Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 1 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δέν είμαι προκατηλημένος μέ τά κορίτσι τού χώρου......ότι μπορεί σού δίνη ή κάθε κοπέλα καί άνεξαρτητα άπο αυτό όταν εισαι μεγάλος σέ ήλικία δέν ζητας και διαστημικα πραγματάκια.....
Πρίν δυο μέρες τό ραντεβου κλειστικε στό καραβελ ...απογευματάκι !!!!!
Η κοπέλα σε είκοσιλεπτα ειχε έρθη ......
Βέβαια έγω είχα προμηθευτη και ένα μικρό δωράκι για τό κορίτσι.

Η κοπελα είναι γυρω στο 1.80 βυζάκι αρκετα όμορφο (γυναικειο βρέ παιδί μου) πήξαμε στα πλαστικα πλέον αχχχχχχχχ .....προσωπάκι όμορφο ... κυταρίτιδα μηδεν!!

Μετα τίσ συστάσεις και τά φιλάκια μου λέη θα κάνω ένα μπανάκι ...βεβαιως μάτια μου τίς λέω.......

Μπορω να σέ βλέπω νά πλένεσε τίς λέω??
Γελάη καί μού λέη.... θα είσαι φρόνιμος ??....... σάν ΠΕΤΡΙΝΟ ΑΓΑΛΜΑ...λέω.... γέλασε !!!

Μετά άπό λίγο έρχετε στο κρεβάτι καί μετά άπο όλιγοωρη κουβεντούλα ξεκινάμε τα χαδάκια και τα φιλακια βεβαια χωρις γλωσσα!!!!!!
Οσο λοιπον οι έναγκαλισμοι καί τά χουφτώματα ειτανε σέ έξαρση , βλέπω ένα δροσερο μουνάκι ....... μπροστά μου ,τί άλλο μπορούσα νά κάνω ??? ξεκινάω ένα ύγρό γλύψιμο καί όσοτό μωρό έβγαζε άναστεναγμους τόσο πιο παθιασμένα έγλυφα .... τό μουνί της κάποι στιγμή άλαξε γευση ...

Μάλλον έχυσε έτσι μού είπε (δεν ειχα λογο νά μήν τό πιστεψω άλλωστε για την ψευδαισθηση πληρώνης )!!!!

Ελα μωρό μου νά σε απογειώσω μου λέη..... όρε πουστη μέ το που ξεκιναη τήν πίπα άρχίζω και χάνομαι πραγματικη άπογείωση........κατάδυση βέβαια ήθελα έγω ... αλλα ,αλλα ......
Δέν άντεξα πολυ σε λιγο τα υγρα θα κάνανε τήν έμφανηση τους,,,,,, μωρακι θα σε χύσω φωνάζο πολύ γρηγορα φοράμε το προφυλακτικο και τό μωρο τήν ώρα πού ό πουτσος εριχνε τό υγρό πύρ ειχε μπη κιόλας μ.εσα στο μουνάκι τής κυριας....... χαρμα χυσιμο φίλοι μου ,λιγο γρηγορο άλλά καλό...... τώρα βέβαια για δευτερη φορα καί για κωλο ούτε λόγος , τό κορίτσι ήθελε άλλα έγω ήμουνα ένα μπαζοτεκνοτσοκαρο χα χα χα

Ηθελα καί κωλαράκι ...άλλά πώς ?? μπορούσα ??

Πλήρωσα βέβαια το αντίτιμο σαν κύριος ..... χαιρετηθήκαμε και τό κοριτσι χάθηκε μέσα στην άμαρτωλή Αθήνα !!!!

Δέν μπορω να πω ....... φιλοτιμο κορίτσι μέν,,,
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΔΕ.... είναι μιά δουλίτσα και αυτή !!!!!

Ενα ομορφο άπογευμα με ένα ομορφο 25χρονο κορίτσι έλαβε τελος !!!
Τά σέβη μου !!

υ.γ Η συνάντηση είτανε 40 λεπτα !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: