Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
1.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
λοιπον δε θα πω πολλα λογια, θα πω μονο τουτο. η κατερινα ειναι απλα απιστευτη οπως λεει ο φιλος απο κατω, για τον απλουστατο λογο ομως οτι δεν εμφανιστηκε σε κλεισμενο ραντεβου που ειχαμε. και σα να μην εφτανε αυτο δεν ειδοποιησε καν ουτε για να το ακυρωσει, εκλεισε το κινητο της την ωρα του ραντεβου και υστερα που το ανοιξε δεν απαντουσε παλι. απο το φορουμ εμαθα οτι την ιδια ημερα και ωρα με μενα ειχε κλεισει κι αλλο ραντεβου με συναγωνιστη, διωρο και μαλλον προτιμησε αυτο.καλα εκανε.ειναι τοσο δυσκολο ομως να παρει ενα τηλεφωνο και να δικαιολογηθει? εστω με ενα ψεμμα? αργοτερα εμαθα παλι απο το φορουμ οτι υπηρξε κι αλλος συναγωνιστης που τον εστησε κι αυτον οπως κι εμενα(ανεξοδα βεβαια γιατι τοσα χρονια εμαθα να προσεχω τις κακοτοπιες)και υποθετω οτι θα υπαρχουν κι αλλοι που για δικους τους λογους δε το λενε και δεν ενημερωνουν. τελος παντων αυτα για μενα ειναι τουλαχιστον αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες, για να μην πω κατι αλλο και καλο ειναι να αποφευγονται και οταν γινονται να υπαρχει ενημερωση για να προφυλασσονται αλλοι ανυποψιαστοι συναδελφοι. εγω την κατερινα δεν προκειται να την ξαναπαρω τηλεφωνο και θα προτεινα στους φιλους που θα την επιλεξουν (τους νεους κυριως)να προσεξουν ιδιαιτερα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και ειναι κριμα μερικοι ντροπιαρηδες κιολας να χρεωθουν και ξενοδοχεια και να μεινουν με την πουτσα στο χερι.


Υ.Γ. υπαρχει κι αλλη (ελληνιδα!!!!-τι συμπτωση!!!!)που εχει κανει το ιδιο και θα προτεινα στο φιλο που του το εκανε να το γραψει ο ιδιος σαν κριτικη για να υπαρχει στο αρχειο και σαν πιο σφαιρικη ενημερωση για ολους μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2013
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
51.776
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, jimy.m., ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2013
Ετσι μπραβο. Θα πρεπει να γραφουμε και τα στραβα. Και αλλες ανεξαρτητες εχουν προβληματακι στην επικοινωνια, οταν ομως κλεισουν ραντεβου ειναι συμβολαιο.
26 Ιανουαρίου, 2013
Ετσι είναι Γερο-μύστης γράφει κάποιος μια καλή κριτική και πέφτουν όλοι σαν τις ακριδες ! Είναι να μη ξεμυαλιστει η γκομενα Χμμμ;
Εχει πλέον τόση πελατεία που χεστηκε και να κλασει μερικούς. Περιμένετε λίγο να κουλαρει η κατάσταση και μετά κλείνετε ραντεβουδακι.
26 Ιανουαρίου, 2013
Θα συμφωνήσω με τον φίλο πού έμεινε με την πούτσα στο χέρι. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα συμπτώματα στησίματος. (Μαρίνα60, Πάολα 22, Ιωάννα κλ). Δεν είναι μόνο ελληνική συμπεριφορά. Ομως κι εμείς καμμιά φορά φοβίζουμε τα κορίτσια με την τηλεφωνική απαίτηση και συμπεριφορά μας. Εχω ακούσει για άγρια τηλεφωνήματα και απαξιωτικές στμπεριφορές. Επειδή κάποιος διαθέτει μερικά ευρώ δεν σημαίνει ότι μπορέι να συμπεριφέρεται όπως σε ένα σκυλί ή σε ένα αλλοδαπό (αν είναι ρατσιστής). Τα κορίτσια που κάνουν αυτή την δουλειά , την κάνουν πολλές φορές με πόνο ψυχής. Δεν είναι λιγώτερο γαιδούρια με πολλούς απο μας.
26 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτο που λες ειναι πολυ σωστο. Αν ομως ο τροπος του πιθανου πελατη ειναι απαξιωτικος κλειστου το τηλ. Μην τον στηνεις γιατι βγαινει σε βαρος της κοπελας.
27 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κοιτατε τωρα και τι πμ μου εστειλε ενα μελος για να του δωσω το τηλ της κατερινας και βγαλτε τα συμπερασματα σας. δε βαζω το nick του για ευνοητους λογους.

file m se parakalo afou den prokeite na asxoliteis mazi tis alli fora mporeis na m doseis to kin tis;;giati apla m aresoun autes oi i ilikes kai as me stisei sto rantebou..

an tuxon den thes na to doseis sebasto!!
euxaristo pollu


εσεις τι θα κανατε στη θεση μου? θα το δινατε η οχι? τι να κανω εγω τωρα?
27 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να το δώσεις Πήτερ γιατί ο άνθρωπος είναι σαφης και δηλώνει πως δε θα τον νοιάξει το ενδεχόμενο του στησίματος - σε κάθε περίπτωση κι εμένα μ'αρέσουν αυτές οι ηλίκιες & μιας κ' είχα διαβάσει συνολικά θετικά σχόλια (κριτικές κ' forum) για την απόδοση της κοπέλας και μάλιστα σε καλή τιμή, προβληματίστηκα αρκετά απο την (κατα τ'άλλα χρήσιμη) ενημέρωση σου.
27 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κεφάλι σε τοίχο!

Να του το στείλεις! Να δοκιμάσει κι αυτός τι είναι να πληρώνεις 25 ευρω ξενοδοχείο για 1 ωρα και να σε στήσουν....

Πόσο μαλάκας μπορεί να ναι κάποιος!

Του χρόνου βγάλτε τον να πάρει αυτός το έπαθλο του ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ 2013.
28 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να του δωσεις αυτο που ζητησε. Ευγενικα το ζητησε και σου πε κιολας αν δεν γουσταρεις να μην το κανεις. Εγω αυτο λεω Γερο-μύστης
Τωρα τι θα του συμβει μετα, δεν ειναι δουλεια κανενος μας.
Αν δεν εχει προβλημα να φαει τα μουτρα του, γιατι να εχουμε εμεις?
Ο καθενας κουμαντο στην πουτσα του και στην τσεπη του.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8