Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159330
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία συναντησεων ενδεικτική.

Το όπλο το έχω συναντήσει 2 φόρες. Τη πρώτη φορά με έστησε 1 ώρα λόγω προηγούμενου πελάτη. Η ενημέρωση από το γραφείο ήταν άμεση αλλά, δε γαμιέται, ούτως ή άλλως δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω. Μια ώρα αναμονής βλέποντας ειδήσεις στο Mega ήταν αρκετή ώστε πρίν τη συνάντηση να θέλω έντονα να γαμήσω κάποιον...έτυχε να είναι η Izabella.

Ανοίγωντας τη πόρτα κατάλαβα ότι το κοριτσί δεν υπολειπόταν των προσδοκιών μου, ψηλή, πλούσιο μπούστο, "καθαρό" χαμόγελο...γενικώς μια καλή πρώτη εντύπωση. Η γυναίκα σίγουρα κατατάσσεται στην κατηγορία MILF, θα έλεγα στη μέση του φάσματος που καλύπτει αυτήν τη ηλικιακή κατηγορία. Δίκαια κάποιος θα ΄παρατηρήσει οτί είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, ίσως ορισμένοι να τη θεωρήσουν και νταρντανα, αλλά σίγουρα μόλις περάσει λιγα λεπτά μαζί της θα την αισθανθεί πιο προσιτή. Η Izabella είναι άνετη και σε κάνει να νιωθεις άνετα, αυτή είναι η αλήθεια. Χαμογελάει συνεχώς και διατηρεί ενα συνεχές eye contact χωρίς να σε φέρνει σε αμηχανία. Είναι cool ρε παιδί μου και φένεται.

Το κορίτσι -όπως έχετε ήδη καταλάβει- διαθέτει 2 full upgraded βύζους κάτι το οποίο μου αρέσει και το εκτιμώ πάντα, ειδικά όταν έχει γίνει και καλή δουλειά. Στο σεξ φένεται αμέσως η εμπειρία της με αριστοτεχνική πίπα (με ή χωρίς χέρια) και πολύ ωραία στησίματα. Το σώμα της είναι γενικώς σφιχτό και το κωλί αν και μεγάλο είναι καλοσχηματισμένο και όμορφο στο μάτι αλλά και στην αίσθηση. Η πίσω πόρτα ήταν available και ασφαλώς την τίμησα, κάτι το οποίο δεν το μετάνιωσα μιάς και με άφησε να τη "δουλέψω" ΄χωρις γκρίνιες και τραβήγματα. Η κατάθεση έλαβε χώρα στο στόμα της μετά από προτροπή της. Είχε περάσει ήδη μια ώρα οπότε extra ball δεν έπαιξε και το ραντεβού τελείωσε με κουβέντα και τσιγάρο στο κρεβάτι. Η μόνη παραφωνία είναι ότι σε κανένα φιλί δεν ένιωσα τη γλώσσα της κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Την 2 φορά που τη συνάντησα πέρασα το ίδιο καλά με τη πρώτη με τη μόνη διαφορά ότι, έπαιξε και 2ος γύρος και δεν είδα ειδήσεις στο Mega (γλώσσα πάλι δεν ένιωσα...)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
plan B
Μέλος
12
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2012
την εχω παρει κ γω!ειναι σιγουρα εντυπωσιακη γυναικα αλλα οχι για τα λεφτα που ζηταει το γραφειο...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1