Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρώτη φορά συνάντηση με την Αναστασία εκ Ρωσίας και κατηφορίσαμε προς Καλλιθέα. Το πρόσωπο της δείχνει την ηλικίας της (MILF) αλλά τόσο τα πανέμορφα εκφραστικά μάτια της όσο και το αρκετά καλό για την ηλικία της σώμα της δίνουν πόντους. Αρχικά μπήκε στο μπάνιο αλλά δεν άφησα ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και ξεκίνησε το πάρτυ από εκεί. Μετά από 5-10 λεπτά συνεχίσαμε στο κρεββάτι που την σπατουλάρισα από πάνω μέχρι κάτω με αποτέλεσμα να έχει ανάψει τόσο που μου άρχισε μια πεολειχία που πλησίασε της ΑΛΙΟΝΑ στην Διδύμου. Έπειτα δυνατό σφυροκόπημα σε όλες τις στάσεις, δεν δυσανασχετεί και της αρέσει, με τελείωμα στο στόμα της αλλά με το προφυλακτικό. Κάναμε διάλειμμα και συνεχίσαμε τα ίδια και στον 2ο γύρο. Στην ουσία είναι ότι υπάρχουν πολύ πιο όμορφες κοπέλες αλλά για να σου κάνουν τα ίδια κόλπα Χ2 θα σου ζητήσουν τουλάχιστον 100-120 ευρώ χωρίς το Ξενοδοχείο. Η κρίση βοηθάει την Αναστασία.(στην τιμή που αναφέρω είναι και το Ξενοδοχείο)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 05, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ενεργό Μέλος
37
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2012
Φιλε μου μπορεις να μου γραψεις τιμη γιατι μπαινω απο κινητο και το site μου κοβει γραμματα.
Τιμη κοπελας και ξενοδοχειο. Ευχαριστω!
07 Σεπτεμβρίου, 2012
50 + 20 είπε ο τύπος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2