Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 1 10
Call-Girls
8748
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Συνάντηση σε ενδεικτική ημερομηνία.. Πάντως είμαι από τους πρώτους που την "πήραν" μετά την εισαγωγή των photos στο site..
Η συνεννόηση με το γραφείο άμεση μέσω chat room.
Η κοπέλα ήρθε την συμφωνημένη ώρα, δεν έκανε μπάνιο (είχε κάνει από το σπίτι όπως μου είπε) και έτσι πριν μπω εγώ για μπανάκι κάναμε λίγο μπλα μπλα. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά.
Η ηλικία της είναι γύρω στα 27-30 (25 μου είπε) με πρόσωπο όχι τόσο όμορφο αλλά κάποιοι, σε συνδυασμό με τον λεπτοκαμωμένο κορμί (είναι πραγματικά πολύ λεπτή με πολύ ωραία πόδια όμως), την άτριχη επιδερμίδα και το ξανθό καρέ μαλλί θα το βρουν sexy. Βυζί σχεδόν ανύπαρκτο με ρογίτσα όμως άμεσα ανταποκρίσιμη και ένα μικρό τατουάζ λίγο πιο πάνω από το μπούστο.
Στις υπηρεσίες, το ακάποτο προσφέρεται με έξτρα 20 ευρουδάκια, φιλί με γλώσσα το ψιλοαποφεύγει (μου το είχαν πάντως πει και από το γραφείο αυτό αν και τελικά κάτι έγινε..), η πίπα της καλούτσικη (όχι κάτι το τρομερό πάντως) και στο sex απλά κάθεται όπως θέλει ο πελάτης και ακολουθεί το ρυθμό σου.
Μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος μπαίνει κατευθείαν για μπάνιο και μόλις βγαίνει χτυπά το κινητό της μία φορά, το βλέπει και....ξεκινά να ντύνεται!! είχε περάσει περίπου (και αν...) μισή ώρα από τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο και ζητώντας μου συγνώμη γιατί κανονίστηκε άλλο ραντεβού μετά από μένα έφυγε διακριτικά ενώ εγώ ακόμα κρατούσα το πουλί στο χέρι!!
Λέω ότι ίσως την ξανασυναντούσα, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα είναι το ίδιο βιαστική γιατί κατά τα άλλα δεν ήταν άσχημη και για τα γούστα μου έχει πολύ ωραίο σώμα.
Η συνεννόηση με το γραφείο άμεση μέσω chat room.
Η κοπέλα ήρθε την συμφωνημένη ώρα, δεν έκανε μπάνιο (είχε κάνει από το σπίτι όπως μου είπε) και έτσι πριν μπω εγώ για μπανάκι κάναμε λίγο μπλα μπλα. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά.
Η ηλικία της είναι γύρω στα 27-30 (25 μου είπε) με πρόσωπο όχι τόσο όμορφο αλλά κάποιοι, σε συνδυασμό με τον λεπτοκαμωμένο κορμί (είναι πραγματικά πολύ λεπτή με πολύ ωραία πόδια όμως), την άτριχη επιδερμίδα και το ξανθό καρέ μαλλί θα το βρουν sexy. Βυζί σχεδόν ανύπαρκτο με ρογίτσα όμως άμεσα ανταποκρίσιμη και ένα μικρό τατουάζ λίγο πιο πάνω από το μπούστο.
Στις υπηρεσίες, το ακάποτο προσφέρεται με έξτρα 20 ευρουδάκια, φιλί με γλώσσα το ψιλοαποφεύγει (μου το είχαν πάντως πει και από το γραφείο αυτό αν και τελικά κάτι έγινε..), η πίπα της καλούτσικη (όχι κάτι το τρομερό πάντως) και στο sex απλά κάθεται όπως θέλει ο πελάτης και ακολουθεί το ρυθμό σου.
Μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος μπαίνει κατευθείαν για μπάνιο και μόλις βγαίνει χτυπά το κινητό της μία φορά, το βλέπει και....ξεκινά να ντύνεται!! είχε περάσει περίπου (και αν...) μισή ώρα από τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο και ζητώντας μου συγνώμη γιατί κανονίστηκε άλλο ραντεβού μετά από μένα έφυγε διακριτικά ενώ εγώ ακόμα κρατούσα το πουλί στο χέρι!!
Λέω ότι ίσως την ξανασυναντούσα, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα είναι το ίδιο βιαστική γιατί κατά τα άλλα δεν ήταν άσχημη και για τα γούστα μου έχει πολύ ωραίο σώμα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 05, 2012
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 08 Ιουνίου, 2012)
08 Ιουνίου, 2012
120 ευρώ για 30 λεπτά και θα τη ξανασυναντούσες? Μακριά!!!Να μάθουν να σέβονται τα χρήματα τα οποία πληρώνονται.
S
sadragino
08 Ιουνίου, 2012
φιλε 50 ευρω για μια ωρα ισωσ το σκεφτομουνα .... μην τουσ σκατε τα φραγκα ελεοσ πια ....με ολεσ αυτεσ τισ μαλακιεσ χαλαει η πιατσα και ζητανε τρελα ποσα .... και το ακαποτο ηθελε και 20 ευρω ... πλακα μασ κανεισ? να φυγει να παει στην χωρα τησ να κανει βιζιτα με 5 ευρω .... οσο για το γραφειο καντου παζαρια ... δεν γουσταρει ξαποστηλε το και η βρεσ ανεξαρτητη η παρε τηλ αλλου ... το μεροκαματο μεγαλε εχει πεσει πολυ κατω των 30 ευρω για 8 και 10 ωρεσ δουλειασ και αυτη ζηταει 120 και σου φυγε στο μισαωρο ? τι να πω ρε φιλε σιγα την γκομενα κιολασ που στα αρπαξε και την εκανε ... δεν τα εχω μαζι σου αλλα αν τα σκαμε ακομα ετσι φιλε καλα κανουν και μασ εκμεταλευοντε εχω γυρισει ολο τον κοσμο και κυριωσ ασια που χει φουλ πορνεια αυτο το χαλι να σκαμε ετσι αβιαστα σε κατι μπαζα εχει παραγινει για 20 λεπτα εωσ 1 ωρα και να μην σεβοντε κιολασ .... ξεφτιλα γιναμε
N
nixtoperpatitis1983
08 Ιουνίου, 2012
Καλά συγγνώμη αλλά εφόσον έφυγε νωρίτερα δεν σου επέστρεψε τα μισά χρήματα?
gatoni9
09 Ιουνίου, 2012
Ρε φίλε, δες τι γράφεις και μετά κοίτα την βαθμολογία σου... Συμπεριφορά 8/10 επειδή την κοπάνησε; Και συμμετοχή 8/10 επειδή ήταν βιαστική και "απλά κάθεται"; Έλεος...
N
nazgul30
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4