Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 15 10
Call-Girls 48054
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Μαριαν εχω συναντηθει 2 φορες το τελευταιο διμηνο ,ισως γιατι εχει αυτο που μου αρεσει ,οχι συμπεριφορα πουτανας,ειναι σαν να πηγαινεις στο ξενοδοχειο με την γκομενα σου ,σωμα παρα πολυ καλο και γυμνασμενο ιδιαιτερα το πεταχτο ανασηκωμενο κωλαρακι της που για μενα ειναι φετιχ,αριστη συμπεριφορα ,χωρις μη και μη ,ντουζακι μαζι με πολλα φιλια και μετα επι το εργον στο κρεβατι,απολαυση το στησιμο της στα τεσσερα ,για μενα η μεγαλη αδυναμια μου.
Σιγουρα υπαρχουν ομορφοτερες και πιο εμπειρες σαυτη την δουλεια αλλα επειδη εχω δοκιμασει παρα πολλες πιστευω οτι τα παντα ειναι θεμα χημειας .Οι τιμες πλεον ειναι ακριβες για ολους αλλα αν παιρνεις αυτο που θελεις τοτε απλα αραιωνεις τα ραντεβου αντι να πηγαινεις πιο συχνα σε φτηνα αλλα να μην τα απολαμβανεις,ειναι και θεμα ηλικιας και ποσο εχεις αναγκη το εξωσυζυγικο σεξ.ΈρωταςΈρωταςΜαριαν ,θα τα ξαναπουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
6
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2013
Το 9 στη συμετοχή με βρίσκει σύμφωνο, το 9 στο σώμα το θεωρώ λόγο υπερβολικό, αλλά έχουμε δει και 10άρια σε πολύ πιο βηταρίες.
Το ότι έριξε το 150 σε 130 πάει να πει πως αρχίζει και εκλογικεύεται (διότι κάποιοι της παραείχαν φουσκώσει τα μυαλά).
Στα 100 θεωρώ πως θα είναι VFM.

Επί τέλους τα 2-3 τελευταία χρόνια οι αποδοχές και πολλές τιμές που επιδέχονται "συμπίεση" π.χ. τα ενοίκια έχουν πέσει 30-40%. Δεν είναι λογικό οι πουτάνες να ζητάνε τα ίδια με όσα ζητούσαν 3 χρόνια πριν!
06 Ιανουαρίου, 2013
Ελληνίδα είναι η δεσποινίς?
07 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και αυτα πολλα ειναι αλλα ....
07 Ιανουαρίου, 2013

Καθαροαιμη Ελληνιδα .
12 Ιανουαρίου, 2013
το απιθανο κωλαράκι της, το δινει?
15 Ιανουαρίου, 2013

To δίνει, αλλά το κοστολογεί έξτρα. Δεν ξέρω πόσο διότι δεν είχε προκύψει, ώστε να ρωτήσω.
15 Ιανουαρίου, 2013

@gianevan: το anal κοστολογείται με +100 Ευρώ, αν θυμάμαι καλά.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7