Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.5 3 10
Call-Girls
13476
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
οτι χειροτεροεχω γαμισει ever,η κοπελα ειναι πολυ αδυνατη καμια σχεση με φωτο ειναι χαλια κ σαν εμφνξση κ σαν υπηρεσιες,η απο κατω κριτικη αλλα κ οι αλλες κριτικες με τοονομα αμαντα ειναι ψευτικες.λοιπον η κοπελα ειναι σχεδον αποσκελετομενη δεν φιλαει πιπι με πολυ χερι βαζει λιπαντικο κ δεν μπορεις να την γλιψεις,αθλια πιπα αθλιο γαμιση πεταμενα 120 ευρω τα κλεω,μακρυα μαγκες γαμω τους προμοτορες ολους εδω μεσα,υτε 10 ευρω δεν αξιζε πραγματικα υπηρεσιες χειροτερες κ απο μεταξι,την πατησα με το επιπλο
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
129€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Όσο για το Μετάξι δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Ώρες ώρες μαζεύει κάτι μουνάκια που φυσάνε και τα πηδάς με ένα δεκαρικάκι.
Την γκόμενα δεν την έχω δοκιμάσει αλλά την έχω πετύχει έξω από χοτέλι.. Εμφανισιακά για πολλές ροχάλες μιλάμε..
Άντε γιατί πείξαμε στο amita pro-motion τελευταία..
O.k. κακή συμπεριφορά, άθλια συνεννόηση, μάπα πήδημα, αισθάνθηκε ότι πέταξε τα λεφτά του, αλλά άσσοι στην εμφάνιση, πως; Προτού τραβήξει όλα τα υπόλοιπα δεν την είδε; Για να κρατήσεις μια κοπέλα στο δωμάτιο κάτι βλέπεις. Για την βάση? έστω, για 4, έστω, για 3, άντε μια και ήρθε. Αλλά ποιος γαμά μια που την αξιολογεί άσσο?
Εκτός αν όταν κάνει σουπερ γαμήσι η εμφάνιση αλλάζει!
Ο συναγωνιστης που εγραψε τη κριτικη "παιζει μπαλλα" σε αλλο terrain και πιθανα να περιμενε κατι διαφορετικο. Εγω παντως δεν πειστηκα με τον τιτλο 'μακρυα να σωθειται" Κατι αλλο παιχτηκε και μαλλον δε θα μαθουμε...
Την κοπέλα αυτή δεν θα την έπαιρνα με τίποτα! Λόγω εμφάνισης οπωσδήποτε. Δεν είμαι φαν των πετίτ ιερόδουλων που μικροδείχνουν κιόλας... αισθάνομαι σαν παιδεραστής άν πηδάω τέτοια πλάσματα.
Επίσης έχει σουφρωμένα χείλη. Μονίμως σουφρωμένα... κι όποιος την έχει πάρει μπορεί να με διαψεύσει. Η κοπέλα δεν πρέπει να έχει σκάσει ούτε ένα χαμόγελο στη ζωή της...
Το βλέμμα της είναι πολύ πρόστυχο. Και η στάση του σώματος στις φωτογραφίες δεν θα με ενέπνεαν να την πηδήσω σε καμμία πε΄ριπτωση, εφόσον έχει προηγηθεί και η φυσική εικόνα της κοπέλας, η οποία δεν μου άρεσε καθόλου.
Νομίζω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Δεν νομίζω πως ο ΝΙΤΡΟ λέει ψέμματα ή προμοτάρει την κοπέλα. Μπορεί να είναι φαν αυτού του είδους, αισθάνθηκε πως πέρασε καλά και ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας.
Από την άλλη και ο έτερος συναγωνιστής ΟΖΖΥ περιγράφει την κοπέλα που είδα κι εγώ.
Ειρήνη υμίν κύριοι.... και πάμε γι άλλα....
Μην χαλάμε τώρα τις καρδιές μας για μια πουτάνα ύψους μόλις 1,55... κρίμα είναι.