Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 26 10
Call-Girls
76482
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τριτη του πασχα κ ειπα να ξανασυναντησω την nadia μια κ μ αρεσε την πρωτη φορα.συνενοηση μπαμ μπαμ κ στην ωρα της στο hotel.ελαφρως μαυρισμενη αφου στην κουβεντουλα που προηγηθηκε. Του αγωνα μου ειπε οτι καθοταν το πασχα κ σημερα(χθες ξαναπιασε δουλεια)γενικα ηταν πολυ ευδιαθετη κ κεφατη κ παιχνιδιαρα απ την στιγμη που μπηκε στοδωματιο.δεν σταματησε τα ναζια κ τα πειραγματα.αφου εκανε ντουζακι(εγω ειχα ηδη κανει)ξεκινησαμε με αγκαλιτσες κ φιλακια οπου η γλωσσα της ηταν πιό απελευθερωμενη απ την πρωτη φορα!!συνεχεια με την γνωστη αργη βαθια υγρη πιπα της με σπεσιαλ καραμελωμα κης περιοχης ενω με δικη μου εντολη
επαιξε κ σπεσιαλ περιποιηση με τη γλωσσα σε ολα τα μηκη κ πλατη της επιμαχης περιοχης!αφου την περιποιηθηκα κ γω κ της αρεσε πολυ οπως μου ειπε σκουφακι κ βουρ.εναλαγη στασεων οπου στα 4 με θεα την κολαρα της ειναι ολα τα λεφτα ενω φωναζε ετσι κ εδινε κολοσκαμπιλα μονη της.γενικα η συμμετοχη της πολυ καλυτερη απ την πρωτη μας συναντηση.το τελειωμα ηρθε στο στομα της οπου με στραγγιξε.μπανακι κ μετα κουβεντουλα για λιγο φιλακι κ αντε γεια.γενικα μια καλη συναντηση ουτε βιαζεται(κατσαμε σχεδον μιαμιση ωρα)πολυ καθαρη φιλικη.σιγουρα δεν ειναι η πιτσιρικα η η μουναρα πόυ την βλεπεις κ τελειωνεις(αλλωστε εχουμε κ κατι μουναρες στα city tour που ουτε πιπα δεν μπορουν να κανουν)μια καλη τιμια προταση για τους φαν των milf η αν θες να δοκιμασεις κατι διαφορετικο.αλλωστε πιστευω οτι αυτο ειναι το μεγαλο αβανταζ του αγοραιου ερωτα σου δινει την ευκαιρια να συναντησεις καθε φυλη γυναικας(πιτσιρικες θειες κτλ)
Αυτα
![Γλώσσα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tongue2.png)
Αυτα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες