Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Call-Girls 11984
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρωτα απ' όλα θα πρέπει να ομολογήσω ότι τελευταία είμαι "καψούρης"....Ξέρω ότι στην ηλικία μου αυτό είναι από τα χειρότερα που μπορούν να συμβούν σε κάποιον, αλλά τι να κάνουμε? μ΄έχει τρελλάνει ένα 26άρικο, ελληνάκι που με βασανίζει άσχημα.... ΄Ψάχνω λοιπόν το φάρμακο ή καλύτερο το αντίδοτο στην αρρώστια μου..δοκίμασα κάποια σίγουρα χαρτιά, αλλά δεν...και σήμερα έπεσα πάνω στην gallina. Μου έκανε κλικ από τις φωτό, το πρακτορείο είναι ψιλοαξιόπιστο οπότε λέω δεν δοκιμάζω μπας και ξεχαστώ λιγάκι? Και έγινε το θαύμα....Με το που άνοιξε η πόρτα αντίκρυσα μιά ρωσίδα γύρω στο 1.80 (με τα τακούνια) από αυτές που χαζευουμε στις ταινίες....Προσωπάκι πολύ ευχάριστο, μαλλί ξανθό μέχρι τη μέση και όταν γδύθηκε τα είδα όλα...Στήθος κανονικό ,κώλος ποίημα και τατουάζ καλαίσθητο στην πλάτη. Στα του αγώνα: πολύ διάθεση, φιλί ρουφηχτό, αφήνει να πιάνεις τα πάντα..Οπότε άριστα? Φυσικά όχι γιατι η επικοινωνία είναι αδύνατη αφού το μωρό μιλάει μόνο ρώσικα. Οπότε συννενούμαστε με τη νοηματική, αλλά στο sex επαναλαμβάνω τα σπάει...χαστούκια στο κωλαράκι, πίπα δυνατή (με δυνατητα βελτίωσης), ενώ οι φωτό τελικά την αδικούν γιατ΄΄ι τη δείχνουν πιό αδύνατη απ' ότι είναι. Συμπέρασμα: Οσοι ψάχνουν ρώσικο μοντελάκι πιπινοειδές (είναι 20 χρονών)βουρ....θα περάσουν τέλεια όπως κι εγώ. Αλλά επειδή τα ωραία κρατάνε λίγο ξαναγυρνάω στην κόλαση της μικρής μου βασανίστριας (ε ρε τι χουνέρι έπαθα στα γεράματα....)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2013
Αρχηγέ μου αυτό με την "καψούρα" να το προσέξεις και σύντομα!
Ο έρωτας είναι σαν όλες τις παιδικές ασθενειες.
Αν τον περάσεις μεγάλος, τον περνάς βαρειά! Μεγάλο χαμόγελο
05 Φεβρουαρίου, 2013
Μετά τη πρώτη εκτόνωση λογικα για να ξαναγαμησεις πρεπει να περασει λιγη ωρα...οπότε λες καμιά μαλακία...Εκείνη η ώρα αφού δε μιλάει αγγλικά πως πέρασε?...Κρίμα πάντως να μη μπορεί να αρθρώσει ούτε πρόταση...
06 Φεβρουαρίου, 2013
Έλα βρε sadragino, δηλαδή και τι να συζητήσεις με το 20χρονο; (φυσικά αναφέρομαι στους 35+). Υπάρχουν πιο χρηστικά πράγματα για την περίοδο που αναφέρεις φίλε μου από την κουβέντα όπως χαμουρέματα, μασάζ, κλπ. Άσε που τα 20χρονα έχουν άμεση εκκίνηση για 2ο γύρο, δεν υπάρχει διάλειμμα σε αυτές τις ηλικίες.
Τώρα andyj66 για αυτό με την «καψούρα» με την 26άρα δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον γιατρό. Είκοσι(+) χρόνια είναι τεράστια διαφορά ηλικίας για σχέση (ανάφερες καψούρα, άρα συμπεραίνω ότι αναζητάς και συναίσθημα πέραν των αισθημάτων). Φίλε μου προσπέρασε άμεσα για να έχεις τις λιγότερες απώλειες… Δύσκολο μεν, σοφό δε...
06 Φεβρουαρίου, 2013
Προσωπικά μετά τη πρώτη φορά εμένα δε μου έρχεται να γαμήσω στα καπάκια...Θέλω να περάσει κάνα δεκάλεπτο,να πω καμιά μαλακία....η λύση του μαζάζ είναι ότι πρέπει αλλά και πάλι άμα δε μπορείς να έχεις και μια βασική επικοινωνία, καθιστά όσο να ΄ναι λίγο δύσκολο το ραντεβού....
06 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κύριοι...Έρως ανίκατε μάχαν!! Αν γουστάρει να ενδώσει ΈρωταςΈρωτας!!!!

Πήγαινε και πες της το στα ίσια!Γλώσσα
Πηδάω άλλες για να σε ξεχάσω και δεν μου περνάει!ΕμμμμΕμμμμ
Μήπως θες να την βρούμε παρέα μπας και ηρεμήσω??? Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Καλύτερα να τα τρώει στις καριόλες δηλαδή?Χμμμ;
Βουρ andy!!!Κουλ

όσο για το πιπινάκι εδώ, θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ότι η γλώσσα του σώματος δεν κοιτάει διαφορές! Δεν μιλάμε λέμε... δεν μιλάμε!!!!! Γερο-μύστης
07 Φεβρουαρίου, 2013
Sorry Andy που θα διαφώνησουμε αλλα η κοπελιτσα αν και προσπάθησε είναι κομοδινεζ αματουρι !!!
Ασε που έκανε σαν Γατί που το πνιγουνε !!! Λύπη
(Updated: 08 Φεβρουαρίου, 2013) 08 Φεβρουαρίου, 2013

χα χα χα !!! της βγήκε από το στόμα !!! ΓλώσσαΓλώσσα
08 Φεβρουαρίου, 2013
Φιλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, άσχημο πράγμα η καψούρα τώρα....πάντως το πιπίνι δυνατό, αλλά τι να μου κάνει, αλλού είναι το μυαλό μου...
08 Φεβρουαρίου, 2013

Εντάξει λόγω καψούρας βλέπω διάφορα...πάντως μου άρεσε, αλλά τώρα τρώγομαι άσχημα με άλλα....
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9