Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 19 10
Call-Girls
63603
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ενταξει.Τη να πω.Διακαης ποθως η Βανεσσα.Μετα απο πολλα ακυρα ραντεβου επιτελους βρεθηκαμε στο Μιδας.Μπαινει στο δωματιο με κοιταει χαμογελαστα και της λεω συριαλ το καναμε.Εφυγε με τη μια η αμηχανια συναντησης.Μπανακι κλασικα και οι δυο.Την εστησα κιολας μια ωρα.Ξεκιναμε τα προκαταρτικα με πολυ καλη πιπα χωρις σκουφο.Το σωμα της γυμνασμενο με ωραια χαρακτηριστικα προσωπου.35 ΜΕ 40 την εκοψα.Μπορει και μικροτερη.Στα περι σεξ, τη πρωτη φορα μπηκε απλα απο πανω.Φυσικα δεν αργησα να τελειωσω.Κωλο δε δοκιμασα..μετα το δευτερο ντους και κανα τσιγαρο παμε για δετερο γυρο.πιπα παλι απιστευτη στο ορθιο και ξεκιναμε στα τεσσερα.Δειχνει να γουσταρει πολυ παντως.Εστω και ψευτικα.καθομαι στο κρεβατι και μπαινει πανω μου.σε μια δοση που τα διναμε ολα κοιταζα απτο καθρευτη...ειχε κλειστα τα ματια..βογγουσε απο ευχαριστηση και καποια στιγμη τεντωσε με μανια τα ποδια της.Εμενα μου δειξε οτι ηταν πολυ ερεθισμενη.δε ξερω αν τελειωσε αλλα νομιζω σιγουρα ηταν ερεθισμενη φουλ.Δεν ειμαι καλος στις περιγραφες αλλα την προτεινω ανεπιφυλακτα.ισως απτις ελαχιστες περιπτωσεις που δεν με εννοιαξαν πολυ τα 150 ευρω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2012
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2012
ενα μεγαλο μερος της κριτικης σου το αφιερωσες στο αν η οχι η κοπελα το ευχαριστηθηκε η οχι η αν προσποιηθηκε η οχι. Αυτο ειναι ΑΣΧΕΤΟ. Κριτικαρουμε αν ευχαριστηθηκαμε ΕΜΕΙΣ. Αν εχυσε και αυτη (που σημβαινει συχοτατα) ακομα καλυτερα. Αλλα ΑΛΛΟ ειναι το ζητουμενο.
E
ElftexTP
12 Ιουνίου, 2012
Αναλωνεις την ωρα σου να μ τη πεις(σαν γαμιας που φανταζομαι οτι εισαι) ενω αναφερω οτι δεν ειμαι καλος στις κριτικες..
B
bouk86
13 Ιουνίου, 2012
Οταν την εστησες στα 4 μηπως προσεξες μια ατελεια/καρουμπαλακι στην περιοχη το κοκκυγα ? Καταλαβες τη προελευση του ? (ατυχημα, επεμβαση ???)
P
polax
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3