Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 113 10
Call-Girls
294616
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνάντησή μου με τη γλυκειά Nayomi έγινε απόψε. Από κει έρχομαι με ένα ηλίθιο χαμόγελο...
Συνάντηση με το κορίτσι στο λόμπυ του ΚΡΕΟΛΙ στη Γλυφάδα. Ντύσιμο προκλητικά ωραίο, αλλά όχι πρόστυχο. Μαυρισμένα υπέροχα πόδια, κορμί φιδίσιο, μαύρα μαλλιά....... και ΟΥΠΣ!!!! κάτι γλυκές μπλε ματάρες...
Φιληθήκαμε σαν φιλαράκια που χαμε να τα πούμε καιρό και οδεύσαμε προς το δωμάτιον της "αμαρτίας" χα χα χα.
Επειδή είναι η πρώτη φορά που συνάντησα τη ΝΑYOMI, ήθελα και να κουβεντιάσουμε. Η συζήτηση ξεκίνησε με εκείνη να μου λέει τα δικά της, εγώ τα δικά μου. Social time άψογο. Μπήκε στο μπάνιο για ντουζάκι και βγήκε ντυμένη με σέξυ εσώρουχα και ζαρτιέρες.... Ουάου!!
Χωρίς να το καταλάβω βρεθήκαμε να φιλιόμαστε με πάθος στο στόμα. Γλώσσα απαλή κι εξεξερευνητική, χείλια απίστευτα σέξυ, απαλά σαν χάδι.
" θέλω να σε φάω !!!" της λέω. Η γεύση του κορμιού της .... βανίλια!!! το καλύτερό μου!. Στήθος, κοιλιά (τρελό το σκουλαρίκι στον αφαλό...) και κατηφορίζοντας γλείφοντας, φτάνω σε ένα υπέροχο γατάκι το οποίο άρχισα να γλείφω μανιωδώς. Έγλειφα ό,τι έβρισκα. Νινιά, πόδια, στήθος, σώμα, στόμα..... η Ναόμι ήταν εκεί κι ανταποκρινόταν στα φιλιά και στα γλειψίματα.
Εχωσα δυνατά τη γλώσσα μου μέσα στο υπέροχο ευωδιαστό πιπί της και ρουφούσα δυνατά γλείφοντας αδηφάγα.... Την αισθάνθηκα να φωνάζει πως τελειώνει.... great!!!
Όντας πολύ κουρασμένος από την πρωινή έγερση 5.00 το πρωί στην Αγγλία και το πολύωρο αεροπορικό ταξίδι, δεν είχα και πολλά περιθώρια αντοχής για σεξ, πράγμα που φάνηκε αμέσως..... Γεράκος....
Έτσι επιδοθήκαμε σε ένα υπέροχο 69, όπου επήλθε μια δυνατή κατάθεση στο απαλό και υπέροχο στόμα της.
Γενικές παρατηρήσεις.
Η ΝΑΟΜΙ είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα. Δεν γράφω πολλες κριτικές και λόγω συστήματος δεν μπορώ να βάλω περισσότερο σε βαθμολογία.
Εννοείται πως αφήσαμε πράγματα στη μέση.... Λόγω κούρασης. Το πνεύμα πρόθυμον... η σαρξ όμως....
Για μένα παίρνει 10 σε όλα, γιατί πρωτίστως είναι ένας καλός άνθρωπος.
Ναόμι είμαι πραγματικά χαρούμενος που σε γνώρισα κούκλα μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Στο Λονδίνο ήμουν περαστικός λόγω αεροδρομίου βρέθηκα εκεί.
Περι του αθληματος που το νικ σου υποδηλωνει οτι εισαι φαν, τιποτα η Ναομι;
Δέν ένδείκνυται βέβαια γιά λιγουρμέδες τού Μεταξουργείου ,
καί παζαράκηδες τού στύλ νά φτινίνη τό γαμήσι....
Υ.Γ Από τά 5 στανταράκια μου !!!!!
Τα πόδια της Ναόμι είναι υπέροχα. Και οι γλουτοί της, οι γάμπες της... και ααααχ αυτές οι πατουσίτσες.... Τόσο απαλές.... Τις σκέφτομαι και μου σηκώνεται πάλι.... χα χα χα