Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 6 10
Call-Girls
14902
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Από που να αρχί(ύ)σω και που να τελειώσωωωωω !!!! Ελεάνα λοιπόν! Μετά από ατελείωτα διαβάσματα σε κριτικές από άλλους συναγωνιστές για δεκάδες κορίτσια, αποφάσισα να αρχίσω και εγώ το ταξίδι μου στον μαγικό κόσμο των call-girls και συγκεκριμένα διάλεξα την Ελεάνα! Στον αγοραίο έρωτα μέχρι σήμερα πήγαινα σε studios αλλά τώρα νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή για το κάτι παραπάνω! Μένω μόνιμα σε μικρό νησί και σχεδίαζα αρκετές εβδομάδες τώρα να κάνω μία βόλτα στην Πρωτεύουσα! Έστειλα λοιπόν πολλά μηνυματάκια και μιλήσαμε και αρκετές φορές στο τηλέφωνο με την Αλεξάνδρα, την κοπέλα που απαντά στο κινητό του www.athenshotgirls.com και αυτό που έχω να πω είναι ότι με κέρδισε αμέσως ο επαγγελματισμός, η άψογη συμπεριφορά και οι άμεσες απαντήσεις της σε όλες μου τις απορίες ή απαιτήσεις μου! Διάλεξα λοιπόν ένα όμορφο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Athens Prive Hotel και περίμενα το κορίτσι…. Καθώς χάζευα στην TV άκουσα «γυναικείο» βηματισμό στον διάδρομο και δευτερόλεπτα μετά βρήκα τον εαυτό μου να ανοίγει την πόρτα και να μένει άναυδος…. Συναγωνιστές τι να λέμε τώρα, το κορίτσι είναι ένας ΑΓΓΕΛΟΣ!!!! Απαραίτητες συστάσεις και φιλάκια στα μαγουλάκια! Στη συνέχεια λίγη κουβεντούλα και μου ζήτησε να πάει στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί. Το δίωρο ταξίδι μου στον μαγικό κόσμο της Ελεάνας μόλις είχε ξεκινήσει…. Αφού έκανα και εγώ ντουζάκι ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με χαϊδεύει…. ΠΑΝΤΟΥ! Η Ελεάνα είναι Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια μου απέδειξε γιατί οι Σαλονικιές θεωρούνται ως οι πιο ερωτικές γυναίκες στην Ελλάδα! Οι φωτογραφίες της στο site δείχνουν τα προσόντα της, μόνο που υπάρχει μία μικρή διαφορά…. Live το κορίτσι είναι ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! Έχει ένα πολύ όμορφο και σέξυ κορμάκι, με πιασίματα και 2-3 κιλάκια ίσως παραπάνω από όσο εκείνη θα ήθελε, τα οποία όμως τις πάνε πολύ! Έχει πανέμορφα στήθη, μεγάλα και με τρομερές ρώγες στα οποία δεν μπορείς να αντισταθείς! Και φυσικά τι να πει κανείς για αυτό το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ γλυκό μα και συνάμα super sexy προσωπάκι που σε προκαλεί να κάτσεις και να το χαζεύεις με τις ώρες, αφού δεν αφήνει να το φιλήσεις…. Από τα λεγόμενά της θα πρέπει να υπήρξε χημεία μεταξύ μας! Μου έκανε τρελό στοματικό χωρίς προφυλακτικό με μπόλικα φτυσίματα στο όργανό μου αλλά και παθιασμένο σεξ όπου και έχυσα μέσα της! Εκείνη τη στιγμή λοιπόν κόντευα να στραγγίξω που λέμε και ενώ την έπαιρνα πισωκολλητά έκανα μία απότομη κίνηση στην οποία έβγαλα μία τελευταία μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα στο καυτό της μουνάκι, και αυτό την έκανε να ουρλιάξει από ηδονή! Μετά κοίταζε το προφυλακτικό να δει πόσο σπέρμα είχε μέσα χαχαχαχα!!!! Δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή μαζί της, κάναμε και ντουζάκι μαζί με αμοιβαία χάδια κτλ κτλ. Τα πανέμορφα στήθη της τα προσφέρει απλόχερα για ισπανικό καθώς επίσης και για να τα γλύψεις όσο θες! Οι γλυκές δαγκωματιές της αρέσουν πολύ! Είναι πολύ άνετη, σε ενθαρρύνει, δεν βιάζεται καθόλου και γενικά φροντίζει να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται. Αυτά τουλάχιστον συνέβησαν σε μένα, τώρα εάν αναγκαστεί να συνευρεθεί με κάποιον ο οποίος ίσως να μην της αρέσει τότε μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τελείως διαφορετικό, είπαμε, αγοραίος ο έρωτας αλλά το να υπάρχει χημεία είναι το ΠΑΝ για ένα καλό αποτέλεσμα! Σαν συμπέρασμα έχω να πω ότι η Ελεάνα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, το μικράκι που «μεγάλωσε» και εσύ θες να «του πιεις το αίμα»!! Μωρό σε περιμένω στο νησί για φωτογράφιση!!
Υ.Γ.: Η βαθμολογία είναι η ανώτερη που μου επιτρέπει το σύστημα, η Ελεάνα αξίζει σίγουρα περισσότερα....
Υ.Γ.: Η βαθμολογία είναι η ανώτερη που μου επιτρέπει το σύστημα, η Ελεάνα αξίζει σίγουρα περισσότερα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Αλήθεια τα +20άρικα δεν έπαιξαν (πχ για το ακάποτο). Επίσης λες ότι δε φιλάει αλλά στο προφίλ της, στην ιστοσελίδα, γράφει για DFK, τι ισχύει;
καλή είναι η κοπέλα φρέσκια και κολπατζού...δεν φιλάει όμως και σε αυτούς που θεωρούν το φιλί απαραίτητο αυτό είναι ντεζαβαντάζ....
τώρα το επιχείρημα κάτσε κοίτα το πρόσωπό της αφού δεν σε αφήνει να την φιλήσεις εγώ προτιμώ να ρίχνω κανένα χαστούκι ή να την φτύνω να γουστάρουμε όταν η άλλη φωνάζει σκίσε με ...
εσύ κάτσε κοίτα την και τράβα και φωτογραφίες ...ο καθένας όπως του αρέσει