Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 26 10
Call-Girls
50987
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Γκαμπριέλα με ικανοποίησε 100%.
Συνεπέστατη,πεντακάθαρη,τίμια και με άνεση χρόνου στο ραντεβού, (θα πρέπει να έκατσε τουλάχιστον 1/2 ώρα παραπάνω)με έκανε να νιώσω ότι δεν μου "πήρε" τα λεφτά, αλλά ότι της τα έδωσα....
Φυσικά και δεν είναι μοντέλο,(ξεκώλιασα ένα Ρουμανάκι , πραγματικό μοντέλο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν μου άφησε την ίδια γλυκιά γεύση..)αλλά δουλεύει για τα λεφτά της και είναι πραγματικά φιλότιμη.
Σώμα αρκετά καλό, συμπαθητική φατσούλα με ωραία μάτια, μοσχομυριστό μουνάκι και κωλαράκι για ατελείωτο γαμήσι !
Ξέρει να δουλεύει καλά τη γλώσσα της, πάνω κάτω και πλαγίως, σαν ένα υγρό πινέλο που ανεβοκατεβαίνει απ'το πουτσοκέφαλο στ'αρχίδια και καταλήγει στην κωλοτρυπίδα.
Την πήδηξα 2 φορές, κι αν δεν είχα πιεί τα ουισκάκια μου από πριν, θα είχα σίγουρα καλύτερη απόδοση.
Δεν πήρε τα ψωλοχύματα στο στόμα, αλλά έκανε όλα τ'άλλα, κι αυτό για μένα αρκεί.
Ο κώλος της είναι όντως αρκετά δουλεμένος, κάτι που προσωπικά δεν με χαλάει και το μουνάκι της ούτε στενό, αλλά ούτε και πηγάδι...
Αυτά τα ολίγα συναγωνιστές.
Συνεπέστατη,πεντακάθαρη,τίμια και με άνεση χρόνου στο ραντεβού, (θα πρέπει να έκατσε τουλάχιστον 1/2 ώρα παραπάνω)με έκανε να νιώσω ότι δεν μου "πήρε" τα λεφτά, αλλά ότι της τα έδωσα....
Φυσικά και δεν είναι μοντέλο,(ξεκώλιασα ένα Ρουμανάκι , πραγματικό μοντέλο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν μου άφησε την ίδια γλυκιά γεύση..)αλλά δουλεύει για τα λεφτά της και είναι πραγματικά φιλότιμη.
Σώμα αρκετά καλό, συμπαθητική φατσούλα με ωραία μάτια, μοσχομυριστό μουνάκι και κωλαράκι για ατελείωτο γαμήσι !
Ξέρει να δουλεύει καλά τη γλώσσα της, πάνω κάτω και πλαγίως, σαν ένα υγρό πινέλο που ανεβοκατεβαίνει απ'το πουτσοκέφαλο στ'αρχίδια και καταλήγει στην κωλοτρυπίδα.
Την πήδηξα 2 φορές, κι αν δεν είχα πιεί τα ουισκάκια μου από πριν, θα είχα σίγουρα καλύτερη απόδοση.
Δεν πήρε τα ψωλοχύματα στο στόμα, αλλά έκανε όλα τ'άλλα, κι αυτό για μένα αρκεί.
Ο κώλος της είναι όντως αρκετά δουλεμένος, κάτι που προσωπικά δεν με χαλάει και το μουνάκι της ούτε στενό, αλλά ούτε και πηγάδι...
Αυτά τα ολίγα συναγωνιστές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2012
Ποιο ήταν το ρουμανάκι;
T
talibanezos
19 Φεβρουαρίου, 2012
Χαχαχαχα...ρε Ταλιμπάν, ο παίχτης εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύει το Ρουμανομοντελάκι ως ψιλομουφέ κι εσύ εκεί...να πας κουβά!
mysterious
19 Φεβρουαρίου, 2012
Το ρουμανάκι φίλε taliban ήταν από ένα conne που έχω για πάνω από 10 χρόνια τώρα και είναι ερκετά αξιόπιστο, αλλά δυστυχώς είναι στενός κύκλος και δεν μπορώ να δώσω τηλ.
kolobaras76
19 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τι ύψος έχει η κοπέλα;
C
Colibri
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4