Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 20 10
Call-Girls 31779
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξεκινάω σχεδόν όπως κάθε φορά με τον τρόπο της βαθμολογίας...
Το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία σε κάποιες επιλογές, οπότε σας λέω από εδώ ότι στο πρόσωπο η Κατερίνα σίγουρα είναι του 9 αγγίζοντας το 10, γενική συμπεριφορά 9, διάθεση-συμμετοχή 9 και σχέση απόδοσης τιμής 9.
Στο θέμα μας τώρα, η Κατερίνα είναι ένα όμορφο κοριτσάκι κάπου στα 20, με πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα και πολύ γλυκιά.
Μπήκε στο δωμάτιο με ένα ωραίο φορεματάκι, χαμογελώντας δίνοντας μου ένα φιλί. Μιλήσαμε στην αρχή λίγο κουτσοαγγλικά και σε λίγα λεπτά μου ζήτησε να της τραβήξω το φερμουάρ του φορέματος της για να μπει να κάνει ένα ντουζάκι...
Στο κρεββάτι αρχίσαμε με αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα... Αξίζει να αναφέρω ότι έχει ένα στοματάκι κόλαση και τα χίλια της είναι πολύ μαλακά κάνοντας το φιλί της πολύ καυλιάρικο... Στο επόμενο στάδιο περάσαμε στο στοματικό όπου η κοπέλα με απογείωσε!!! Φοβερή πίπα, βαθιά... μέχρι λαρύγγι... υγρή και άψογης τεχνικής... μακράν από της καλύτερες που μου έχουν κάνει!!!
Μόλις κατάλαβα ότι έφτασα στο όριο... της ζήτησα να ανέβει πάνω μου (αφού εννοείτε μου έβαλε προφυλακτικό), και η αλήθεια είναι ότι σε συνδυασμό με τα καυλιάρικα γλωσσόφιλα της... δεν άργησα να τη χύσω μέσα στο μουνάκι...
Διάλειμμα, τσιγαράκι, λίγο κουβεντούλα και αμέσως δεύτερος γύρος... Την έβαλα πάλι να μου πάρει λίγο πίπα (ίσα να μου το σηκώσει γιατί είχα τα σχέδια μου), έβαλα προφυλακτικό και άρχισα να τη γαμάω με πολλές εναλλαγές στάσεων, πότε σε αργό και πότε σε γρήγορο ρυθμό... Στα 4 της έριξα δυνατό σφυροκόπημα το οποίο το άντεξε και με καύλωσε με τις κραυγές της...!!!... Επειδή όπως είπα και πριν είχα τα σχέδια μου, σε κάποια φάση έβγαλα το προφυλακτικό και της ζήτησα να αρχίσει πάλι την βασιλική της πίπα...
Ξάπλωσα και την απόλαυσα για αρκετή ώρα, μέχρι που έκανα την κατάθεση μέσα στο στοματάκι της...!!!

Σε γενικές γραμμές πέρασα μία πολύ ευχάριστη και απολαυστική ώρα, με ένα πολύ όμορφο κορίτσι που σίγουρα θα ξανασυναντήσω!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 14, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί