Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 43 10
Call-Girls 141790
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0

Για την Ανίτα δεν εχω κάνει κριτική κι είναι κρίμα γιατί είναι από τις καλύτερες επιλογές για μιλφοκυνηγούς.

Ξεκινάω λοιπόν.

Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Η Ανίτα είναι μια κοπέλα μεταξύ 35 - 40. Ηλικιακά εκεί την κόβω. Ξανθιά, με μακρύ μαλλί κομμωτηρίου, όπως φαίνεται στη φωτό.
Πρόσωπο πολύ γλυκό, μάτια έξυπνα, σαρκώδη χείλη, καλή οδοντοστοιχία. Τίποτα πάνω της δεν είναι άσχημο.
Ύψος λίγο πάνω από τον μέσο όρο, με γόβες γίνεται πανύψηλη και με πολύ καλή θεωρία για γυναίκα. Αν τη δεις στον δρόμο πάνω σε τακούνια και βαμμενη, σίγουρα θα της την πέσεις.
Είναι η σέξυ γειτονισσα σου που παντα θες να ξεπατωθείς μαζι της στο γαμήσι.
Νταρντάνα, μάναρος... δεν συνίσταται σε αυτούς που επιθυμούν πετίτ κοριτσάκια.

Γυναίκα με πιασίματα. Λίγη κοιλίτσα που για μένα είναι σέξυ, στήθος μεσαίο, φυσικό, απαλό, λίγο πεσμένο, αλλά όχι άσχημο στην όψη.

Κάτω σύστημα σπουδαίο. Κώλος πεταχτός, χαίρεσαι να τον πιάνεις, μουνάρα σαν γαρύφαλο, κωλοτρυπίδα τρυφερή στον κόσμο παινεμένη.

Πόδια.... ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΔΙΑ !! Απαλά στην αφή, ξυρισμένα, πεντακάθαρα.
Το ίδιο και τα χέρια της. Πολύ περιποιημένα. Εκτιμώ πολύ τις γυναίκες που προσέχουν τα άκρα τους.

Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες χωρίς πρόβλημα να κάτσει κι άλλο αν ήθελα.

Λίγη κουβεντούλα στην αρχή και μετά στο ψητό...

Ξεκίνημα με εμένα ξαπλωμένο ανασκελα κι εκείνη από πάνω μου με βαθύ γλωσσόφιλο και τις μαύρες γόβες της να με ξύνουν στους μηρούς. Ερεθισμός άμεσος κι ύστερα από λίγο γύρισμα σε στάση 69, όπου ενώ απολάμβανα ένα καταπληκτικό τσιμπούκι, είχα κι εγώ την ευκαιρία να γλείψω τη μουνάρα της και τα όμορφα πόδια της.

Είναι δεκτική σε οτιδήποτε ζητήσεις. Τσιμπούκι θες καυλιάρη μου; Τσιμπούκι!
Γλείψιμο μπαλάκια θες άρχοντα μου; Γλείψιμο! Αργά θες; Αργά! γρήγορα θες; Γρήγορα.

Εσυ δίνεις εντολές και η Ανίτα εκτελεί. Ακούραστη εργάτρια του σεξ η ρουφιάνα!

Ο πρώτος γύρος τελείωσε γρήγορα, μιας που ήμουν και πολύ καυλωμένος. Με την Ανίτα δεν χορταίνεις να χύνεις.

Μπανάκι, ανάσες, λίγη κουβεντούλα και βουρ για δεύτερο γύρο. Ξεκίνημα με πίπα, πέρασμα σκούφου, ιεραποστολική στάση με βαθειά γλωσσόφιλα, μετά τα πόδια της στον ώμο μου, πισωκολλητό, cow girl, πισωκολλητό στο πλάι, και μετά δοκιμή πίσω τρύπας. Δουλεμένο κωλαράκι, αλλά ως γνωστόν δεν είμαι και φαν της κωλοτρυπίδας οπότε δεν έγινε και τίποτες το τραγικόν...

Επανήλθαμε στην πρότερη στάση με πιπούλα εκείνη κι εγώ να γλείφω μανιωδώς τα υπέροχα ποδαράκια της. Απίστευτη καύλα όταν της έβγαλα το ένα παπούτσι κι ενώ της έγλειφα τα δαχτυλάκια έβλεπα το άλλο φορεμένο και καύλωνα περισσότερο... Ανωμαλάρααααας ο ποδολάγνος!!

Τα "ποδολαγνάκια" εκτοξεύτηκαν με δύναμη στο πρόσωπο και μετα η γλυκειά Ανίτα σαν πολύ καλή εργάτρια συνέχισε να με γλείφει ηδονικά...

Το Ανιτάκι είναι μια χαρά μιλφάκι. Από την πρώτη μας συνάντηση παρατήρησα πως δεν μου ζήτησε τα χρήματα προκαταβολικά, έβαλε το κινητό της στο αθόρυβο όταν ξεκινησαμε το ραντεβού και κάνα δυο φορές που χρειάστηκε να τηλεφωνήσει με ρώτησε.
Αυτά τα τηρεί ακόμα κι ύστερα από αρκετές συνευρέσεις μας, παρόλο που έχουμε αποκτήσει και θάρρος μεταξύ μας.

Εννοείται πως είναι ένα πολύ καλό VFM στο ογδοντάρι, με άνεση χρόνου να κάνεις ό,τι γουστάρεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
ποδολάγνος
Μέλος
8
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2013
Δηλαδη 40 την ωρα?τι εθνικοτητας?
22 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι 40 την ωρα!!!!80 το 2ωρο, η 1μιση ωρα,δικο σου θεμα...ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!!Χαμόγελο
22 Μαρτίου, 2013
φιλε ποδολαγνε με καλυψες πληρως...δεν εχω κατι περιττο να γραψω για την κοπελια!!!αψογη δσε ολα και κγλυκιτατη!!!!
να σαι καλα Αννιτα!!!ΈρωταςΈρωτας
22 Μαρτίου, 2013

Ναι, 20 τα 15 λεπτα και 10 τα 7,5Μεγάλο χαμόγελο
22 Μαρτίου, 2013
Ελληνίς 100%
23 Μαρτίου, 2013
Αν και δεν είμαι στο fun club του συγκεκριμένου ηλικιακού group, +1 και από μένα στον λάγνο Ποδολάγνο για τον κόπο του και την αναλυτική αλλά διασκεδαστική κριτική!
23 Μαρτίου, 2013
"Επανήλθαμε στην πρότερη στάση με πιπούλα εκείνη κι εγώ να γλείφω μανιωδώς τα υπέροχα ποδαράκια της. Απίστευτη καύλα όταν της έβγαλα το ένα παπούτσι κι ενώ της έγλειφα τα δαχτυλάκια έβλεπα το άλλο φορεμένο και καύλωνα περισσότερο... Ανωμαλάρααααας ο ποδολάγνος!!"

έπος...είμαι και εγώ του συναφιού
24 Μαρτίου, 2013
κανενα link για πληροφοριες??
28 Φεβρουαρίου, 2014

τηλέφωνο ή λινκ για επικοινωνία ρε παιδιά;
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9