Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65590
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απο τα καινουργια φυντανια της Ντανι προτιμησα να παρω την Αντριανα επειδη η Τζολι μου φανηκε λιγο σικέ. Τηλεφώνημα , ραντεβού μετά δυο ώρες στο Ωνάσεο και χτυπαει η πόρτα. Εμφανιζεται ενα μελαχροινο κοριτσακι με μετρια αγγλικα αλλα φοβερη κορμαρα. Ειναι κοντουλα ,ευκολομεταχειριστη και καυλιαα. Κανει ντους και ξαπλωνουμε στο κρεβατι με χαδακια και χαμουρεματα. Η μικρη κατεβηκε αμεσως κατω για να πετυχει την πληρη ανορθωση κι εγω αρχισα να γλυφω ενα αρωματικο και στενο νινακι. Της αρεσε γιατι αρχισε να κουνιεται με φωνουλες και εντος ολιγου τελειωσαμε σχεδον μαζι . Μαζι γελωντας πηγαμε στο μπανιο αλλα που να χωρεσουμε και τα νερα φτασαν εξω. Προσπαθεια για γνωριμια, κουτσα στραβα κατι ειπαμε και αρχιζει ο 2ος γυρος μ' εμενα να την γυριζω μπρουμητα και να της τριβω το νινακι και το κολαρακι. Σε λιγο γυρισε ανασκελα και με πολλα γλωσσοφιλα εγινε ενα υπεροχο ιεραποστολικο με την Αντριανα να με σφιγγει με τα ποδια της. Ρουφωντας μου το στομα τελειωσα παλι. Με ρωτησε αν μου αρεσε γιατι ακομη ειναι νεα και στο σπορ και στην ηλικια. Μουπε οτι κανει και ντουο με την Τζολι κι οποιος αντεξει. Γενικα περασα καλα και στο μελλον μαλλον θα την ξανατιμησω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί