Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 26 10
Call-Girls 76339
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
η συναντηση εγινε τελη αυγουστου, αλλα τωρα που ανεβηκε στο σαιτ για κριτικη νομιζω οτι πρεπει να γραψω κατι.
Το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα με 2 τηλεφωνηματα. βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο τηε εο.
χτυπα η πορτα , ανοιγω και βλεπω αυτο που ηθελα. μια milf ψηλη με ωραιο ντυσιμο , σαν κατι milfαρες που βλεπω στο δρομο και θελω να χυμιξω.
χαιρετουρες και κουβεντουλες για να σπασει ο παγος. η κυρια ειναι πολυ καλη στο social time και ξερει να ξεπερναει την παγωμαρα. και εκει που τα λεγαμε αρχιζει να σηκωνει το φορεματακι που φοραγε και να μου δειχνει τη μ...α της αφου δεν φορουσε εσωρουχο. πιπα, 69, περιποιησ απο μερους μου, καποτα και βουρ η κυρια απο πανω. εναλλαγη και καταθεση. ντουζακι, και κουβεντουλα, αλλα πολυ γρηγορα ημουν ετοιμος .... και εδω αρχιζει η τσοντα. πιπα τρελη και γυρισμα στα τεσσερα , οπου αντεχει απιστευτο σφυροκοπημα αναλλαγη στα ορθια και πραγματικα και εκει ανελεητο σφυροκοπημα. τελος.
σε γενικες γραμμες περασα τελεια και σιγουρα θα την ξανατιμησω γιατι πραγματικα , κατα τη γνωμη μου και τα γουστα μου αξιζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα