Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 52 10
Call-Girls
118729
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σήμερα δεν ήθελα τόσο να γαμήσω κώλο ή μουνί, αλλά περισσότερο ν'αδειάσω ή πιο σωστά να με αδειάσουν ή ακόμα καλύτερα να με στραγγίξουν.
Για την Αναστασία τα έχουμε ξαναπεί και δεν νομίζω ότι χρειαζεται να επαναλαμβάνουμε πράγματα και να γινόμαστε κουραστικοί.
Πήρα ακριβώς αυτό που ήθελα και περίμενα.
Δύο καλά,ρουφηχτά τσιμπούκια και άδειασα τα ψωλοχύματά μου στο στόμα της, αραχτός και χαλαρός , αλλά με την ψωλή μου κάγκελο , κάθε φορά που η gilf εκδιδόμενη Ρωσίδα μου πιπίλαγε το πουτσοκέφαλο , αφήνοντας τα σάλια της να τρέχουν μέχρι τ'αρχίδια μου που τα περιποιήθηκε επίσης καλά ,αν και κάποιες φορές με πόναγε απ'το πολύ δυνατό ρούφηγμα.
Συνάδελφοι-συναγωνιστές, καλό Πάσχα σε όλους με μια θερμή παράκληση:
Mην μου πρήζετε τ'αρχίδια κάθε φορά που γράφω μια κριτική , ζητώντας τηλέφωνα ....Δεν είναι δυνατόν να κάθομαι να στέλνω στον καθένα το τηλ. της εκάστοτε κοπέλας με p.m.
Εξάλλου , 2-3 sites παίζουν με γνωριμίες και λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι.
Μικρός ο κόσμος.
Καλή Ανάσταση λοιπόν και εύχομαι σε όλους το σεξ που επιθυμούν να το έχουν , μαζί με υγεία φυσικά.
Για την Αναστασία τα έχουμε ξαναπεί και δεν νομίζω ότι χρειαζεται να επαναλαμβάνουμε πράγματα και να γινόμαστε κουραστικοί.
Πήρα ακριβώς αυτό που ήθελα και περίμενα.
Δύο καλά,ρουφηχτά τσιμπούκια και άδειασα τα ψωλοχύματά μου στο στόμα της, αραχτός και χαλαρός , αλλά με την ψωλή μου κάγκελο , κάθε φορά που η gilf εκδιδόμενη Ρωσίδα μου πιπίλαγε το πουτσοκέφαλο , αφήνοντας τα σάλια της να τρέχουν μέχρι τ'αρχίδια μου που τα περιποιήθηκε επίσης καλά ,αν και κάποιες φορές με πόναγε απ'το πολύ δυνατό ρούφηγμα.
Συνάδελφοι-συναγωνιστές, καλό Πάσχα σε όλους με μια θερμή παράκληση:
Mην μου πρήζετε τ'αρχίδια κάθε φορά που γράφω μια κριτική , ζητώντας τηλέφωνα ....Δεν είναι δυνατόν να κάθομαι να στέλνω στον καθένα το τηλ. της εκάστοτε κοπέλας με p.m.
Εξάλλου , 2-3 sites παίζουν με γνωριμίες και λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι.
Μικρός ο κόσμος.
Καλή Ανάσταση λοιπόν και εύχομαι σε όλους το σεξ που επιθυμούν να το έχουν , μαζί με υγεία φυσικά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Οποιος συναγωνιστης θελει βοηθεια για το τηλ. της Αναστασιας μοθ στελνει πμ
Να μην κουρασουμε τον τυπο και του πριξουν και τα αρχιδια....
Ο ρόλος μιας κριτικής λοιπόν "μεγάλε", είναι να γνωρίζουμε το κατά πόσο αυτά που πληρώνουμε συνάδουν μ'αυτά που εν τέλει παίρνουμε.(εξωτερική εμφάνιση και υπηρεσίες)
Ο ρόλος μιας κριτικής "μεγάλε" δεν είναι η ανταλλαγή τηλεφώνων σαν να είμαστε γραφεία παροχής υπηρεσιών ή νταβάδες.
Έχω δώσει τηλ. με p.m στο παρελθόν, αλλά γνώριζα που και γιατί το έδινα.
Καλό Πάσχα "μεγάλε" και μάθε και λιγάκι ορθογραφία γιατί το να μπαίνεις σ'ένα μπουρδελο-site, δεν σημαίνει ότι μπορείς να γράφεις τόσο...μα τόσο άσχημα και ανορθόγραφα.
Α ρε Ελληνάρες ! !
Μια ζωή τα ίδια σκατά.
Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα !