Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 42 10
Call-Girls 112147
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στην πρωτευουσα τον φεβρουαριο φετος και μετα απο μια κουβεντα με φιλο απο το σαιτ οπου μου υπενθυμισε την ελλη αποφασισα να την παρω για δευτερη φορα μετα απο αρκετο καιρο εχοντας μεινει ευχαριστημενος.Επιπροσθετα ηθελα κουλουρι το οποιο θεωρω μαστ.
Κλεισιμο ραντεβου με ευκολια για προγραμμα ωρα μερος με τον λεβεντη που της κλεινει τα ραντεβου.
Μεσημερακι στην παραλιακη την περιμενω εχοντας κανει το μπανακι μου ηρθε στην ωρα της.
Οπως την θυμομουν,λιγο πιο μεγαλη μια καλη μιλφ γυρω στα 35 με μετριο υψος πολυ γλυκο προσωπακι.
Σωμα πολυ καλο για την ηλικια της.
Ελαφρα πεσμενο βαρυ στηθος,πεταχτη αχλαδοκωλαρα που σε προκαλει να την στησεις στα 4.
Μπανακι εκεινη σοσιαλ λιγο αλλα ευχαριστο με πολυ καλη χρηση της ελληνικης γλωσσας.
Πιπα βαθια υγρη πολυ καλη για αρκετη ωρα.την φερνω πανω μου για ανταποδωση στο μουνακι της λατρης της αιδοιλειχειας γαρ,περασμα σκουφου μετα και καβαλημα.
Καλα βαθια καθισματα με κεφι και γυρισμα σε reverse cowgirl με πρωτοβουλια δικη της.
Βλεποντας την μουναρα της γεματη να ανεβοκατεβαινει γινεται εξοδος,γλυψιμο και καταθεση στους βυζους με αρκετη περιμετρικη διασπορα.
Μπανακι και οι δυο,οχι ταυτοχρονα ,κουβεντουλα,τσιγαρο,τσιχλιτσα (εγω).
Εναρξη δευτερου γυρου με πιπα σεμιναριακη πολυ υγρη,ξανα σκουφος,γυρισμα στα 4 και πισωκολλητο με δυνατες παλινδρομησεις χουφτωνοντας τα βυζια της.
Σφυροκοπημα και εχοντας ηδη βαλει τα διαφορα της απο πιο πριν εισοδος στην φιλοξενη κωλαρα της.
ειναι δουλεμενη αλλα με πολυ καλη αισθηση,σφυροκοπημα αρκετο και λιγο πριν το τελος τον αρπαει στο στομα οπου και γινεται η καταθεση του πολυτιμου υγρου.
Φτυσιμο με τροπο και ανευ πανικου.
Σοσιαλ 5λεπτο ντυσιμο αποχαιρετιστηριο φιλι εξοφληση δωρακιου και καθε κατεργαρης στον παγκο του.
Στο δια ταυτα τωρα. Περασα καλα,πολυ καλα οπως και την προηγουμενη φορα χωρις να ξοδεψω ενα σωρο χρηματα. Ας ειναι καλα ο φιλος που την κουβεντιασαμε οτι θα πηγαινε και μου ανοιξε την ορεξη και μενα.
Ειναι μια ευχαριστη χαμογελαστη κοπελλα με καλες υπηρεσιες και καλο vfm.
H συναντηση ξεπερασε κατα 15' την μια ωρα.δεν αργησε δεν κοιταζε ρολοι και το κινητο δεν χτυπησε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί