Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 6 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην κάνω σχολιασμό της συνεύρεσης. Απλά θα παραθέσω το ιστορικό και ας βγάλει ο καθένας συμπεράσματα.

Αφού συνεννοήθηκα με το γραφείο, έφτασα 10 λεπτά πριν το ραντεβού στο δωμάτιο για να προλάβω να κάνω ένα ντουζ με την ησυχία μου. Η κοπέλα όμως έφτασε με 20 λεπτά καθυστέρηση, λέγοντας ότι έπαθε λάστιχο ο οδηγός της! Έβγαλα το 20λεπτο αυτό βλέποντας μια τσοντούλα στο δωμάτιο. Μπήκε λοιπόν στο δωμάτιο, δικαιολογήθηκε για την καθυστέρηση, έκανε μερικά κομπλιμέντα για την ομορφάδα μου και…

…με πήγε κατευθείαν στη χρέωση. 120+20 (ακάποτο) συμφωνήσαμε και της έδωσα τα χρήματα pronto.

Μπήκε στο ντους. Βγήκε 15 λεπτά μετά (οι χρόνοι που δίνω είναι ακριβείς) ντυμένη με τα εσώρουχά της! Ούτε καν έξω το στήθος. Όσο διήρκησε το ντουζ συνέχισα να βλέπω την τσοντούλα. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι για την πίπα και πιάνοντας τον πούτσο αναφωνεί: «Μα έχεις πολλά υγρά! Πρέπει να μπεις στο μπάνιο». «Φυσικά» σκέφτηκα να της πω, «εδώ και μισή ώρα βλέπω τσόντα». Δεν είπα όμως τίποτα και μπήκα στο μπάνιο. Καθότι έκοψα την φάση αρκετά νωρίς, πήρα την απόφαση να πάω με τα νερά της (παρά να αρχίσω τα μπινελίκια, λες και έτσι θα γαμήσεις καλύτερα). Μπαίνω λοιπόν στο μπάνιο, βγαίνω και ξεκινάμε επιτέλους την πίπα.

Δεν την λες ακριβώς πίπα αυτή. Τον έβαλε στο στόμα της ελάχιστα, έπαιζε με τη γλώσσα εξωτερικά και κυρίως τράβαγε μαλακία. Δεν ήταν θέμα τεχνικής ή κάτι άλλο. Η γκόμενα απλά δεν γούσταρε να ασχοληθεί στα σοβαρά. Στη διάρκεια της πίπας δεν έβγαλε το σκασμό ούτε μια στιγμή. Συνεχόμενα κομπλιμέντα (για τον πούτσο αυτή τη φορά, για την ομορφάδα μου τα ‘παμε άλλωστε) και φλυαρία ακατάσχετη (δήθεν πρόστυχη όπως πχ. «τον θέλεις στον στόμα μου;» αλλά ουσιαστικά ως αντιπερισπασμό από το καθεαυτό έργο που καλούνταν να επιτελέσει).

Στα μισά της πίπας πετάει το θεϊκό: «Θέλεις να τελειώσεις έτσι; Γιατί αν θέλεις στο στόμα είναι +20ευρώ». Κόκκαλο εγώ. Τι να απαντήσεις εδώ; Της λέω λοιπόν, «συνέχισε και βλέπουμε». Συμφώνησε (!) και συνέχισε. Λίγο μετά μου βγήκε να τελειώσω και της το λέω. Μόλις έλαβε το μήνυμα, με μεγάλη μαεστρία η Θεσσαλονικιά άρχισε να τον παίζει και έντεχνα να τον απομακρύνει από το στόμα. Δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση, τής έπιασα το κεφάλι για να εισχωρήσω στο στόμα. Σχεδόν το έκλεισε ενστικτωδώς. Το σπέρμα έφυγε προς κάθε κατεύθυνση και ίσως μια σταγόνα να πέρασε μέσα από τα χείλη της. Εκεί έδωσε ρεσιτάλ ηθοποιίας, καθώς πήρε ένα πρόστυχο βλέμμα και μου λέει: «Πω πω, μου ‘ρθε μέχρι το λαρύγγι». Και σηκώνεται με τη μία για το μπάνιο.

Βγαίνει, μπαίνω εγώ στο μπάνιο. Βγαίνω και με ρωτάει αν θέλω 2ο γύρο, σημειώνοντας εμφατικά (αυτό έλειπε) ότι είναι +20. Προφανώς αρνήθηκα. Είχαν μείνει όμως ακόμα 15 λεπτά. Κάνει λοιπόν το επόμενο θεϊκό. Πιάνει το κινητό, στέλνει ένα μήνυμα και προσποιούμενη ότι δήθεν έλαβε απάντηση (όλα αυτά σε δευτερόλεπτα) γυρνάει και μου λέει: «Μου έχουν βάλει ραντεβού αμέσως τώρα. Αν θέλεις 2ο γύρο κανένα πρόβλημα. Αλλιώς πρέπει να φύγω. Δεν νοιάστηκα λεπτό για το ότι έτσι έκλεβε χρόνο. Την έδιωξα ευγενικά (πάντα ευγενικά).

Εν κατακλείδι, και επειδή τελικά είναι αδύνατον να μην σχολιάσω: Πρόκειται για μεγάλη απατεώνισσα. Μία ακόμα επιβεβαίωση ότι οι Ελλ(ε)ηνίδες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για αυτή τη δουλειά, απλούστατα διότι είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ για να γίνουν κανονικές πουτάνες. Επίσης, πήρα μια ακόμα σημαντική απόφαση: Εκτός κι αν έχω όρεξη για κασκαντεριλίκια, δεν πρόκειται να ξαναπάω με καμία αν δεν έχει συγκεντρώσει πρώτα 4-5 κριτικές. Με 1-2 δεν έχεις εικόνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 14, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Μέλος
91
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2013
Πραγματικά κρίμα ναζγουλ. Γιατι έχεις προσφέρει πολλά εδώ και πήγες άκλαφτος. Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή. Πουτάνα που διαφιμήζετε δίπλα μην παίρνεις. Την έχουν χιλιογαμίσει τσάμπα οι τέστερς και ο χοντρός και δεν μπορεί να αποδώσει. Αποδεδειγμένο. Όλες τις έχω δοκιμάσει σχεδόν και με όλες το ίδιο και το αυτό. Ντροπή
R
rusuru
17 Μαΐου, 2013
Αν εξαιρεσουμε τη μια απο τις 2 κριτικες καθοτι ηταν η πρωτη του συναγωνιστη, τουλαχιστον αυτη του NITRO κινειται σε αλλα επιπεδα.
Πως τη πατησες ετσι δε καταλαβα ? Μπορει να ειχε γαμηθει καλα απο προηγουμενα ραντεβου και να μην ειχε κεφι.
Οταν ελεγα τα Καλαντα μικρος, μετα την 25 φορα σκεφτομουν μονο τα φραγκα και να την κανω γρηγορα Γερο-μύστης
17 Μαΐου, 2013
160 ευρώ αυτή την εποχή για τόσο χάλια γαμήσι? Σε έσκισε ρε μεγάλε... Θα μείνω στο ότι κατά 80% των περιπτώσεων οι Ελλεϊνίδες είναι Πολύ μεγάλες πουτάνες για να γίνουν πουτάνες... Μαύρο στην τανάπου που τσέπωσε το λάχανο και την έκανε με ελαφρά αλά "Να'ρθούμε λίγο αργότερα, να φύγουμε λίγο νωρίτερα"... Θυμός
18 Μαΐου, 2013
φιλαρακι ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι !!! δυστυχως την πατησα και εγω απλα δεν εχω προλαβει να παραθεσω κριτικη! μαυρο λοιπον και απο εμενα!!Γαμήσου η κριτικη βεβαια του NITRO ειναι κατι το εντελως διαφορετικο!! ισως στις αρχες να ειχε ορεξη και μετα ολα στο μουνι της!! να παει να τριψει σκαλες αν δεν της αρεσει!!
18 Μαΐου, 2013
Επιβεβαιώνω κι εγώ αν και δεν έγραψα κριτική.... την συνάντησα και είναι ακριβώς όπως τα λένε τα παιδιά... χάλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5