανεξάρτητων πρέπει να κατέβει πάλι.

Ψιλή ρωσίδα milf με πλαστικό βύζο πάνω από 35, φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες.
Κάνει τα πάντα κτός από πρωκτικό, αν και σε κάποιες φωτο από άλλες αγγελίες που έχει βάλει φαίνεται η τρυπούλα της να είναι καλοδουλεμένη. Βάλε στο google τον αριθμό του τηλ της και θα δείς κι άλλες αγγελίες με φώτο. Πάντως δαχτυλάκι να της χώσω ζήτησε και με μεγάλη ευχαρίστηση της το προσέφερα. Από ότι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα στην κουβεντούλα που είχαμε, την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε παίζει να της τον δώσω και στο ποπουδάκι της και με πιθανή έκπτωση για το δύωρο. Την πρώτη φορά πάντως αν ζητήσεις κώλο θα αρνηθεί πισματικά. Κλασικό ρώσικο πρόσωπο (όχι καμιά θεά) με πολύ καλή επικοινωνία στα ελληνικά. Πολή ζεστή στην κουβέντα με ενδιαφέρον να συζητήσει μαζί σου ότι μαλακία θέλεις. Πεντακάθαρη και περιποημένη με απίστευτη ατελείωτη κορμάρα και ποδάρες θεόμακρες. Κάνει και αυταρχικό από ότι μου είπε (ποδολαγνίες ουρολαγνείες και stapon) αλλά δεν δοκίμασα.

Τρελένεται όταν της γλύφεις μουνάκι και κωλαράκι και χύνει σαν καταράκτης. Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε, με γλυψιμο δικό μου τελείωσε 3 φορές. Μετά σε επιβραβεύει στο έπακρο. Ακάποτο τσιμπούκι, δεν τα παίρνει στο στόμα, και τελειώνεις όσες φορές μπορείς όπου θέλεις επάνω της εκτός από το πρόσωπο. Ντουζάκι κάθε φορά μετά από εκσπερμάτωση, διάλειμα για κουβεντα (προσέφερα και καφεδάκι στο hotel, συνληθως πηγαίνω στο PRIVE στο μεταξουργείο που την βολεύει κι εκείνη γιατί μένει Πατήσια) και μετά με προτροπή δική της επανεκίνηση της διαδικασίας. Τρείς φορές τελείωσα στο 2ωρο. Έσώρουχα sexy και ψηλοτάκουνα τακούνια στα αξεσουαρ της, ζήτησε τα εάν θέλεις. Τα τακούνια τα φοράει και στο ντουζ.

Την τελευταία φορά μου έδωσε και το άλλο της τηλέφωνο γιατί έγινα πελατάκι της.

Τίμιο ραντεβού, την έκλεισα εύκολα και γρήγορα, επειδή έχει όμως και άλλη δουλειά καλό θα είναι να την ενημερώσεις για την ώρα που θέλεις το ραντεβού από την προηγούμενη, για να κανονίσει τις βάρδιες της (δουλεύει σε καποιο μαγαζί). Την συνάντησα πρωί, στις δέκα την πρώτη φορά και το έιχαμε κανονίσει από την προηγούμενη.

Πέρασα πολύ ευχάριστα μαζί της και το ευχαριστήθηκα. Όποια στάση θέλεις, στα τέσσερα τα δίνει όλα και αν την σφυροκοπήσεις χύνει πολύ.

Μου είχε πει πως παίζει και duo με μια φίλη της.

Της έβαλα την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία που μου επέτρεψε το σύστημα. Είναι για 10 σε όλα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
16 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2013
o βυζος παντως φαινεται ψιλοχαλια. Σαν μισο-μαραμενο grapefruit
07 Ιουνίου, 2013
εγώ που είμαι στη γράμμωση και πρέπει να πίνω grapefruit μου λέτε πως θα την βρώ?
07 Ιουνίου, 2013
εδώ τριτοξάδελφε Μεγάλο χαμόγελο

http://www.freelist.gr/ad.php?adId=122174-6&cityId=2&subcatId=69
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3