Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 1 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω εμπειρία με το συγκεκριμένο άθλημα. Απλά κάποιες περιστασιακές φαντασιώσεις οι οποίες μου κολλάγανε στο μυαλό και ήθελα οπωςδήποτε να τις πραγματοποιήσω.

Λοιπόν ξεκινάω: Aπο εμφάνιση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ξανθιά, μέτριο ανάστημα και καλλίγραμμο σώμα όπως ακριβώς στις photos.(Θα το καταλάβετε κυρίως όταν γδυθεί) Η ηλικία της πρέπει να είναι γύρω στα 38 με 39 αν και η ίδια λέει ότι είναι 32. Το προσωπό της είναι λίγο παράξενο γιατί μου έβγαζε ένα συνδυασμό τρέλας και ταυτόχρονα μελαγχολίας με τη καλή έννοια πάντα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν την έλεγες μπάζο. Απλά εγώ φανταζόμουν κάτι διαφορετικό. H κοπέλα μου το ξεκαθάρισε απ' το τηλ ότι αμα δεν μου αρέσεις δε θα σε πηδήξω.. Αυτό με ικανοποίησε γιατί κατάλαβα ότι δεν το κάνει 100% για τα λεφτά.

Πάμε τώρα στις υπηρεσίες. Αφού της ξεκαθάρισα ότι είναι πρώτη μου φορά και επίσης της είπα ότι δεν γουστάρω ουρολαγνείες/ποδολαγνείες, άλλα κυρίως διείσδυση με strap on, προσπάθησε να με ξεαγχώσει και να με χαλαρώσει.. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, γιατί όπως είπα ήταν η πρώτη μου φορά, άλλά η γυναίκα δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Μέ πήρε και απο πίσω και απο μπροστά με ακολουθία προστυχόλογων (κάτι που με ερέθισε ακόμα περισσότερο) με μεγάλη κάυλα. Τώρα, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε λεπτομέρειες άλλα πέρασα πολύ καλά και είμαι αρκετά εθισμένος και θέλω να το ξανακάνω.Γλώσσα

Υ.Γ. Επειδή ξέρω ότι θα ακουστούν ειρωνικά σχόλια απο κάποιους αλητοχωριάτες κυρίως, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μου αρέσει να τον δίνω και να τον παίρνω μόνο απο γυναίκες. Τα ανδρικά μόρια μου προκαλούν αηδία.
Τώρα εσείς βέβαια μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, άλλα εγώ σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου Θυμός Και πιστέψτε με είναι μεγαλύτερα απ'τα δικά σας! Γαμήσου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Aitherovamon
Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2013
Παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα πουν την πικροχολη μαλακιας τους εγω πηδηξα 2 τρανς για την εμπειρια(χωρις ν αγγιξω καν τα οργανα τους)κ με εβγαλαν απευθειας πουστη οι "αντρακλες:!
25 Μαΐου, 2013
Δοκιμασε και αυτη http://www.bourdela.com/city-tours/girls/dolores/
25 Μαΐου, 2013
Φίλε μου να σε ρωτήσω, υπήρχανε γλωσσόφιλα στό σκηνικό;
25 Μαΐου, 2013
Πάμε τώρα στις υπηρεσίες. Αφού της ξεκαθάρισα ότι είναι πρώτη μου φορά και επίσης της είπα ότι δεν γουστάρω ουρολαγνείες/ποδολαγνείες, άλλα κυρίως διείσδυση με strap on, προσπάθησε να με ξεαγχώσει και να με χαλαρώσει.. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, γιατί όπως είπα ήταν η πρώτη μου φορά, άλλά η γυναίκα δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Μέ πήρε και απο πίσω και απο μπροστά με ακολουθία προστυχόλογων (κάτι που με ερέθισε ακόμα περισσότερο) με μεγάλη κάυλα. @@ Το σεξ χωρίς πόνο είναι σαν φαγητό χωρίς γεύση @@@

Επειδή ξέρω ότι θα ακουστούν ειρωνικά σχόλια απο κάποιους αλητοχωριάτες κυρίως, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μου αρέσει να τον δίνω και να τον παίρνω μόνο απο γυναίκες. Τα ανδρικά μόρια μου προκαλούν αηδία.
Τώρα εσείς βέβαια μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, άλλα εγώ σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου Θυμός Και πιστέψτε με είναι μεγαλύτερα απ'τα δικά σας! Γαμήσου @@ Τα βίτσια είναι συνήθως συνήθειες παρά πάθη. @@@
25 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι..Λύπη
25 Μαΐου, 2013
δυο ερωτησεις...
απο πισω καλα το πιανω πως σε πηρε... απο μπροστα? πως?
αυτη μονο να στραπονιαζει θελει? να την γαμησουμε δεν καθεται?
25 Μαΐου, 2013
Ἐγὼ συγχαίρω τὴν κα Ἐπιβλητικὴ Ἀφέντρα διότι δὲν σοδομίζει οἱονδήποτε, ἀλλὰ μόνον ὅσους ἐγκρίνει ἐμφανισιακῶς. Ἀπέδειξεν ὅτι τὸ χρῆμα δὲν εἶναι τὸ πᾶν.
B
bakalhs
26 Μαΐου, 2013

1)Δεν έχεις δεί πρωκτικό απο μπροστά; 2)Kαλά τι ηλίθιες ερωτήσεις είναι αυτές που κάνετε ρε μαλάκες..Μαλακία (και φυσικά δεν αναφέρομαι προσωπικά μόνο σε εσένα) Τι είδους αφέντρα θα ήταν αν της το σφύραγες;Κεφάλι σε τοίχο!

Και εγώ ήμουν άσχετος άλλα κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Η Αφέντρα έχει συγκεκριμένους ρόλους στο sex, αμα τη πήδαγες δεν θα ήταν αφέντρα..
26 Μαΐου, 2013

Καλά τώρα εντάξει αυτό μπορεί να μου το είπε για να το παίξει δήθεν επιλεκτική.. Δεν λέω ότι δε μου είπε την αλήθεια, άλλα γενικά μην είσαι και τόσο ευκολόπιστος ειδικά με τις γυναίκες..
26 Μαΐου, 2013
Να ξεχωρίζεις τα ειρωνικά απο τα καλόβουλα σχόλια. Μείνε σε αυτό που έγραψες στο υστερόγραφό σου.
Μπράβο για την κριτική σου.
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2