Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 26 10
Call-Girls 76348
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ηθελα να αποκτησω την εμπειρια το να κανω σεξ με μια ωριμη 40+ οποτε βλεποντας τις φωτο της κυριας αποφασισα να τη δοκιμασω.Μεγάλο χαμόγελοραντεβου στο hotel στην εθνικη κ η nadia στην ωρα της.να πω βεβαια οτι ημουν κ λιγο νευρικος(εχε χαρη λεω να σκασειμυτη καμια γιαγια):Money Mouthανοιγοντας την πορτα αντικριζω μια ωραιαπσχετικα 40αρα+ με διακριτικο βαψιμό κ ντεκολτε τουμπανοΓλώσσα λιγη συζητηση για να σπασει ο παγος οπου ειναι αρκετα ευδιαθετη κ παει για μπανακι(εγω ειχαηδη κανει)κ βγαινει με τα κοκινα εσωρουχα που εχει κ στις φωτο.το σωμα της αρκετα καλο με τα βυζια σημα κατατεθεν!αρχιζουμε τα φιλακια χαλαρα στην αρχη κ μετα γλωσσοφιλα η γευση της καθαρη κ δροσερη(μεγαληανακαλυψη το. Listerine)κατεβαινε με τη γλωσσα της προς τα κατώ ξεκινα ενα σπεσιαλ καραμελωμα στα μπαλακια με αρκετο σαλιο κ μεταμιαπολυ καλη αργηβαθια πιπα(επισης με αρκετο σαλιο)καλο deepthroat Γλυψιμο πανώ κατω το μονο που με ψιλοχαλαγε ηταν οτιεκανε συνεχεια οτι πνιγεται(σιγα δεν ειναι κ ανακοντα!!!)Γλώσσα αποφασιζω να την περιποιηθω κ γω μια κ τρελενομαι να γλυφω μουνακια ολων των ηλικιων!!εδειξε να το απολαμβανει ενω το μουνακι της ηταν πεντακαθαρο κ ζουμερο!:περασμα σκόυφιου κ για κανα τεταρτο εναλαγη αρκετων στασεων με τη συμμετοχη της αρκετα καλη κ αληθοφανη βογκητα χωρις να γινονται γελοια.ανοιγε τα κολομερια της εγλυφε τις ρογες της κ τα κλασικα βεβαια(σκισε με γαμα το μουνακι μου κτλ)το τελος ηρθε στο στομα της οπου τον στραγγιξε κυριολεκτικα!μπανακι κ οι δυο μερικα λογια κ αντιο με ενα φιλακι.συμπερασμα:μια καλη συναντηση με μια ωριμη κυρια σχετικα ομορφη(υποκειμενικο στον καθενα αυτο)αλλωστε βλεπεις τι παιρνει με καλες υπηρεσιες.ευχαριστη κ συζητησημη(τουλαχιστον με εμενα.τι να πω κολησε κ η χημεια μας?εγώ παντως το απωθημενο μου το εκανα.αν το δει καποιος σαν μεμονωμενη εμπειρια κ οχι να το συγκρινει με πιπινο συναντηση πιστευω πως ειναι καλη εμπειρια.αυτα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί