Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 42712
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εύκολη και γρήγορη συνάντηση στον Τρώα .Πρώτη εντύπωση …πολύ εντυπωσιακή!
Ψηλή μελαχρινή ,πολύ ωραίες γραμμές να διαγράφονται ,εφαρμοστό νόστιμο crème φόρεμα, σετ με γόβα.
Μακρύ ωραίο λαμπερό μαλλί , χαμόγελο- καλή οδοντοστοιχία ,διακριτικό βάψιμο. Λίγες κουβέντες , αφαίρεση ρούχων ,ταιριαστά εσώρουχα .Ξεπηδάει ένα πολύ ωραίο και σφικτό γυμνασμένο κορμί από μέσα. Λέω μέσα μου είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Παρατηρώ ,πριν μπει στο ντους, τις λιτές καμπύλες της και τον πεταχτό κωλαράκo. Μάλλον θα τον ζητήσω σκέφτομαι. Βγαίνει ,έρχεται , βγάζει την πετσέτα. Μυρίζει ωραία , το στήθος είναι μικρομεσαίο στητό, με μικρές ρώγες και ευαίσθητες. Το δέρμα σταράτο μαλακό και σφριγηλό, το αιδοίο καλοσχηματισμένο χωρίς περιττά κρέατα , άτριχο. Το νύχι φτιαγμένο και μονόχρωμο όχι λαϊκό. Τι άλλο θες για να καλογαμήσεις ? Προφανώς την συμμετοχή.
Ο αγώνας ξεκινάει με φιλιά, χωρίς τσιγκουνιές ,όλων των ειδών. Η πίπα είναι πολύ περιποιητική , αισθησιακή βαθιά full , χωρίς χεράκια με υπομονή και επιμονή και ενασχόληση με τα περαιτέρω δίδυμα. Πολύ σάλιο παρήχθη ,κρίμα που δεν είχαμε γραμματόσημα. Αναλαμβάνω αντεπίθεση περιποίησης. Πολύ καλή και φαινομενικά μη προσποιητή ανταπόκριση. Αίσθηση φρεσκάδας , καύλας και καθαριότητας. Λάγνα βλέμματα και σφιξίματα. Δάκτυλα εμπρός ναι και ένα και δύο και …(έ ! είπαμε ρε μάγκες). Βάζω στον αγώνα και το εργαλείο παιχνίδι που είχα μαζί μου No problem.Άψογα βογκητά , ανεβάζω ρυθμούς και βάζω στο παιχνίδι και το φυσικό εργαλείο εναλλάξ με το latex. Φαίνεται να το προτιμά. Με τραβάει και με χαϊδεύει συνέχεια προς το στήθος της και θέλει να με φιλάει. Ανεβάζω τα πόδια ψηλά και καρφώνω δυνατότερα με σταθερό ρυθμό. Εδώ σημειώνω ότι στις γάμπες έπαιρνε περισσότερη χαλάουα. Χαϊδεύει και χουφτώνει το στήθος της και γλύφει τα χέρια της και το δικό μου. Φουλ επιτάχυνση και ξεφεύγω. Εκεί κάπου και ανάμεσα στις γλυκές κραυγές της όπως θυμάμαι, έγραψε τέλος. Με ρώτησε για τσιγάρο- συναίνεσα (μαλακία μου).Ξάπλωσε, κάπνιζε ,μου χαμογελούσε και με χάιδευε. Της αρέσουν οι depeche mode, μου είπε ,σχολιάζοντας την μουσική που έπαιζε η Τv.
Της έδωσα τσίχλα και πήγε για μπάνιο. Γύρισε γρήγορα και άρχισε να με βουτάει. Η αίσθηση του τσιγάρου όμως δεν είχε φύγει (γι΄ αυτό είπα μαλακία μου πριν). Ο δεύτερος γύρος ήταν λίγο πιο pse από τον πρώτο και φυσικά με μεγαλύτερη διάρκεια. Τράβα μαλλί , δάγκωνε κώλο , σφαλιάρες στο πισωκολλητό (φοβερή θέα). Τελικά τσιγκουνεύτηκα και δεν πήρα κώλο (+40), άσε που μου φαινόταν τόσο μικρή και στενή η τρυπούλα που την λυπήθηκα κατά βάθος. Σημειώνω ότι παρά την εντατική μου προσπάθεια ,νομίζω δεν τελείωσε (για όσους κάτι σημαίνει).
Τελικά εμένα μου έκανε πολύ και την θεωρώ vfm στα 130 γιατί η εμφάνισή της και το όλο της μου πάει. Επίσης έμενε με την Κατερίνα (του γραφείου) η οποία έφυγε (λυπήθηκε) και τώρα είναι και μένει μόνη. Για τους γαμπρούς επισημαίνω ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει.
Τι δεν πρόσεξε ο μέγας pussydoctor ,στον οποίο την είχα επισημάνει, ως καλύτερη από την άλλη που δοκίμασε (έχει γαμήσει όλο το γραφείο! Χα!χα!).
Το αριστερό της μάτι χάνει στροφές και μισοκλείνει κατά διαστήματα (ιδίως στις καύλες)-στραβισμός ?.Απορώ πως δεν το πρόσεξε (νεποτισμός ?). Ίσως γι ΄αυτό τιμάται μόνο 130.
Γιατί συνολικά όπως λέω και στον τίτλο μου το κορίτσι (26 λέει) ΑΞΙΖΕΙ και θα ξαναπάρω.( το γραφείο σε μένα πάντα άψογο).
Να είστε καλά (μας λείπει ο fantom-άσχετο).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2013
Κατατοπιστική,λεπτομερής και καλογραμμένη.
L
lithin
27 Φεβρουαρίου, 2013
Απο τις αξιολογοτερες κριτικες των τελευταιων μηνων
27 Φεβρουαρίου, 2013
Ωραια κριτικη παικτη! Μπραβο. Μια ερωτηση: Οταν λες οτι το ματι χανει, θα με πιασει νευρικο γελιο η θα την παλεψω;
27 Φεβρουαρίου, 2013
Ο ήπιος στραβισμός όντως...τη πρώτη φορά ...δεν εθεάθη, είχα σοβαρ´οτερα πράγματα να προσέξω, γιατί με έβαλε κάτω και μου πέταξε τα μάτια έξω....τις άλλες φορές....το πρόσεξα ΑΛΛΑ όποιος εντοπίζεται σε μικροπράγματα καλύτερα να μη πηγαίνει....γιά να μένει φτιαγμένη καθότι είναι εβδομαδιαίο στανταράκι μου
27 Φεβρουαρίου, 2013
ειχα ακουσει οτι οι κουτσες ειναι δυνατες παικτριες.
για τις γκαβες,πρωτη φορα το ακουω !
Χμμμ;
27 Φεβρουαρίου, 2013
Είπαμε αξίζει!!!Ρε γιατρέ μην είσαι μοναχοφάης!
28 Φεβρουαρίου, 2013
Νεποτισμός;;; Τι δε καταλαβαίνεις;;; Εγώ ενημερώνω να μη μας τα τρώνε....όσοι κοιτάνε ποδαράκια, ματάκιαΜαλακίαΜαλακία Γαμώτο μουΚεφάλι σε τοίχο!
01 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Mea culpa αντί ιπποτισμός έγραψα νεποτισμός.Συνέχισε να ενημερώνεις και μην τα παίρνεις τόσο εύκολα.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8