Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επειτα από ερωτηση στον καθοδηγητή μου (petergsp) για το ποιο κορίτσι να επιλέξω, αυτος μου προτεινε χωρις καμία αναστολή (τον ειχα τσεκάρει και από άλλη μια επιλογή για την οποία χρωστάω κριτική) την ΜΑΡΙΝΑ.

Εβαλα μπρος λοιπόν να κλεισω συναντησούλα με την Μαρινα που γενικώς ειναι δυσκολη στην επικοινωνία αν και αυτο ειναι ενα παιχνιδάκι στο να σε κανει να γουσταρεις περισσότερο να πας μαζί της. Επειτα από αρκετα τηλέφωνα (5-6 τον αριθμό) αλλά και μηνύματα το κορίτσι εμφανίσθει την Πεμπτη το βραδυ με μήνυμα για συνάντηση χθες Παρασκευή.

Αυτη η δυσκολία στην επικοινωνία μου θυμίζει αυτη την νέα μοδα με την αλυσίδα μαγαζιών που ανοιγουν ενα διωράκι ξεπουλάνε και σου λενε αυριο παλι.Καπως ετσι ειναι και το Μαρινάκι που παρεμπιπτόντως αυτη η αναμονή να σου απαντησει να σου στειλει μηνυμα για το πότε και το που, ειναι στα πλαίσια του όμορφου παιχνιδιου που θελει να παιξει αυτο το κορίτσι

Κλεινω δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Κεντρου στελνω μηνυματακι τον αριθμό και βουρ για εκεί. Εννοείτε ειχα διαβάσει σχεδόν όλες τις κριτικές των συναγωνιστών, το site βοηθά πάρα πολυ σε αυτο τον τομέα και πηρα δωματιάκι με τζακ μιας που ήξερα οτι η νεαρά το γουστάρει τρελά.

Σκαω μυτη κανω ενα μπανάκι για να φυγει όλη η πιεση της εβδομάδας από την δουλειά και τις υποχρεώσεις μου, παραγγελνω και ενα ποτάκι και μετα από κανενα 15λεπτο σκαει μυτη η Μαρίνα μας.

Ενα κορίτσι όλο ναζι σκερτσο με ενα φορεματάκι αέρινο, πολύ κοντό διάολε, και ενα μπολερό πορτοκαλι, και μια μπότα 12ποντη . Γλωσσόφιλο με το καλημερα πιάσιμο του κώλου μου και εγω του δικου της , μου λεει θελω να βαλω κατι φωτακια που εχει το δωματιο κοκκινα , τις λεω κανε οτι γουσταρεις σκυβει να πατησει τους διακόπτες και εκει τα βλεπεις ρε φιλε ΟΛΑΑΑΑ. Εχει βγει ο κώλος όλος έξω μιας και το φόρεμα οπως περιέγραψα πιο πανω ηταν πολύ κοντό και εμφανιζεται το ταγκα με το κορδόνι να εχει μπει σε αυτη την απιστευτη σχισμή.

Γλοσσόφιλο, μου βγαζει πουκάμισα παντελόνια (δεν κατάλαβα ποσο γρηγορα το εκανε) και πετά και τα τρομερα σιλικονάτα μπαλκόνια εξω με την ρώγα βεβαίως καγκελο. Περιποιηση θηλής και ξεκινά ενα απιστευτο blowjob με φτυσίματα, παρα πολύ βαθυ οσο δεν παει. Φυσικά όλα αυτα ενώ ειμαι ακόμη ορθιος και η νεαρά σκυμμενη να κοιτα γλύφοντας με αυτο το υπέροχο λάγνο ύφος.

Ξαπλώνουμε, μου φερνει το αξυριστο αιδοίο της στην μουρη μου και κανουμε ενα υπεροχο 69. Το ξυρισμένο μουκαι της μοσχοβολούσε και σε εκανε να θελεις να το γλυφεις συνεχομενα, γλυψιμο κώλου και δαγκωματακια στα ζουμερα κωλομέρια της.

Πρωτοβουλίες συνεχομενες η Μαρινα . ανεβαινει επανω και ξεκινα ενα απιστευτο καβαλητο με πανεμορφες κραυγουλες στα ουκρανικά βεβαίως.

Την στηνω στα 4 και αρχιζω να σφυροκοπώ για αρκετη ωρα, η θεα στηνοντας αυτο το κοριτσι στα 4 ειναι μοναδική και γουστοζικη γιατι γουσταρει να γαμιέται και φυσικά να κοιτιέται στον καθρέπτη.

Σταματω, της λεω θελω να τελειωσω στο στόμα σου μου λεει δωστα μου καυλα μου, υγρη πιπουλα βαθιά και καπου παιδια εκει τελειωνω και χυνω οσο δεν εχυσα 10 φορές μαζί. Ξεζουμιγμα κανονικό.

Σηκώθηκε, πηγε εφτυσε το περιεχόμενο, μπανακι στο τζακ κουβεντουλα για αρκετη ωρα μου έλεγε πώς περνά, που κυκλοφορεί κλπ.

Επανηλθαμε στο κρεβατι γλωσσόφιλα βαθιά που σε καυλώνουν τοσο πολύ που θελεις να την σκισεις ρε φιλε, εναρξη παλι πιπας Φ.Ο.Β.Ε.Ρ.Η.Σ για πολύ ωρα μιας και της το ζητησα, την ξαναανέβασα παλι πανω μου και χοροποηδουσε αφανταστα όμορφα , δακτυλακι στο ποπό της (αν και δεν μου τον προσφερε και φυσικά δεν επέμενα) σφυροκόπημα παλι στα 4 και παλι της τα έδωσα μετα απο κραυγες και των δυο μας στο στόμα της.
Μου λεει τοσο υγρό δεν θυμάμαι να εχω ξαναδει, της λεω ουτε και εγω εχω δει τετοιο μωρο που να σε καυλώνει να την γαμησεις συνεχόμενα.

Κανουμε μπανάκι εννοειτε οτι ο Τασέας μου δεν επεφτε με τιποτα μου λεει θελεις και τριτο γυρο; Της λεω δεν πας καλά ξέχασέ το , της δινω το 60αρι καθησαμε μιλησαμε λιγακι ακομη, της λεω βαλε το τηλέφωνό μου στο κινητό σου για να το σηκώνεις φιληθήκαμε και με ενα σκαμπιλάκι στο κώλο της την χαιρέτησα.

Για μενα η Μαρίνα ηταν εξαιρετική επιλογή, η κοπέλα θελει να σε κανει να περασεις όμορφα. Δεν ειναι κοριτσι που θα την δεις Girlfriend αλλά γκομενα που να λατρέψεις το sex.

Ειναι δεδομενο οτι θα ξαναπάρω Μαρίνα, Πετρο οι 5 δικές σου φορές ισως να ειναι λιγες...

Ευχαριστω το κορίτσι αυτο που τιμά όσο τιποτα τα 60 ευρά που παιρνει και σε κανει να νιώθεις υπέροχα
Και φυσικά ευχαριστω τον Πετρο για την ...καθοδήγηση!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Taseas Tony Montana
Μέλος
Εγγραφή:
10 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
14
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2013
τον πετρο ε?? καλαααααα!!!!
02 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δάσκαλε αν εχω χάσει καποιο επεισόδιο να επανορθώσω.
02 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγω φταιω που εκανα και την αποκαλυψη για το τζακ θα μου το ξενερωσετε το πιπινι και τοχω αναθρεμενο στα γονατα........
εαν ζητησεις δημοσια συγγνωμη θα εχει και αλλη αποκαλυψη Γερο-μύστης
03 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ζητώ ταπεινότατα συγγνώμη μεγάλε δάσκαλε και αναμένω φυσικα σε πμ και τα υπολοιπα must για αυτό το θηλυ που λέγεται μαρίνα
03 Μαρτίου, 2013
ε καλα οχι και καθοδηγητης. τη γνωμη μου ειπα για ενα κοριτσι που πραγματικα αξιζει. οποιον και να ρωταγες απο δω το ιδιο θα ελεγε.





δεν ειμαι για χορταση φιλε. μεχρι εκει και πολυ ηταν ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

mike αναμενουμε νεες αποκαλυψεις.

30 Μαρτίου, 2013
Ξαπλώνουμε, μου φερνει το αξυριστο αιδοίο της στην μουρη μου και κανουμε ενα υπεροχο 69. Το ξυρισμένο μουκαι της μοσχοβολούσε και σε εκανε να θελεις να το γλυφεις συνεχομενα, γλυψιμο κώλου και δαγκωματακια στα ζουμερα κωλομέρια της.

ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ
ΑΝΤΕ ΡΟΜΠΕΣ
31 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χαλάρωσε μαγκα. Ξυρισμενο ειναι. Ενα λάθος έκανα τί πυροβολείς;
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7