Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Μαρίνα λοιπόν... Το ραντεβού κλείστηκε λίγο δύσκολα μπορώ να πω μιας όπως έχουν αναφέρει κι άλλοι συναγωνιστές, είναι μέχρι να σηκώσει το τηλέφωνο. Το ραντεβού έκλεισε λοιπόν για το Ξενοδοχείο LACOBA το οποίο παρεπιπτόντως είναι εξαιρετικό για 19€. Πήγα πρώτος και της έστειλα σε μήνυμα τον αριθμό του δωματίου. Η Μαρίνα ήρθε στην ώρα της και με βάση τα όσα λένε και οι προηγούμενες κριτικές είναι άγγλος στα ραντεβού της. Η Μαρίνα λοιπόν είναι μια Ρωσίδα 35 χρονών (εγώ πιστεύω 40) απο πρόσωπο για την ηλικία της κρατιέται καλά, το σώμα πραγματικά θα το ζήλευαν πολλές 20αρες, ωραίος κώλος με πολύ καλά στησίματα ωραία πόδια και πολύ καλό στήθος το οποίο όπως μου είπε το έχει φτιάξει στην Ρωσία. Να προσθέσω οτι είναι ψηλή περίπου 1.80. Στην Ελλάδα έχει 10 χρόνια όπως μου δήλωσε και το επάγγελμα αυτό το ξεκίνησε λόγω οικονομικής κρίσης.
Στα του αγώνα αρχίσαμε με μια πολύ καλή πίπα, όντως το κατέχει το άθλημα και εν συνεχεία πέρασμα σκούφου και δυνατό σφυροκόπημα απο πίσω (αντέχει βαράτε όσο πιο δυνατά μπορείτε), μετά αυτή απο πάνω μια στάση η οποία δεν μου πολύ αρέσει και το τέλος ήρθε με την Μαρίνα να τα παίρνει όλα στο στόμα. Αμέσως πήγε στο μπάνιο τα έφτυσε έκανε μπουκώματα με Listerine, μπανάκι κουβεντούλα αν και δεν το συνιστώ για δεν σταματάει αν αρχίσει... Αλλά γενικά το social time είναι καλό. Δεύτερος γύρος, ξανά ξεκίνημα με πίπα και στην συνέχεια μια εναλλαγή όλων το στάσεων, τελείωμα ξανά στο στόμα.
Εν κατακλείδι είναι VFM καθώς είναι δεκτική οτι της ζητήσεις και τιμά τα λεφτά που παίρνει...
Δεν γράφω συχνά κριτικές αλλά αυτή την φορά έπρεπε...
Ελπίζω να βοήθησα με την κριτική μου...

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: