Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294004
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Διαβαζα σαν επισκεπτης του σαιτ πολλα καλα λογια για την Nayomi και πριν κανα μηνα αποφασισα να την παρω. Ευκολη τηλεφωνικη επικοινωνια και το ραντεβου κλιστικε στο λακομπα. Μολις εφτασα την πηρα τηλεφωνο για να της δωσω το νουμερο του δωματιου μου. Στο τηλεφωνο δεν απαντησε. Προσπαθησα αλλες 3-4 φορες, εστειλα και σμσ, τιποτα. Οπως καταλαβαινετε η συναντηση δεν εγινε. Απο μενα μαυρο.

Η ημερομηνια ειναι ενδικτικη, δεν θυμαμαι ακριβως ποτε. Στις βαθμολογιες βαζω τους μικροτερους βαθμους που δινει το συστημα, αφου δεν εγινε η συναντηση. Εβαλα οτι οι "φωτογραφιες ηταν επεξεργασμενες αλλα ακριβεις" γιατι το συστημα με υποχρεωσε κατι να βαλω. Στην πραγματικότητα δεν εχω αποψη για τις φωτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2012
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Μέλος
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2012
καλα σου εκανε γιατι εισαι παπατζας μεγαλος.
15 Αυγούστου, 2012
Στην πραγματικότητα δηλ. δεν είναι κριτική της συνάντησης αυτό το κείμενο, αλλά διαμαρτυρία για τη ΜΗ συνάντηση. Το ανέφερες στο θρεντ της και ίσως η κριτική αυτή δεν είχε θέση εδώ (γνώμη μου). Αλλά αυτό είναι αλλουνού αρμοδιότητα να αποφασίσει.

Δεν ξέρω τί έγινε αξιότιμε συν-πελάτη, εάν ήταν στο υπόγειο και δεν έπιανε το κινητό της?, γιατί δεν επικοινώνησαν μετά μαζί σου?, αλλά έτυχε το ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ακριβώς να το ζήσω από την ΑΝΑΠΟΔΗ. Δηλ. Φεύγοντας από το δικό μου ραντεβού η Nayomi προσπαθησε να επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον ακριβώς επόμενο από μένα πελάτη, χωρίς αυτός να απαντάει. Θέλω δηλ. να μαρτυρήσω ότι έγιναν τα αντίθετα και ότι η κοπέλα δεν τον έγραψε.

Μού αρέσει να είμαι δίκαιος. Έγραψα ότι δεν είναι η γυναικα που με κεντρίζει εμφανισιακά. Αλλά τη δουλειά της την έκανε σωστά. Επίσης προσωπικά είχα θετικότατη εμπειρία στο θέμα της επικοινωνίας.

ΥΓ. Δεν έχω άλλες εμπειρίες στα οργανωτικά θέματα με cg & ct. Δυστυχώς δεν βρήκα (άλλες) δικές σου. Θα μού ήταν πιστεύω χρήσιμες καθώς κάνω τα πρώτα βήματα μου.
15 Αυγούστου, 2012
ρε φιλε, μας δουλευεις?
15 Αυγούστου, 2012
Τυπε μου το ελενακι δε συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορες....μηπως της συνέβη τίποτα κ δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί σου?? Το καλύτερο που χεις να κανείς είναι να επικοινωνήσεις ξανά μαζί της και να μάθεις τι συνέβη πραγματικα...ειμαι σίγουρος πως θα επανορθώσει στο έπακρο!
15 Αυγούστου, 2012
μαυροοοο Θυμός
Τ
ΤΖΟΟΟΝ1989
15 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ μόνο καλα έχω να πω σε θέμα επικοινωνίας με το κορίτσι ,μάλιστα με πήρε δυο φορές τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει τον αριθμό δωματίου.
15 Αυγούστου, 2012
Το ίδιο κείμενο έγραψες και στο νήμα για τη Nayomi, όπου έλαβες απάντηση από την ίδια. Ανεβάζεις "κριτική" η οποία μόνο κριτική δεν είναι αφού δε περιγράφει τίποτα και έχει εμφανώς κακόβουλο χαρακτήρα, απλώς επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό σου, κατά τη γνώμη μου κακώς ανέβηκε. Η πρώτη και μόνη σου κριτική είναι ένας ανεπιβεβαίωτος ισχυρισμός.

Είναι ενδιαφέρον πάντως που ένα μήνα μετά στράβωσες και θυμήθηκες να κάνεις θέμα ξαφνικά.

Κατά τα άλλα σου απάντησαν και φαντάζομαι θα σου απαντήσουν και άλλοι που έχουν συναντηθεί με τη Nayomi. Η επικοινωνία μαζί της είναι απίστευτα εύκολη (απαντάει αμέσως ή πολύ γρήγορα) και είναι εξαιρετικά ακριβής στην ώρα που έχει συμφωνηθεί (σε εμένα τουλάχιστον ούτε ένα λεπτό καθυστέρηση). Σε όλα τα θέματα η συμπεριφορά της είναι απόλυτα επαγγελματική, οπότε όσοι έχουμε συναντηθεί μαζί της μπορούμε να αξιολογήσουμε και τη βασιμότητα του ισχυρισμού σου.

15 Αυγούστου, 2012
Μου φαίνεται κάπως περίεργο αυτο. Η κοπέλα δεν εχει τέτοια συμπεριφορά. Μου έχει τύχει (στο 1ο ραντεβού) και την έστησα 2 φορές, απο δικό μου πρόβλημα. Ποτέ δεν μου την είπε, το αντίθετο μάλιστα. Δεν την βλέπω συχνά. 2 φορες την έχω δει.
16 Αυγούστου, 2012
Εκει που εξυνες τα αρχιδια σου, ξαφνικα θυμηθηκες οτι ενα cg πριν ενα μηνα σε εστησε και ειπες,δεν γραφομαι στο μπουρδελα να πω τον πονο μου?Συμπασχω, γιατι εμενα ενω μου ειχε υποσχεθει οτι θα μου φτιαξει γιουβαρλακια,την εκανε και πηγε στο χωριο τηςΘυμόςΔεν της ξαναδιαβαζω την μαχη στα Γαυγαμηλα που να χλιμιντριζει οσο θελειΜεγάλο χαμόγελο
16 Αυγούστου, 2012
Κατουρα μας ρε παιχτη.... δεν μασαει κανενας τετοιες παπαριες.
Ξαφνικα γρφτηκες και πηραν φωτια τα πληκτρολογια.......
Προς admin: Αυτο που ανεβηκε ειναι κριτικη για τις υπηρεσιες της κοπελας; Μπορουσε να εχει γραφτει στο forum. Νομιζω λιγο περισσοτερη προσοχη χρειαζεται, ειδικα σε κριτικες μελων που μολις γραφτηκαν γιατι αλλιως θα γινει....."μπουρδελο" το πραγμα.
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2