Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159330
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ήθελα να την πάρω με το που είχα δει την αγγελία της, αλλά λόγο κολλημάτων δε μπορούσα. Τελικά τα κατάφερα. Πήρα τηλ και είχα πει από την αρχή πως θέλω φουλ σέρβις τα πάντα όλα και μου είχαν πει ΟΚ, από το γραφείο. Με το που ήρθε στο δωμάτιο (στο γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου) έμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΙΛΦΑΡΑ γκόμενα που θα ήθελε κάποιος σα και μένα να έχει. Ψηλή νταντράνα να πιάνεις και να χουφτώνεις και να θέλεις να έχεις άλλα 6 χέρια για να χουφτώνεις παντου...Στα του σεξ δεν έχω να πω πολλά, πλην του γεγονότος ότι δεν κάναμε αναλ γιατί δεν ήθελε αυτή (η γνωστή δικαιολογία "μα είναι μεγάλος!!!" ). Την πήρα και μου έφυγε η κάβλα αλλά δε νομίζω ότι θα την ξαναπάρω για 150 ευρώ εκτός και αν περάσει κανένας χρόνος πάλι ή ρίξει την τιμή της στα 100 ευρώ χωρίς ανάλ και τα πάντα όλα. Με 150 έχω πάρει μιλφ για σχεδόν 2 ώρες και τα πάντα όλα μέσα (και αναλ). Απλά ήταν ένα μιλφ που μου είχε κάτσει να πάρω και αν δε το έπαιρνα θα έσκαγα.
Υ.Γ Στη πραγματικότητα είναι πιο στρογγυλοπρόσωπη και λιγο πιο γεμάτη χωρίς να κρεμούνται πατσοκοίλια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gregory35
Ενεργό Μέλος
25