Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73694
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπερα.
Η ημερομηνια τυχαια για προφανεις λογους.
Κανονισα με την ιδια, πανευκολα στο κλασσικο ξενοδοχειο στο Παγκρατι. Αργησε 5-10 λεπτα να ερθει οποτε ολα οκ. Ειναι ακριβως οπως στις φωτογραφιες, μινιον και αρκετα ομορφη κατα την γνωμη μου.
Πολυ επικοινωνιακη, δεν ξερει ελληνικα ομως, αλλα τα αγγλικα της ειναι μια χαρα. Απο ο,τι καταλαβα ξερει και γαλλικα (για τους μορφωμενους).

Στα της πραξης. Αρχισαμε το μπαλαμουτι αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν φιλαει ιδιαιτερα με γλωσσα. Θα μου πειτε τα κλασσικα, οτι μπορει να ειμαι σαν αναποδο γαμωτο, βρωμιαρης κτλ αλλα πιστεψτε με ειμαι νεος, ιδιαιτερα καθαρος και αντικειμενικα εμφανισιμος και ΠΑΝΤΑ συμπεριφερομαι σωστα. Τελος παντων το προσπερναμε και αρχιζει μια αρκετα καλη πιπα η οποια μετατρεπεται σε ενα 69 το οποιο μπορει να κρατησε και 40 λεπτα, στο οποιο τελειωσε κιολας. Μπανακι και δευτερος γυρος. Να αναφερω οτι ο,τι εχουν πει οι συναγωνιστες ισχυει. Δεν γινεται τον βαλεις ευκολα στην κοπελα. Πρεπει να αγωνιστεις και να κανεις διορθωσεις. Δεν ξερω αν το κανει επιτηδες η αν ειναι επειδη ειναι μινιον αλλα μετα απο λιγο την εστησα οπως με βολευε χωρις να την αφηνω να εμποδιζει με χερια η με καποια σταση και την εκανα να σκουξει. Τελος παντων μετα απο αρκετο αγωνα πεθανα απο την κουραση και ειπα να της τα δωσω αλλα ΠΑΛΙ για καποιον λογο απεφυγε το CIM. Μιλησαμε κανα τεταρτο και την εκανε για το επομενο rendez-vous της.

Γενικα δεν μπορω να πω οτι εμεινα φουλ ευχαριστημενος. Δεν φιλουσε βαθεια, απεφυγε το CIM και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Επισης στις 2 ωρες εριξα 2 μπαλες γεγονος που δεν με ικανοποιησε ιδιαιτερα. Παντως ειναι αρκετα ομορφη, αρκετα cool ατομο και πιστευω οτι αξιζει να τιμηθει.

Θα επανελ8ω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
29
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2013
Ναι όλα καλά και ψιλοσυμφωνώ με αυτά που γράφεις εκτός από την βαθμολογία στο σώμα... αντικειμενικά ελάχιστες έχουν τέτοιο αψεγάδιαστο σώμα... στα άλλα είδα περίπου αυτά που λες
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1