Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 17 10
Call-Girls
81771
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κοιτάζοντας τις νέες τηs φωτο μου κίνησε την περιέργεια,καθως την αναδεικνύουν προς το καλύτερο σε σχεση με τις παλιότερες οπως ποσταρα στο σχετικό θρεντ!λεω ας παρεκλινω απο τα γούστα μου τα οποια σπανίζουν να τα βρω πλέον και ας συναντήσω την περιβόητηjessy milf!ευκολη συννενοηση και συναντησηστο hotel!ανοιγω πόρτα και μπαίνει μ ενα φιλί !ντυμενη πουτανε με κολλαν μαύρο εφαρμοστο,ψηλοτακουνα,pink rouge,βαμμένο μάτι!το μαλλι βαμμένο ξανθο και στην αφή ηταν κολλωδες λες κ ακουμπουσα ραστα!εγω την κόβω 40+ ηλικιακά,1,68 -1,70 περίπου ύψος !καλο πρόσωπο αλλα μεσα στο Bottox -υαλουρονικο,γαλανες ματαρες,ψεύτικες βλεφαριδες !σωμα για την ηλικία της σε καλο επιπεδο ,λιγο χαλαρό ,δε θα δεις χυμωδεις καμπύλες,φουλ στο σολαριουμ,δέρμα επισης απαλό χαλαρό με τα σημάδια του χρόνου να ειναι ο αδιάψευστος μάρτυρας!στα συν+ καλο παιδι,ευθυμη,σε κανει να αισθάνεσαι άνετα,γουστάρει πολυ την πιπα και το εχει με κ χωρις χέρια ,γλυψιμο κ ρουφηγμα ορχεων,
Στα-
Δε σταματά να μιλά ,να γελάει ,δυσανασχετει για περίεργες στασεις,εχει σπερματοφοβια(δε μ άφησε ουτε στα βυζια να τη χυσω αφου δεν κανει cim,cif ,)στην πρωτη κατάθεση τη χυνω αρκετη ποσοτητα στα κωλομαγουλα και έφυγε κατευθείαν στο μπάνιο για ντουζ λέγοντας μου την επόμενη μονο μεσα στο προφυλακτικο!επισης οταν φτάνει στην κορύφωση φώναζε τοσο πολυ δημιουργώντας μου αμηχανία!εχω την εντύπωση ακούστηκε μεχρι το ανατολή strip club!
Συνοψιζοντας ,Καυλιαρα γυναίκα γουστάρει να παιζει μονη της στα διάλειμματα ,αντέχει σε γρήγορους ρυθμούς σε straight positions doggie ,spoon ,cow girl,κλασικές στάσεις !μην πάτε να το παίξετε Manuel Ferrara(ειναι ο ορισμοσ του anti-pse ,no spanking,τραβηγμα μαλλιων,gagging ,mouth fuck,ξυλο και κακομεταχειριση)!!!Να σημειώσω επισης οτι φιλαει πολυ καλα ,βαθια με γλώσσα καθως να πω και για τα στήθη της ειναι κακοφτιαγμενα,πολυ σκληρα και το γέμισμα ανομοιογενες κατανεμημενο!
Στα-
Δε σταματά να μιλά ,να γελάει ,δυσανασχετει για περίεργες στασεις,εχει σπερματοφοβια(δε μ άφησε ουτε στα βυζια να τη χυσω αφου δεν κανει cim,cif ,)στην πρωτη κατάθεση τη χυνω αρκετη ποσοτητα στα κωλομαγουλα και έφυγε κατευθείαν στο μπάνιο για ντουζ λέγοντας μου την επόμενη μονο μεσα στο προφυλακτικο!επισης οταν φτάνει στην κορύφωση φώναζε τοσο πολυ δημιουργώντας μου αμηχανία!εχω την εντύπωση ακούστηκε μεχρι το ανατολή strip club!
Συνοψιζοντας ,Καυλιαρα γυναίκα γουστάρει να παιζει μονη της στα διάλειμματα ,αντέχει σε γρήγορους ρυθμούς σε straight positions doggie ,spoon ,cow girl,κλασικές στάσεις !μην πάτε να το παίξετε Manuel Ferrara(ειναι ο ορισμοσ του anti-pse ,no spanking,τραβηγμα μαλλιων,gagging ,mouth fuck,ξυλο και κακομεταχειριση)!!!Να σημειώσω επισης οτι φιλαει πολυ καλα ,βαθια με γλώσσα καθως να πω και για τα στήθη της ειναι κακοφτιαγμενα,πολυ σκληρα και το γέμισμα ανομοιογενες κατανεμημενο!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί